Hop til indhold

Ninjamor

Members
  • Antal indlæg

    5.919
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

Indlæg skrevet af Ninjamor

  1. 8 timer siden, mocca82 skrev:

    hun løber ofte med på cykelture. og vi går tur i parken. Da jeg studererer ( færdig til juni ) bliver det ofte en hurtig luftetur om morgenen, da jeg skal videre med programmet. så er hun alene hjemme , eller med den anden jeg bor sammen med ( som også hjælper lidt til ) . luftetur om eftermiddagen og gå tur om aftenen. de svinger i længde alt efter den tid der er til rådighed i mit program. 

    Nu kender jeg jo ikke din hund, men det lyder som om der er plads til forandring. Kun de færreste hunde har nok i løbe- og lufteture, der skal også noget mental aktivering/stimuli til, så HVIS din hund ikke oplever at blive sat til at bruge sin mentale energi og evner til f.eks. søgeopgaver, problemløsning, indlæring af nyt samt kropskontrol, så kan du garanteret hente rigtig meget der. Hvis hun udelukkende får sin energi ud gennem løbeture/lufteture kan dette være medvirkende og vedligeholdende årsag til hendes adfærd.
    Så, hvis det er sådan det er, vil jeg anbefale at du træner øvelser med hende, lader hende søge eller arbejde for sit foder, det kan gøres indenfor, og at du giver hende kropskontroløvelser ala kravlen under dine ben når du sidder på gulvet, gå slalom mellem dine ben, balancere på kontorstol mv.
    Disse ting kan med stor fordel gives lige før I skal på tur, så I dels har god kontakt dels så hun er lidt træt - eller i det mindste ikke har en masse overskudsenergi.

    Dette vil også være gavnligt ift. hendes trækkeri i snoren. Mht. dette kan du have lækre godbidder med (overdrevent mange) og inden hun begynder at trække fremad viser du hende, at du dropper en godbid lige bag hendes hale, så hun skal samle godbidden op bag sig selv. Efter nogle hundrede meter vil hun have erfaret, at der ingen grund er til at trække fordi godbidden ligger bag hende. Dette er en mønsterbryder og kan være starten på ny indlæring ift. ikke at trække
    Giver det mening? Kan du se det for dig?

    • Like 6
  2. På ‎20‎-‎05‎-‎2017 den 19:16 , Lenschow skrev:

    Puha Ninjamor - det er da en skidt tilgang  De hunde trives jo ikke....

    Der er desværre STOR forskel på de foreninger, der henter hunde til DK. Her så jeg gerne mere kontrol og flere krav. Jeg har anmeldt en forening der hentede, fordi de lod syge hunde lide uden dyrlæge.... Det er grotesk, at der åbenbart er frit spil på den front.... 

    Nu ligger dette lidt tilbage, men der var mange skrækhistorier.

    Selv har jeg haft oplevet en decideret gadehund blive formidlet hertil og han kunne slet ikke håndtere dels at være i snor, dels at der var andre hunde tæt på matriklen.

    Sådan en hund har ikke gavn af at komme til et andet land som familiehund.

    Et andet eksempel var en førstegangshundejer, som ved mødet i lufthavnen fik prakket en yderligere hund på fordi dens nye ejer alligevel ikke ville have den. Førstegangshundeejeren kunne ikke modstå det pres hun oplevede fra foreningens side og tog hunden.

    Ja, det er grotesk og så meget mere fordi det gøres i kærlighedens navn

    Et ungt familiemedlem har, også som førstegangshundeejer, fået en gadehund. Han var ca 5 mdr. gammel, ikke neutraliseret, en hund med Jack Russell egenskaber, hvilket kan være en mundfuld i sig selv, men som førstegangsejer og med en hund som har levet på gaden, tjah...

    • Like 1
  3. Det er noget jeg har oplevet ved at være på et forum for gadehunde fra et bestemt land.

