Hop til indhold

to hunde søger nyt hjem NU!


Gæst SorteSara
 Share

Recommended Posts

Gæst SorteSara

Vi søger et nyt hjem til vores to hunde, da vi af forskellige årsager ikke kan have dem mere (mere info ved henv). De kan enten sælges sammen eller hver for sig.

 

Det drejer sig om:

 

Sara, som er 2½ år og en blanding mellem border collie og schæfer tror vi. Hun har HD men det er ikke noget man mærker på hende til daglig. Hun siger selv fra hvis legen bliver for voldsom, eller hun bliver træt. Sara har gået til lydighed både begynder og fortsætter, men det er ikke blevet holdt ved lige. Hun er meget lærenem og kan være alene hjemme. Hun vil være en god familiehund da hun elsker børn. Hun bliver lidt ivrig når hun skal hilse på andre hunde, men for det meste kommer hun godt ud af det med dem, medmindre de andre er truende.

 

 

Max, er ca. 2 år, det er noget sværere at se hvilken blanding han er. Der er noget ruhåret i ham, og han er ca. på str. med en foxterrier. Max er meget livlig, og skal aktiveres en del. Han elsker at springe over forhindringer og "kravle" rundt på diverse ting. Vil være et godt agility emne!! Max har gået på lydighed for begyndere. Han har lidt problemer med at være alene hjemme, men det vil sagtens kunne trænes med ham hvis man har tiden til det. Max elsker også børn, men det skal være større børn som forstår hvordan man behandler en hund korrekt, da han ikke skal køres op. Max elsker også andre hunde, og har ikke mødt nogen han ikke kunne lide endnu.

 

 

Begge hunde er registreret i Dansk Hunderegister og passet med vaccination og ormekure, samt godt foder. Alle deres ting medfølger, hundekurve, lammeskindstæppe, legetøj, snore, skåle osv.

 

De koster det symbolske beløb af 2000 kr pr. stk. for at sortere de mest useriøse fra. Vi forbeholder os ret til at vælge imellem de interesserede, da vi ønsker ikke at disse hunde skal blive kastebolde!

 

Hvis dette har vakt nogens interesse kan I skrive en besked eller mail så sender vi vores tlf. nr. så vi kan snakke nærmere. Jeg kan ikke få lov at sætte billeder ind, så de kan sendes pr. mail i stedet.

Link til indlæg
Del på andre sites

  • 1 month later...
  • 1 month later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gæst
Svar på dette emne...

×   Du har kopieret indhold med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share×
×
  • Tilføj...