Hop til indhold

så skete det også for os. langt


brigit
 Share

Recommended Posts

:( Ja så blev det desværre vores tur, til at stå med en hund der er blevet angrebet af en anden hund.

Det var igår til ringtræning, at en faroehund og zulo stod og snusede til hinanden,og logrede alt fryd og gammel, men pludselig som lyn fra en klar himmel angreb faroe hunden zulo, og zulo er lige så hurtig inden nogen nåede at reagere lå faroe hunden på ryggen mens zulo holdt den nede med munden om halsen, da den lå stille med det samme slap zulo den.

Zulo havde et par dråber blod ved øjet og var selvfølgelig lidt meget tændt men ell. virkede han til at have det fint.

Vi tog hjem og blev enige om at vente og se tiden an for om han jo nok ville få noget øjenbetændelse, men puh for en nat.

Zulo er en hård hund der aldrig piver ell.noget men vi blev vækket ved 2 tiden, han ville ud, der så vi at øjet var hævet, han kom ud en tur og ind til os og putte, han puttede ved os i et par timer ( så ved man der er noget galt )ved 4 tiden var vi oppe for han ville gerne ud ( han er meget glad for at ligge ude i haven) så blev der ligesom ikke rigtig mere søvn.

Kl. 8 sad vi udenfor dyrelægen og ventede på at han lukkede op.

Ca. en time efter havde zulo fået beroligende sprøjte og lå og småsov i et bur klar til at komme ind og i narkose.Så var der den forfærdelige lange vendte tid lige før middag var han vågen og vi kunne hente ham, han var blevet syet både indvendigt og udvendigt ved øjet men øjet selv var helt i orden kun små ridser. så nu er det øjendråber penselin og krave på samt en meget hængehovedet hund.:megaked:

Link til indlæg
Del på andre sites

Øv sikke noget møg, stakkels Zulo :cry: Rigtig god bedring med ham, HUSK nu at han har KRAV på at blive ekstra forkælet når han er syg :blink:

Tak allesammen.

ja han bliver rigtig meget nusset og forkælet, han har fået sine ynglings tyggeben, og hans far har sat på måsen og holdt mad skålen da han skulle spise,selv Enzo hjælper til han prøver at binde skærmen op :engel:

Link til indlæg
Del på andre sites

Tak allesammen.

ja han bliver rigtig meget nusset og forkælet, han har fået sine ynglings tyggeben, og hans far har sat på måsen og holdt mad skålen da han skulle spise,selv Enzo hjælper til han prøver at binde skærmen op :engel:

 

Det lyder til at I har helt styr på, hvordan man passer en syg hund :blink: :5up:

Link til indlæg
Del på andre sites

Træls oplevelse og god bedring.

 

Nu ved jeg ikke, hvordan de to hunde stod til ringtræningen og om det var to hanner, men hvis det er to drenge, så husk, at det aldrig er smart at give dem lejlighed til at stå og søge øjnkontakt med hinanden alt for lang tid. Det er som regel den sikreste ved til ballade...

Link til indlæg
Del på andre sites

Øv øv :( Rigtig god bedring med ham...

 

Hvad har ejerne af den anden hund sagt???

 

Hun er selvfølgelig frygtelig ked af det, og vil gerne betale dyrlæge regningen (altså over forsikringen ) og hun har det skidt med at hendes hund kan finde på at angribe sådan uden varsel af nogen art.

 

 

Til zaz-zaz ja de stod ved siden af hinanden og snusede til hinanden og logrede alt var afslappende og roligt, det kom lynede hurtigt og helt uden varsel.

 

Idag har Zulo værer på gåtur med andre hunde ( altså alle i snor) han holdt lidt astand til de andre, men hyggede sig ellers, så vi tror ikke der bliver psykiske problemer, det var også for at se hvordan han ville reagere at vi valgte at lade ham være med allerede i dag og så forde vi viste det ville blive stille og roligt. der var 6 andre hunde og det var rigtig hyggeligt.

Med hjemmebagt kage og alting :mums::mums::mums:

Link til indlæg
Del på andre sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gæst
Svar på dette emne...

×   Du har kopieret indhold med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share



×
×
  • Tilføj...