    Naturligvis er det ikke generelt, hvilket jeg heller ikke skrev, men det var repræsentativt for de hundeejere, som skrev i det pågældende forum. Selv har jeg også haft gadehunde i konsultationen og de hundeejere som kommer der er naturligvis, i hvert fald til en vis grad, indstillet på at arbejde med deres hunde hvad årsagen nu er hundens bedste eller andet.

    Af eksempler popper disse lige op: Gadehund hentet hjem, bange for mænd og 6 måneder efter sover ejer og hund stadig adskilt fra ejerens partner. Der var intet forsøg gjort på at hjælpe hunden, andet end dette. Denne ejer blev skamrost for sin forståelse for og kærlighed til hunden. (Kærligheden til og forståelsen for partneren var åbenbart mindre ;-) )

    Et andet eksempel var en hund som gennemgravede haven og fordi "det var så synd, at hunden ikke mere kunne løbe frit omkring" forsøgte man ikke at guide den i retning af ønsket adfærd, sætte grænser og opdrage..

    Det at gennemgrave haven er selvfølgelig ikke nødvendigvis et tegn på at hunden har et problem, men ejerens tilgang var almindelig på dette forum. Også denne hundeejer blev rost til skyerne for sin store forståelse og engagement!

    Der var mange, mange eksempler på, hvordan hundenes nye ejere i stedet for at hjælpe og styrke hundene holdt dem i deres problemer. 

    Jeg blev selvsagt ikke den mest populære person derinde (heller ikke der ;-) ) da jeg stillede spørgsmålstegn ved, om det var i hundenes interesse ikke at blive opdraget og/eller få hjælp til frygt og hvad der ellers var tale om.

    Der var også nogle med ret aggressive hunde, efter hvad de selv vurderede, disse hunde blev også skærmet i stedet for at blive opdraget/trænet.

    • Like 1
  4. Årslev dyreklinik har postet en oplysning/advarsel på Facebook, så de tager det seriøst.

     

    Jeg har haft en hvalp som døde af parvovirus samt kendt en voksen gennemvaccineret hund som også døde. Paradoksalt nok udløste vaccinen virus, som hunden må have været udsat for op til vaccinationen, det var hvad dyrlægen sagde.

  5. Det var ikke meget du fik med af Anders... :???: Hvad var den anden? :-)

     

    Næh... Det var sådan set spildte penge.

     

    Den anden nyhed er sådan set ubrugelig i hundesammenhæng: Det kød som indeholder mest tryptofan (samarbejder med serotoninoptaget) er søløvekød! Nå fint nok, men hvem fodrer hunde med søløvekød? :-P

  6. Jeps! Men sådan er jeg jo :mrgreen:

     

    Jup...

     

     

    Jeg har ikke ført en decideret logbog, men har nogenlunde styr på det alligevel bilder jeg mig ind :-D

     

    Jeg ville altså mægtig gerne have en logbog.

     

    Det er hovedsageligt nye situationer han stresser over. Og så er han ikke god til at gå tur i snor sammen med andre :( Vi kan sagtens gå til hundetræning. Han kører naturligvis lidt op i starten, men så bruger jeg Gudruns teknikker til at få ro på og når først vi går i gang med at træne, så er der ikke mere, så træner han og har det dejligt :hjerte:

     

    OK, nu skriver du, at Zaro "naturligvis" kører op i starten, hvad mener du med det altså hvorfor er det naturligt?

    Når du skriver at han kører op, hvad ser du så hos ham?

     

