Hop til indhold

Scorpio

Members
 • Antal indlæg

  158
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

Community omdømme

4 Neutral

Om Scorpio

 • Rang
  Holdbar

Personal Information

 • Lokation
  I byen!
 • Køn
  Kvinde
 1. Scorpio

  Den danske spids

  Joe jae, det kan man jo egentlig sige. I bund og grund er linjeavl vel bare når det går godt og indavl når det går skidt. Uanset hvad, mener jeg at man skal være meget påpasselig og i den grad vide hvad man har med at gøre før man gør brug af det. For det har da om noget vist sig at kunne skade langt mere end det gavner. Om alt andet - jeg er så langt fra at være ekspert på området, så jeg tier snart stille
 2. Scorpio

  Den danske spids

  Nu er indavl jo heller ikke bare indavl - for jeg er med på, at det kan fremme racen, hvis man vel og mærke bruger det med stor forsigtighed. Men linjeavl vil jeg stadig se på som mere brugbart end decideret indavl. Men hvad er alt, så er hun nu kommet på venteliste til en lille hvalp! Tæven er vist lige blevet parret, og der er eftersigende ikke mange på venteliste, så det bliver spændende :banan:
 3. Scorpio

  Den danske spids

  Den danske spids er større end den japanske og mindre end samojeden. Og så har den en del mindre pels. Og så skulle den ikke være så krævende som samojeden kan være. Den er tidligere blevet kaldt samojedespids og grønlandshund.
 4. OT, undskyld! Men Aslan, hvordan er det hændt, at I kan komme med på udstilling? Aslan har da ikke tavle, vel? http://www.nysgerrigoguvidende.dk
 5. Scorpio

  Den danske spids

  Jeg tror vi prøver at ringe til hvalpeanviseren og få en snak. Det kan i hvert fald ikke skade! Jeg kan godt se, at indavl i en vis grad er nødvendigt, når vi har med så lille en race at gøre. De der avler uden stamtavle blander samojede ind i avlen, og hvis den afstamning jeg kan finde på det sidste kuld hvalpe stemmer, så er de i hvert fald ikke beslægtede ud i 3. generation. Men igen, det kan jo ikke dokumenteres 100%. Hendes første danske spids døde bare 3 år gammel, og man kunne dengang ikke finde en forklaring ud fra obduktionen. Men teorien gik på, at det var dårlig avl, der kostede ham livet. Derfor er hun selvfølgelig meget bekymret for at støde ind i det samme igen - og når hun så støder på ordet indavl, så er der ikke noget at sige til, at hun bliver en anelse skræmt. Så ligenu er hun mest hooked på et lille stueopdræt uden for DKK. Næste gang råder jeg hende sgu til at finde sig en lidt mere etableret race at kaste sin kærlighed over
 6. Scorpio

