Hop til indhold

nu med en Oskar

Members
  • Antal indlæg

    10
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

Personal Information

  • Lokation
    Nordsjællad
  • Hundenavn
    Oskar og Elvis
  • Køn
    Kvinde

nu med en Oskar's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community omdømme

  1. Det er DKK der bestemmer avlskrav og det er de eneste de anerkender :-(,hjerteundersøgelserne skal så til forhandling i vistnok 2017 i DKK/Cavalierklubben,ellers er DKK's holdning at det er op til div. opdrættere at holde fanen højt og lave andre undersøgelser frivilligt,nogle af undersøgelserne er rimeligt dyre,så det er nok der skoen tit klemmer,men skulle jeg i dag have en cavalierhvalp,ved jeg da godt hvilke opdrættere jeg ville købe fra og hvilke jeg ville holde mig fra,jeg hævder ikke at DK's opdrættere er de bedste,men vi er rigtig godt med,især i hjerterne,og SM begynder at vinde indpas i flere og flere opdræt..desværre er genmassen i racen så lille at der altid popper noget nyt op,hver gang man indfører restriktioner.
  2. undskyld NickiA,havde ikke set at det var en anden der kom ind over..og jeg tror, du enten har misforstået hvad jeg har skrevet eller også har jeg ikke udtrykt mig klart nok,jeg mener afgjort at de danske DKK opdrættere er blandt de bedste i EU,der er lande i EU hvor de end ikke ikke har nogen avlskrav eller anbefaling.
  3. Danmark er langt at foretrække,i det mindste gør opdrætterne i DKK en stor indsats,du svarer ikke på mit spørgsmål om hvorfor du i den grad arrogant rakker ned på de danske opdrættere? Du virker meget påståelig og fortidig.så jeg slutter her..
  4. Danmark er pt det eneste land der har hjertescanning som krav, andre lande har det, til nød som en frivillig ting ellers bare stetoskopi,det er også billigere,men man finder kun en evt mislyd,ingen prolaps. Holland har siden 11 haft MR scanning som krav,til gengæld har de ikke hjertescanning som i Danmark,de færreste lande har DNA test for EFS og CCS. Men hvorfor er du så interesseret i CKCS, når du kun nedgør racen og rakker opdrætterne ned ? jeg kender i øvrigt kun til DKK opdrættere,hvad der rør sig i andre klubber kan jeg ikke udtale mig om
  5. Du kunne jo starte med at læse hvad Cavalierklubben har på hjemmesiden om sundhed og avlsanbefalinger,så du bliver lidt opdateret i din viden om hvad der gøres for/ i racen. Derud over så er Danmark bedst i Europa til hjerter(Lisbeth Høier,KU),hver scanning koster omkring 2000kr,vi er begyndt på MR scanninger som enten koster omkring 8-9000kr i Danmark eller må man tage til fx Berlin det er billigere,kun ca 3330kr,da Syringomyeli er et stort problem i racen,og det dukker også op i andre racer fx petit griffon,Pomeranians bl.a Desuden undersøger de fleste opdrættere PL,øjenlyser, DNA tester for EFS og CCS så det er ikke fordi mange opdrættere ikke gør noget. At der så er mange der klager over racens sundhed er forståeligt,da mange køber hvalpe,enten uden stambog af uundersøgte forældre eller dubiøse avlere for at spare penge og mange synes så,efter et par år,at deres tæve ville elske at få hvalpe og "dyrlægen siger jo at min hund er sund og rask", men dyrlægen kan jo ikke scanne hverken hjerte eller hjerne" og så kører rouletten videre.
  6. Der er dårlige opdrættere i alle stambogsførende klubber,og udover de ting som MichelleR anfører så skal du også være opmærksom på om forældrene og helst også bedsteforældrene er scannet for SM,men prøv at gå ind på Cavalierklubbens hjemmeside og læs om sundheden hos cavalieren... Der er i øvrigt dybt seriøse opdrættere i DKK,kender til adskillige,kender også til dårlige 😡
  7. Det var da noget af et postulat,der er noget i alle racer,men ikke alle racer ser efter..det gør cavalieropdrætterne og vi,i Danmark er godt med,sammenlignet med hvad der gøres i udlandet.
×
×
  • Tilføj...