Hop til indhold

LUNITA

Members
 • Antal indlæg

  187
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

Community omdømme

0 Neutral

Om LUNITA

 • Rang
  Holdbar

Personal Information

 • Lokation
  grækenland
 • Hundenavn
  Luna, Zeus, Silvi
  og Alma
 • Køn
  Kvinde

Seneste besøgende på profilen

Blokken med seneste besøgende er deaktiveret, og bliver ikke vist til andre

 1. LUNITA

  Tricks

  Hun er ikke en special følsom hund, hun er lidt bissedet, men meget kær. Jeg har flere hunde, og de er gerne der hvor jeg træner, måske at jeg skulde tage hende med et andet sted, hun er måske ikke gamel nok, til at have fokus, når mine andre hunde er der. Vi træner sammen med andre hunde 1 til 2 gange om ugen, det er der ingen problemer, men der træner alle hundene lydihed. Men når jeg træner her hjemme er det kun hende der laver noget. Så måske er det Alma, der holder for meget øje med hvad vi laver og hvad godbidder hun spiser. Det skal lige siges at Alma er meget tæt på mig.
 2. LUNITA

  Tricks

  Hej jeg har Lava, lige blevet 1år. hun kan flere tricks, når jeg træner med hende er hun super lærenem og meget glad for at træne, bude dem hun kan og også lære nye,, men hvis jeg sætter dem sammen, så hun skal lave flere forskelige tricks efter hinanden, går hun i stå. tror i at det er fordi at hun skal have længer tid til hver tricks, eller er det normalt at det virker som om hun går i stå. Jeg er desvære lidt på bar bund, da der ikke er nogen form for undervisning, her hvor jeg bor.
 3. LUNITA

  Bøger af Mary Ray

  Hej, jeg har Mary Rays bog danse med din hund og den der hedder Hundetricks, og syntes at de er gode, hun har også skrevet en der hedder superhund, jeg tænker om det er lidt det samme, eller om der er noget nyt i den, er der nogen der ved det.
 4. LUNITA

  En "naturlig" død?

  Min gamle collie Sato faldt bare om og var død, hun var 13,5 år gammel, jeg havde lukket hunde ud, mends jeg lavede deres morgen mad, da jeg kaldte dem ind, kom hun ikke, og da jeg gik ud låg hun og var død.
 5. Er der nogen herinde, der ved hvor jeg kan printe Rally skiltene ud på engelsk.
 6. Jeg har også Lunas bror, og han har heldigvis aldrig haft noget der bare lignede epelipsi.
 7. Luna har haft epilepsi i 7 år, hun har aldrig fået anfald som jeg har kunde sige der har noget med vaccinerne at gøre. Hun bliver vac. 3 gange om året, en som dækker flere ting, en for Lepto. og en for Lesma.
 8. LUNITA

  Hoppe op i armene.

  Luna hun kan godt, hun lærte det fordi vi havde en papegøje, som hun ville op og se på. Lava kan hoppe meget højrere ind Luna, men jeg har ingen papegøje mere,:banan: så jeg vil prøve at lære hende det, som Alfen siger
 9. LUNITA

  Hoppe op i armene.

  Jeg vil gerne lære Lava at hoppe op i mine arme, i af jer der har lært jeres hunde det, hvordan gjorde i, jeg ville blive glad for nogle iderrer
 10. LUNITA

  Dogdancing musik

  Fint, tak, det skal bruges til opvisning, godt at det ikke behøver at blive for langt. Jeg vil prøve at klippe musikken til ca. 2min. Tak for hjælpen.
 11. LUNITA

  Dogdancing musik

  Fint, tak for svaret, jeg har et stykke musik der er 3,39 så nu korter jeg det af til ca. 2,50, jeg var bare i tvivl
 12. LUNITA

  Dogdancing musik

  Hej, hvor langt syntes i at det første stk. musik skal være, når man skal sætte et program sammen
 13. Luna har nu haft anfald i 7 år, jeg har aldrig kunde finde noget der udløste anfaldene, hun er noget mere træt pga. medicinen, men ellers en glad hund der leger med de andre hunde vi har, og er altid med, hvis jeg spørge hende om vi skal ud på tur eller træne.
 14. Mange tak, Jeg ved godt at Lava er for ung endnu, men da jeg tror at det kan læres bedre på en anden måde end den jeg har brugt på Alma, ville jeg gerne høre hvadfor en måde at i har brugt.
 15. OK, jeg taler med min dyrlæge først, hun er kun 3 md. Hvis han siger ok. er det så bedst at lære hende elefanten først.
×
×
 • Tilføj...