    Men et eksempel på stress er f.eks. sidste søndag: Heino havde en Bambi med hjem fra jagt, som en jeg kender skulle have. Han har aldrig prøvet at ordne en Bambi, så det skulle Heino hjælpe ham med. Det foregik ude i værkstedet og alle hundene kom ud for at se på (de skulle have mad og løb ud i værkstedet for at se hvad der foregik). Zaro kom helt op at køre over den Bambi :-( Han var meget nysgerrig på den, men også lidt bange for den, så han snusede meget til den, men med "lange bagben" forstået på den måde, at han var klar til at stikke af. Han kørte så meget op over den, at han ikke ville spise sin aftensmad (det er første gang det nogensinde er sket) og forsøgte på alle måder at komme ud og kigge på dyret igen. Jeg tog så alle hundene og satte dem ind i stuen/gangen (i den anden ende af huset). Jeg kunne godt høre at han skrabede på døren og peb lidt, men fangede desværre ikke hvor galt det var :damn:Da vi var færdige med dyret og Dennis var kørt hjem (ham som skulle have dyret) gik vi ind til hundene og da var Zaro helt oppe i det røde felt :cry: Peb og gik hvileløst rundt og halsede... Jeg tog ham ud for at se at dyret var væk og gav ham derefter hans mad (som han så spiste, så lidt hjalp det dog), men han var stadig stresset. Så måtte jeg lave øvelser med ham og et søg (som var lidt ukoncentreret, men fungerede dog) og til sidst faldt han til ro.

     

    Jeg skal lige være sikker på at vi har samme definition af stress her.

    Det du beskriver lyder for mig som en opkørt hund, men ikke nødvendigvis stresset. Han kan dog sagtens være stresset alligevel, jeg så ham jo ikke.

     

    Når jeg skriver stress, taler jeg om den negative side af øget stresshormonproduktion og definerer stress som det fysiske og mentale resultat af at være i en situation man ikke kan håndtere.

    Hvis det ikke er det samme du mener, kan vi kalde det opkørthed, arousal eller andet bare vi taler om det samme.

     

    Så ud over at jeg skal arbejde med Zaro skal jeg også arbejde med mig selv, så jeg bliver bedre til at se "faresignalerne". Jeg har klokket i den nogle gange efterhånden og jeg bliver så ked af det bagefter og bruger de næste to døgn på at være skide bange for, om det udløser et anfald :(

     

    Psssstt.. Logbog

     

    Hvis du fører logbog over aktiviteter, oplevelser og uforudsete hændelser samt hans reaktion på disse vil du højst sandsynligt kunne opdage hvad der er for meget for ham.

    For eksempel kan en (fiktiv) hund måske håndtere at gå i snor sammen med andre, men blive noget brugt af det uden det ses, få besøg af bambislagteren uden det kan ses på den, men på næste gåtur "flippe" helt ud over en person som vil hilse. De to første oplevelser har sammenlagt været lige til randen og den tredje oplevelse får bægeret til at løbe over. var den tredje hændelse ikke sket havde ejeren ikke mulighed for at finde ud af at det var hændelse et og to, som i virkeligheden var de "farlige".

    Hunde er nogle skiderikker til at bygge op, ja, vi gør det jo også selv, og derfor skal vi have fat i hvilke oplevelser Zaro bygger op på.

     

     

    Skønt! :klap: Det kan evt. være i kombination med at jeg snupper din lampe med hjem til Heino så han kan fikse den? :-D

     

    Det kunne det godt, det er en gulvlampe så den er lidt lang i det..

     

     

    Ja det ved jeg, det er også derfor jeg forsøger at finde ud af hvordan jeg kan styrke ham (ud over med Gudruns urtemedicin og hans olier) så vi kan undgå stress :-)

     

    Undgå stress helt tror jeg ikke på, men han bør kunne lære at håndtere situationer, så han ikke behøver blive stresset.

     

     

     

    Ok :-) Men der har åbenbart stået noget om "grå stress", hvad er det? :-)

     

    Den grå stress er den nagende følelse af ikke at have kontrolover hvad der sker. Livstidsfanger har ofte denne type stress.

     

    Denne stress får ikke individet til at fare og være i alarmberedskab som akut stress gør. Den grå stress kommer med lang tids stress og fasen kaldes også "depressionsfasen".

    Det vil typisk være den hund som har opgivet at få sine behov dækket og tilsyneladende tilpasser sig. Det er den tillært hjælpeløse hund, som har erfaret at den ingen indflydelse har på sin tilværelse.

     

    Når en hund stresser akut, er der en overvægt af adrenalin i blodet. Adrenalin tilskynder til handling.

