Hop til indhold

nr 49

Members
 • Antal indlæg

  3.686
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

 • Days Won

  2

nr 49 last won the day on Oktober 6

nr 49 had the most liked content!

Community omdømme

2.984.786 Excellent

Om nr 49

 • Rang
  Semi helgen
 • Fødselsdag 21-01-1963

Personal Information

 • Lokation
  Svendborg
 • Hundenavn
  Basso, 2011-2013 RIP
  Loui, 2013
 • Køn
  Kvinde

Seneste besøgende på profilen

19.296 profil visninger
 1. RENLIGHED, ER DET HER NORMALT?!

  velkommen til jeg ville smutte til dyrlægen hurtigst muligt og ikke vente - måske kan vaccinationen fikses ved samme lejlighed?
 2. Oktober 2017 billeder

  Smuksak nej det er vist usædvanligt for altædende loui gør det ikke
 3. Modermærkekræft

  øv altså - håber operation fjerner det hele. jeg kender kun noget til det hos mennesker, hvor hende jeg kender bliver checket hver 3. måned. ville det ikke være svært at finde sådan et modermærke på sorthårede hunde?
 4. Hvad koster jeres hun i foder om året?

  Er der nogen herinde der har købt fra bitiba.dk? kommentarerne på trustpilot er både i den gode og den dårlige ende...
 5. Ikke renlig hund

  rigtig god nyhed - det hjalp at skrive om problemet herinde
 6. Ikke renlig hund

  øv altså og jeg har desværre ikke nogen afprøvne gode råd udover det du allerede gør - du ved i øvrigt nok også meget mere om den slags træning end jeg kunne man evt sprøjte med noget, der kunne afholde hende fra at sætte sig i bur osv og noget andet, der duftede så hun satte sig et bestemt sted udenfor? ved ikke om det er forståeligt skrevet
 7. “Hvalpe-ulvetime” om morgenen?

  Er enig m CDL og har heller ikke nogle "det virker m garanti"-råd. Jeg har selv haft en lige så (uudholdeligt) udholdende hund og forstår godt TS opgav og tog snoren af. Jeg tøjrede snoren t radiatoren lidt væk fra mig så han ikke kunne nå mig og så blev det en simpel kamp på viljestyrke! kunne det være en løsning at du lægger dig på sofaen uden kontakt? Det virkede vel egentlig godt nok og hun må vel gerne gå rundt uden at gø osv?
 8. Lukkes ud i haven alene

  synes det lyder fint at lade dem løbe frit mens i er i nærheden og kan gribe ind. nogle af vore venner mistede deres voksne golden fordi den stod bundet til et træ, blev forskrækket over et startskud fra en pistol (lystsejlads), hoppede over en gren og blev kvalt :-( rigtig sort uheld men det har gjort at jeg aldrig har bundet vore hunde - jeg kunne ikke helt læse om du lod jeres hvalp være alene i haven i snor, så derfor ville jeg lige nævne hvor galt det kan gå....
 9. “Hvalpe-ulvetime” om morgenen?

  husker også at vores tidligere hund havde svært ved at falde til ro og jeg mener, du har gjort det rigtige - tænker lidt at en dims at bide i ville berolige i situationen?
 10. Effektiv vagthund - hvilken race?

  Taler du også sådan til folk ude i det virkelige liv?
 11. Effektiv vagthund - hvilken race?

  Jeg synes det er mærkeligt at TS ikke svarer på nogen af spørgsmålene efter 17/9 - adskillige var stillet i en god tone og for at hjælpe TS videre
 12. “Hvalpe-ulvetime” om morgenen?

  Helt enig og snoren skal være så solid så de skarpe hvalpetænder ikke kan bide den over
 13. Effektiv vagthund - hvilken race?

  Jeg tror rådene er spild af tid - TS har ikke været her siden 17/9
 14. En sur hundelufter

  velkommen til jeg holder med de andre, der anbefaler højt hegn - jeg læser indlægget som om haven ikke er hegnet ind - er det korrekt? to huse op ad vejen bor et par eurasier og en af dem har et meget larmende forhold til Loui - det er også gengældt.... forleden stod jeg og talte med ejeren og lige pludselig var hunden hoppet over hegnet og stod og snusede til mit kræ. mødet gik egentlig fint og de gøede ikke af hinanden, men er da lidt bekymret, når vi går forbi (på det modsatte fortov) og hunden er alene i haven (hegnet er ca 10 m fra fortovet), for vil nødig have, at hun hopper ud og måske løber ud på vejen, der er meget befærdet.
 15. hvis du ansøger mig om venskab (Franziska Karoline Friedrich) skal jeg nok sørge for at invitere dig. Du kan jo bare slette venskabet efterfølgende igen. 

  1. korvis

   korvis

   Ha ha, jeg har lige sendt til dig! ;)

    

  2. nr 49

   nr 49

   tak til jer begge :x

    

×