  Den danske spids

  Jeg har et familiemedlem der brændende ønsker sig en dansk spids og i den forbindelse har jeg lovet at lave lidt research. Hun har haft en dansk spids tilbage for mange år siden, så selve racen kender hun godt til. Men det store spørgsmål er jo, hvor man så skal få den fra! Og så er det, jeg satser på at nogen af jer ligger inde med lidt insider viden For jeg kan se at der findes to kenneler under DKK, og et par stykker som avler udenfor - som efter deres eget udsagn fokuserer mere på at få det rette temperament fremfor udseendet. Og så kan jeg ydermere finde frem til, at der har været noget snak om indavl/linjeavl i den knap så heldige form. Man kan selvfølgelig snakke med opdrætterene, og det er klart også planen, men det kunne være meget godt hvis der var nogen der vidste noget om noget og kunne gi' nogle fifs Så kom! Hvad ved I?
 7. Ej, men hvornår lærer jeg dog at kigge lidt nedad på siden? Der er jo sågar en tråd om præcis samme emne :stupid: Men tak for de svar der er kommet i hvert fald! Jeg tror vi prøver Taste of the wild i udgaven med meget protein, som efter sigende skulle være rigtig godt til små gravhunde rygge. Og billeder kommer der forhåbentlig nogle af en af de næste dage, når jeg har været ude at købe nyt kamera i morgen. Virkelig dårlig timing at kameraet går i stykker når man får hvalp!
 8. Nogle mennesker må siges at være ualmindeligt uansvarlige :damn: Men hvor var det godt du var opmærksom!
 9. Jeg har desværre kun en minilille fryser. Ellers ville jeg helt vildt gerne fodre med råt.
 10. Vi har jo fået os en lille gravhundehvalp herhjemme :hjerte: Pt. bliver hun fodret med Bosch mini, og hun er egentlig vældig glad for det. Jeg er bare knap så glad for alt det der kommer ud i den anden ende. Bonnie præsterer nemlig at skide 6-7 gange om dagen, og det synes jeg er lige vel rigeligt! Jeg er ude i noget Orijen/Acana/Applaws, for jeg har en idé om, at kornfrit foder må give mindre afføring. Eller hvad? Hvilket foder kan I anbefale, hvis man ikke er begejstret for et enormt forbrug af hundeposer?
 11. Faktisk burde vi bare sætte meget mere pris på det vi har Men indtil da () brokker jeg mig gerne over, at der sidder folk (over 25 og forsørger, enlige som par) på KH, som ikke har mulighed for at tage en uddannelse, fordi indtægten ville falde endnu mere.
 12. Nu er SU jo for mange en nødvendighed, for overhovedet at komme ind på arbejdsmarkedet. Og eftersom alternativet for mange er kontanthjælp, så synes jeg måske det er lige lovlig skarpt sat op.
 13. Først og fremmest - Jeg er langt fra misundelig på kontanthjælpsmodtagere, men klart, det er der nogle der er. År tilbage, har jeg selv været på KH i fire år, fordi jeg sad fast i systemets mølle, og jeg har fuld forståelse for, at det overhovedet ikke er en fornøjelse. Egentlig tager jeg mest udgangspunkt i den del der ikke er på KH af sygdomsmæssige (Og deslige) årsager, men det fremgår selvfølgelig slet ikke af mit tidligere indlæg. Lige nøjagtig den gruppe mener jeg desuden, burde køres meget hurtigere igennem systemet for de lange behandligstider er jo slet ikke fremmende for ens helbred! Nu er jeg selv enlig forsørger til to, og har langt fra mulighed for at arbejde ved siden at mit studie. Selvfølgelig kan man låne - men det er nu engang lånte penge, og selvom man kommer ud og er selvforsørgende så er en studiegæld på langt over 100.000, bare ikke så vanvittig fantastisk at se frem til. Utrolig mange forsørgere sidder fast i KH-systemet, fordi de simpelthen ikke har råd til at overgå til SU. Og det er da absolut ikke fordrende for udviklingen Uanset hvad, kan man ikke skære alle over en kam, og desværre er der ikke plads til at vurdere individuelt på alle punkter. Så der vil altid være nogen der kommer i klemme, og det er uden tvivl slet ikke optimalt. Men vi må nok lære at leve med det
 14. Jeg er ganske enig i betragtningerne om, at man ikke bør få støtte til sin hund "bare" fordi man er på KH. Det giver for mig ingen mening at samfundet skulle betale den slags goder, når vi i forvejen er så priviligerede her i landet. Selvfølgelig bliver man ikke rig på KH, men når man tager i betragtning, at man rent faktisk får mere, end man ville gøre på SU, så synes jeg man skal føle sig ganske tilfreds, og så må man sørme prioritere. Jeg har selv været på KH mens jeg var på barsel, og det var da lige før jeg overvejede at blive (). For rent faktisk fik jeg 1500 kr. mere udbetalt, end nu hvor jeg er studerende. Og det synes jeg egentlig er ganske grotesk!
 15. På lørdag henter vi vores lille dværggravhund, og eftersom vi ikke kan komme på hvalpehold før om et par måneder, vil vi meget gerne møde nogen hunde, for en racistisk gravhund kunne vi godt være foruden Jeg har desværre ikke bil, men bussen går da, så vi kan komme lidt rundt Kunne der være nogen der har lyst til at socialisere os lidt? Kaffe og hvalpenus gives til gengæld
×
×
 • Tilføj...