    Ved den grå stress (langtidsstress) er der en overvægt af cortisol i blodet og det er ikke den samme adfærd man ser. Her ser man typisk ikke handling bare opgivenhed.

     

    Det Zaro oplever er akut stress.

     

    B Mega Stress (Solaray) er godt, ved stress. Tidligere troede jeg, at disse vitaminer udelukkende sikrede, at man ikke fik for lidt vitaminer (da den stressede krop ikke altid kan optage næringen godt nok) men jeg har nu lært at B vitamin faktisk afhjælper stress. Det var den ene af de to eneste nye ting jeg fik med fra Anders Hallgrens stress seminar i september :-)

  7. Long time no see ;-) Jeg sad og googlede stress hos hunde og så dukkede denne tråd op i min søgning og så var det jo nærliggende lige at skrive her og håbe at du ser det Ninjamor (jeg kan ikke huske hvad dit brugernavn er nu hvis ikke det er Ninjamor? :-D)

     

    Linket til din artikel virker ikke længere, så har du mulighed for at sende den eller lægge den herind?

     

    Zaros epilepsi viser sig jo ved stressanfald og jeg er derfor i gang med at finde ud af hvordan jeg kan minimere hans stress. Jeg har fået nogle tips og tricks af Gudrun (holde ham i halsbåndet og ae ham blidt når han kører op over noget, lave små øvelser med ham hvis han magter det og den slags), men jeg kunne godt tænke mig nogle tricks til at højne hans selvtillid så han bedre kan håndtere nye situationer. P.t. har vi lagt agilityen på hylden (det kom af sig selv, sæsonen sluttede og det er uvist om vi starter op igen næste år :cry:) og har et nosework kursus i støbeskeen fordi jeg tænker at hjernearbejde må være godt for ham :-) Lydighedstræning går fint, det kan han sagtens koncentrere sig om og har det dejligt uden at køre for meget op og gør han det alligevel, trækker jeg lidt væk og får ro på og det går som regel fint. Eneste undtagelse var da vi gik fællestur en dag, det kunne han ikke håndtere, men heldigvis udløste det ikke et anfald :-)

     

    Men altså, hvordan ruster jeg ham til at håndtere nye situationer? :-)

     

    Det var ellers noget af et spørgsmål :-)

     

    Jeg mener, vi har talt om, at du kunne føre logbog over hans rutiner/oplevelser for der at kunne se hvilke rutiner/oplevelser der fører til stress? Husker jeg korrekt?

     

    Hvis hans stresstærskel skal blive højere er vi nødt til at kunne identificere stresstriggerne. Vi skal vide, hvorfor han stresser op.

     

    Vi kan sagtens lave en masse øvelser, som højner Zaros selvtillid, men skal selvtilliden højnes ift. en situation, dig, andre sociale situationer som involverer kendte og /eller fremmede hunde, transport eller andre situationer igen? Dette er vigtigt at vide, for det er ikke det samme arbejde der skal laves hvis en hund føler sig presset af sin ejer eller den føler sig presset af ikke at kunne overskue en situation. Den selvtillid man bygger op ved øvelser er specifikt rettede til den enkelte situation.

    Muligheden for at han godt kan håndtere 2 - 3 af de nævnte (eller andre) situationer efter hinanden, men når at fylde bægeret så du ser hans stressadfærd ved den 4. situation er til stede. Han kan gå og akkumulere stress til han pludselig og nærmest ude af det blå viser stress.

    Så der er noget at gå i gang med.

    Jeg vil gerne kikke på det live, det er uoverskueligt at lave en plan uden at se ham og gerne se ham i en stresssituation.

     

    De fif du har fået af Gudrun er fine i situationen, hvis de virker på Zaro, men det er brandslukning og noget som ikke får ham styrket videre, idet han jo har stresset op, når du opdager det, så der skal noget dybere arbejde til.

     

    Artiklen lå på den pc som brændte sammen, så jeg kan ikke lægge den op igen, men den skal sikkert også opdateres.

