Hop til indhold

Crazywolf

Members
  • Antal indlæg

    52
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

Personal Information

  • Lokation
    Hvor der er højt til stjernerne på en sort himmel.
  • Køn
    Kvinde

Crazywolf's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

4

Community omdømme

  1. Crazywolf

    5 lækre piger!

    Kæmpe stort tillykke med de meget kønne og nuttede hvalpe:lun:. og hvor ser mor Edith dog dejlig ud :hjerte:
  2. jeg faldt over denne tråd og må sige der er mange rigtige gode råd m.m. Jeg har jo ligesom mange andre prøvet en del Andy har jo haft skinne på hele sit ene forben " helt op til albuen to gange siden Januar ", så det kræver jo noget at få det rettet op og gjort stærkt igen. Schæfer Bassen har jo alder og sin races bagkrop og efter påske i år gik det ned af bakke med ham :-(. - Han har været på Hill´s Prescription Diet Canine j/d Joint care som jo er rigtig godt, men han gider ikke spise det og så får Basse en del skæl i pelsen. Nu får de begge to Royal Canin Mobility C2P+ og så tilskud af Canasan fodertilskud. Jeg kan se en bedring på begge hunde så tak for råd og tips i denne tråd.
  3. Først tak til alle for velkommen Hyggeligt forum. Salukis er meget elegante og smukke, meeen de er nogen banditter . Tak. Andy er virkelig en rigtig sød hund med et rigtig godt sind som stammer tilbage fra hans oldefars linier. Han bevæger sig stille og roligt fremad med glæde og leg. Og han hygger sig :hjerte: Hovawater er en lækker race ser bare skøn ud.
  4. Hun ser også ualmindelig skøn ud :hjerte: Glad og med fuld fart på
  5. Tak for velkommen og de søde ord Ja de var og er nemlig vidunderlige hver og en :hjerte: Men det gik lidt galt med første tråd, kan jeg se
  6. Er ikke så god til at skrive om mig selv – helst ikke Gør det selv – strikker – pc- og meget andet. Men hunde og dyr har altid været nummer et især adfærd og sprog samt sundhed m.m. For 30 år siden i sep/okt fik jeg min første hund. En stor langhåret gravhund efter fine jagt forældre og det var starten på 3 og 4 hunde i årene frem til i dag. Han kunne gå fri ved fod og meget andet, han var virkelig dygtig og havde et pragtfuldt sind. Bølle blev 11 år. Som ung fandt han en lille sort kattekilling i hækken en meget kold kold januar, så Bølle fik kat ” ingen ville jo kendes ved den lille killing men jeg ved godt hvem der havde sat ham der ". – Han var også babysitter til en vildkat´s killinger, når hun gik fra staldbygningen så kom killingerne ud til Bølle og når hun kom hjem igen fik hun dem tilbage igen . Stalden blev kun brugt til opbevaring af ting, men hun fik lov til at være der. I virkeligheden var hun nok en sommerhuskat som for år tilbage var glemt af en sommerhus gæst et sted. :hmm: Min første Saluki fik jeg i 2002. - I april 2003 kom hendes kusine fra sverige [ATTACH=CONFIG]134327[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]134328[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]134330[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]134332[/ATTACH] så kom basse til. [ATTACH=CONFIG]134333[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]134334[/ATTACH] Pigerne mistede vi desværre med 10 mdrs mellemrum og har ikke været i stand til at kigge på hvalpe - Palette mistede vi dagen efter påske i år 2016. Det er først nu jeg/vi kan kigge fremtid. Tabet af dem var knusende. Dino & Palette 2015 I 2014 kom lille hurtige Dino hjem. Han er efter gamle linier som jeg kender godt. Han er bestemt en der kravler på vægge og lofter som nogen salukis gør indtil de er voksne Dino er nu 19 mdr og er ved at få hoved med sig også. For en måned og en uge i dage flyttede Andy ind på 2 år. flokken i dag Det er første tråd, vil jeg lige sige Det der miniaturebillede kan jeg ikke få væk. Bølle med min første Newf Samson.
  7. Må lige være helt enig Da vores sidste Saluki flyttede ind. Fik jeg gave af min mand og den syntes jeg var rigtig flot og vellignede. Svært at finde noget i saluki racen syntes jeg. men den her er flot :hjerte:
  8. Ja præcis, de voksne hjælper meget Hvor herlige billeder, Gravbasser er vidunderlige aktive og helt utrolige med andre hunde Kan se Xingu har nok at gøre og elsker det :hjerte:
  9. Og kirsten snyder jo - Hun har jo nogen til at opdrage på hvalpen Men hun er godt nok også smuk og charmerende.:hjerte:
  10. Mange billeder er godt, syntes personligt at hvalpe tiden er for kort, de vokser så stærkt og man kan aldrig få billeder nok. . De er virkelig lækker alle hvalpene - Det er et kuld der gør en glad.
  11. Tror du har helt ret i det sidste du skriver " aldrig være sikker " Mynder er snedige og din lille prinsesse skal nok snige sin vilje ind Du har virkelig fået en skøn whippet pige :hjerte:
×
×
  • Tilføj...