Hop til indhold

Historien om den gyldne hundehvalp, der blev hvid!


Gæst Frigg120209
 Share

Recommended Posts

Gæst Frigg120209

Kapitel 1

 

Og det skete i de dage for ca. 6 måneder siden, at en lille hundehvalp kom til verden i Spjald.

 

Hun født som nr. 2 i kuld på 5, i en dejlig varm kurv. Desværre blev antallet af hvalpe i den lille kurv reduceret allerede dagen efter, men heldigvis var der stadig 4 sunde raske hvalpe tilbage.

 

Straks bemærkede man den lille hvalp: "Nej, men hun er jo hel gylden!" Og en fin lille mørk gylden vap var hun, og charmerede sig straks ind i hjertet på alle, med sin smukke farve. Og hurtigt fik hun navnet Frigg, efter den gamle nordiske gud Odin's kone.

 

Efter de første spæde uger, hvor den gyldne hundehvalp, sov og spiste trygt med sine søskende og mor, begyndte den lille hvalp at udforske den lille verden, hun boede i.

Hendes karaktertræk begyndte at vise sig. En lille fræk vap, viste hun sig at være, men snøre alle om hendes lille pote, det kunne hun stadig! Ja en rigtig lille trold var hun!

Link til indlæg
Del på andre sites

Gæst Frigg120209

Kapitel 2 - en ny begyndelse truer.

 

Efter 8 gode uger i sit hvalpedoms hjem, skete der pludselig en stor forandring for den gyldne hundehvalp. Ja den gyldne hundehvalp, Frigg, havde da bemærket hendes søster Nemo, var forsvundet, ja sågar lille bror Snobby var væk - lige med et.

 

Hun havde også bemærket en mærkelig mand kigge lige lovlig meget interesseret i hendes bedste ven Cosmo - og så var der selvfølgelig også hende, der den mærkelige strarut, som altid besøgte Frigg selv, og snakkede med hende om noget Herning-noget. Ja Frigg havde lidt bange anelser.

Og en dag så skete det! Den gyldne hundehvalp skulle rejse hjemmefra.

 

Det var en noget mærkelig oplevelse for lille gyldne Frigg, og en smule skræmmende til at begynde med, men heldigvis kendte hun da hende starutten og hendes godbidsgivende påhæng. Og ret hurtigt følte hun sig godt tilpas i dette mærkelige hjem. Godt nok var der ingen hundemor eller far ej heller nogen søskende - der var også en lille smule mere træng i denne "lejlighed" end huset, hun boede i før, MEN aldrig havde Frigg set så mange spændende ting. Og så meget græs og grønne områder og ikke mindst: flyvende blade! Huha hvor skal det udforskes tænkte Frigg: "Når jeg tør!"

Link til indlæg
Del på andre sites

Gæst Frigg120209

Kapitel 3 - Forandringer

 

Ja Frigg havde bemærket det, det havde starutterne også - Frigg var ikke så længere så gylden som tidligere. Nu var hun mere "halvgylden".

 

Men det bekymrede ikke Frigg, og hvorfor skulle det også det? Hun var jo stadig en total lækker nuttet hundehvalp. Der var intet og ingen der nogensinde havde givet nogen tvivl om dette faktum så kunne man jo kun konkludere at alle elsker Frigg.

Dog var der nogen mennesker, ja specielt de der "mini mennesker", den halvgyldne hundehvalp, synes var lige liiiiidt for vild med hende - ja huha, dem var hun ikke altid så tryg ved!

 

Den halv gyldne hundehvalp, var dog begyndt at være alene hjemme. Hun havde forstået, at starutterne ind imellem gik lidt og så kom de altid tilbage, så Frigg var ikke bekymret. Hun nød indimellem at hoppe op på sofaen, når de var væk. Det måtte hun egentlig ikke, når de var hjemme, men det gælder jo selvfølgelig ikke, når de ikke er der.

Specielt dejligt var det, når ham, den godbidsgivende påhæng, glemte at lukke sin taske. Uha der var altid en dejlig bolle el. lign. man lige kunne hygge med sig oppe på sofaen.

Link til indlæg
Del på andre sites

Gæst Frigg120209

Kapitel 4 - Den hvide hvalp

 

Huha hvor der sket mange ting i de første 6 måneder af den gyldne - halvgyldne - hvide hundehvalps liv. Og så mange ting hun havde prøvet og oplevet i sine 6 måneders levetid.

 

Hun havde i hvert fald fundet ud af med månederne, at de der små mini mennesker, de faktisk ikke var så slemme. De er faktisk, de aller bedste til at tigge godbidder af.

Hun har også lært så utrolig mange ting og tricks. Hun er jo også utrolig intelligent! Det siger starutten og det godbidsgivende påhæng altid.

Vand, ja det kan være sjovt, men det er godt nok træls, det skal være vådt, men det har Frigg fundet kuren for, men skal bare løbe det væk, og aller helst rulle sig i noget mudder.