  8. Jeg har godt nok kun haft tre kuld hvalpe ( to tæver) og min erfaring er, at hvis tæven er en omsorgsfuld mor er der ikke så meget at være bekymret for.

    De første tre uger er alt godt så længe hvalpene er rolige (mætte og i god temperatur), så er det bare at holde rent omkring dem, have dem i hænder og sørge for at tæven får alt det foder hun vil have.

     

    Det er rigtig fedt at have faderen omkring hvalpene også, hvis han får lov og gider. Jeg har oplevet hanhunde som er ved at brække sig over hvalpene og andre som faktisk hjælper tæven med at holde hvalpene rene.

     

    Hvornår kommer hvalpene?

  9. Prøv at tage en anden hund med og se om det ikke hjælper.

     

    I kan også gøre sådan: Giv hende sele og line på og lad hende være i forhaven. Der drysser I godbidder til hende, så hun nærmer sig udgangen, igennem udgangen og tilbage i haven igen med dryssede godbidder. Frem og tilbage med dryssede godbider og gerne i længere tid pr træningsgang, så hun oplever selv at ville ud fra haven og bliver "lokket" tilbage til haven igen af dryssede godbidder. På den måde oplever hun selv at kunne kontrollere situationen og hun oplever at hun frivilligt går med.

     

    Min erfaring er, at det mest af alt er den del af træningen, hvor man "lokker" hunden tilbage til det sikre område vha. godbider, som er den udslagsgivende del af træningen. Dette fordi hun ikke går tilbage for at få tryghed, og derved bekræftes i at kun haven er tryg, men for at få godbidder.

     

    Hun skal have vendt holdningen til at forlade haven oppe i sit lille hoved :-D

     

    Giver det mening?

  10. Ja det kan jo hurtigt blive for meget, hvis man absolut synes at man skal blande sig og debattere i alle omplaceringtrådene.

     

    Jeg synes ellers det ville fint hvis organisationer postede deres omplaceringshunde her, men lidt mere information end der normalt er på hjemmesiderne, samt plads til at stille spørgsmål. Jeg har svært ved at se hvordan det skulle være noget negativt for H-F.

     

    Enig, men bortset fra det så er HF nok ikke det rette forum at afsætte hunde på, alle har jo hund(e)

  11. Svar på dine spørgsmål.

     

     

    Når Zaco gør af os. lyder han sur.

     

     

    Ja vi ved ikke om det er en leg for ham

     

     

    Nej vi ved ikke hvad der udløser det. Vi har snakket om det, men kan ikke se et mønster i det.

     

     

    ok, vi prøver at nå ham inden han kommer der ud og giver ham en længere line på.

     

     

    Hvad så hvis vi ikke når at nå ham inden han gør udfald, hvad gør vi så ? For hvis vi kaster godbidder tror han vel

    han bliver belønnet for han gøen/hoppen.

     

    Det kommer helt an på timingen i kastet og hvordan I kaster.

     

    Hvis vi nu ser dette billede for os: Zaco står foran dig og gør imens han ser på dig. Du vender dig straks om, sætter dig evt. på hug og kikker meget koncentreret ned på jorden, hvor du lige har droppet en godbid skjult for Zaco. Medmindre han er helt ude i hysteri vil han undre sig over, hvad du sidder der og kikker på og komme hen og tjekke. Der rejser du dig og går videre indenfor linens rækkevidde.

    Du skal intet sige til ham eller se på ham. Han skal ikke tro, at du kalder på ham, han skal bare blive nysgerrig og stoppe med at gø og gå hen og tage godbidden.

     

    Giver det mening?

     

    Der er en trigger for hans adfærd og den bør findes, så hans adfærd ændres inden den bliver en indgroet vane hos ham.

  12. Man kan desværre ikke racebestemme ved at DNA teste, ellers havde man gjort det for lang tid siden.

     

    Det er prøvet mange gange, en gang hvor en stambogsført Border Collie blev testet, resultatet var til at grine af.