 

Af en eller anden mærkelig årsag synes starutten og det godbidsgivende påhæng ikke det er så sjovt - så skal hun pludselig i bad :shock:

Link til indlæg
Del på andre sites

Gæst Frigg120209
Deeeejlig trååd... :D

 

Tak :mrgreen:

 

Nøj for en dejlig løve. - Hun er bestemt også sød i den hvide udgave

 

Jeg er helt vild med det spurte-billede. Hvor er det typisk løveagtigt.

Det er da også imponerende, at du har fanget hende i farten. Det har jeg ikke haft held til endnu - altså fra siden.:-D

 

Tak :mrgreen: Ja vi synes nu også, hun er meget sød som hvid. Vi var ret heldige den dag med fart billedet, hun havde åbenbart noget krudt, hun skulle have brændt af. Tror hun fløj rundt over det hele i nogle minutter, så vi fik en del billeder af hende i fart. Men på dette kan man rigtig se det :mrgreen:

 

Tak :kys:

 

Det er nogle super dejlige billeder og jeg måtte også grine en del gange af din beskrivelse :mrgreen: Hun er meget smuk :lun:

 

Ja, det blev jo lidt forsinket :oops: Der var noget internet problemer og nogle venner, der kom på besøg osv. Men nu kom de :rolleyes:

Link til indlæg
Del på andre sites

Gæst Frigg120209
Dejlig historie! Flere kapitler? :blink:

Og lille Frigg er jo bare :hjerte:

 

TAAAARK :mrgreen:

 

Jah, skal nok prøve at komme med flere kapitler, det kan jo være der kommer nogle vigtige oplevelser, som skal beskrives :mrgreen:

Link til indlæg
Del på andre sites

Gæst Frigg120209

Ja utrolig skægt :mrgreen:

 

Tror ikke det er så usædvanligt, at nogle af de gyldne ændrer farve, tror endda nogle bliver sølvfarvet.

Det bliver Frigg dog ikke, hun bliver helt hvid. Vi formodede det måske også, hendes mor var også sådan halvgylden, da hun var hvalp, og er nu også hel hvid.

Link til indlæg
Del på andre sites

Gæst Frigg120209

Kapitel 6 - Frigg giftekniv

 

Frigg var jo fra naturens side velsignet med utrolig meget nuttethed. Det vidste Frigg udemærket godt. Ja det blev skam bemærket af mange mennesker også, specielt mænd. Det var på grund af Frigg's store score potentiale!

 

Allerede i hendes spæde hvalpetid i Herning, kom det til udtryk. Frigg deltog med glæde i mange grillfester, hvor hun rigtig kunne blive beundret, og hver gang hun skulle luftes, var der mange mandlige frivillige. Ellers fulgte de mange mænd i tog på det godbidsgivende påhæng. På de fleste af disse ture mødte Frigg mange søde piger, som meget gerne vil nusse om hende, til glæde for de mandlige hundeluftere. Det endte dog oftest med at pigerne udbrud: "Jamen er det ikke Rune og Kirstens hund? Det er slet ikke din vel?".

 

Selvom Frigg i flere omgange havde ageret score hund med glæde og en vis ligegyldighed også, så fik Frigg en dag pludseligt et mål: Onkel Anders!

 

Ja onkel Anders var så sød, ja næsten lige så sød som starutten og det godbidsgivende påhæng, næsten! Han passede Frigg ind imellem, hvis starutten og hendes påhæng skulle noget.

Frigg havde opdaget at onkel Anders var meget glad for piger, specielt naboen! Han sendte ofte mms'er til starutten og påhæng, hvor en pige havde Frigg i armene, med teksten: om Frigg ikke måtte blive lidt længere?

Starutten havde nogen bekymringer om onkel Anders' mon havde lidt for skumle bagtanker med Frigg?

 

Men en dag, hvor onkel Anders passede Frigg, satte hun sin plan igang. Onkel Anders og nabo skulle splejses sammen. (Hun var nemlig rigtig sød og gav gode godbidder). Onkel Anders havde spurgt nabo, om hun ville med ud at gå med Frigg - ud til spejderhytten. Det ville nabo godt. Frigg sørgede for at lede dem total på vildspor, man kunne ikke påstå, at hun var sporhund ligefrem. Det kan godt være, de ikke fandt spjederhytten, men onkel Anders og nabo fandt endelig hinanden :mrgreen:

 

Mission accomplished!

Link til indlæg
Del på andre sites

Gæst Frigg120209

Mange mange tak for alle de dejlige kommentar!

 

Jeg kan jo kun være enig i, at Frigg er en utrolig dejlig og smuk hund :lun:

 

Og ja Emil, du skal nok passe på, for der er efterhånden kommet rigtig mange konkurrenter :shock:

 

I kunne ellers være et fint par - Emil ca. 30 kg ??? Og Frigg 3,5 :lol:

Link til indlæg
Del på andre sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gæst
Svar på dette emne...

×   Du har kopieret indhold med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share×
×
  • Tilføj...