     

    Af Emma ToftNår politiet afgør, om en borgers hund tilhører en forbudt hunderace, er der som oftest tale om 'påstand mod påstand'.

    Borgeren siger, at hunden er lovlig, mens politiet siger det modsatte.

    Men dna-analyse er den eneste sikre metode til at afgøre, om en hund er ulovlig og derfor skal aflives.

    Sådan siger Merete Fredholm, der er professor i husdyrgenetik på Københavns Universitet.

    - Mit eneste budskab er, at det eneste endegyldige bevis for, hvad en blandingshund består af, det er at lave en dna-analyse, siger hun.

  13. Jeg har en udfordrig med zaco. Når vi er ude at gå tur med ham, hopper han pludselig frem og gør helt vildt og lyder meget sur.

     

    Det vi gør er at vi stopper op med det samme, ignoerere ham - når han bliver rolig igen roser vi ham og går videre. Men han gør det 3 sec efter igen.

     

     

    Nogle gange vil han ikke stoppe med at gø og hoppe rundt. Så binder vi ham fast til et træ eller lygtepæl og går væk fra ham, indtil han er rolig igen. er rolig igen.

     

     

    Så mit spøgsmål er ? Gør vi det rigtige og skal vi bare blive ved ?????

     

     

    Jeg ikke vil takle det forkert allerede her fra starten af. Han begyndte for ca 1 uge siden.

     

     

    Han er 15 uger gammel.

     

    Hvis noget virker gør det dette typisk efter ganske få gange, så nej, I gør nok ikke det bedste i situationen.

     

    15 uger gammel er han i en rivende udvikling og skal have støtte til at møde udfordringerne på sin vej. Hvis problemet sker i en social situation skal løsningen også være social.

     

    Jeg kan ikke helt gennemskue om det er jer Zaco gør ad eller hvad det er?

     

    Uanset, hvis han har gjort det flere gange, har han hurtigt lært at følge det adfærdsmønster han befinder sig i i situationen og dette mønster kan han ikke selv bryde.

    Schäfere kan lyde og se meget vrede ud, når de gør, uden at være det. Flaprende øren og klaprende gebis :-D Er du sikker på, at han ikke bare opfordrer til leg?

     

    Har I selv tænkt over, hvad der udløser situationen?

     

    I skal være lidt foran ham mentalt og nå at forhindre ham i adfærden mere end at stoppe den. En hvalp lærer jo og selv om han bliver stoppet, har han vist adfærden og dermed lært den og ikke mindst den mentale tilstand som fører til adfærden. Så prøv at have nogle lækre godbidder med og få kontakt med ham forud for situationen og lav et par småøvelser med ham, beløn og gå videre. Dette gentages turen ud for at ændre Zacos holdning til hvordan man går tur.

     

    I kan også give ham en længere line på, derved ændres situationen også.

     

    Godbidderne kan også gives på jorden som små søg.

  14. Jeg tror ikke man kan sikre at en hund ikke indholder nogen af de relevante racer. Tror ikke man kan kortlægge alle racer der indgår i en blanding. Ikke engang hvis man bevidst krydser fx en Doberman og en labrador ville en DNA test kunne vise det. Bla fordi der i i begge racer indgår mange racer i tilblivelsen af begge racer - evt racer som også indgår i visse forbudte racer.

     

    lad os for eksemplets skyld sige at tysk pincher både indgår i en kamphunde-forbudt-race og i doberman, så vil man ikke kunne se om det er den forbudte race der er i anerne eller en doberman i en given hund.

     

    Du kan se på det her http://dog-dna.com/

  15. Jeg ved at Charlie og Zorro der er slået op er blevet reddet som hvalp, så de har ikke mén fra gaden ligesom de ældre hunde har.

     

    Kai er ikke en decideret gadehund, da han blev dumpet af sine ejere på gaden, så han er en af de nemme hunde at få hjem, da han er vant til at være hund i et hjem.

    Så det er begrænset hvor længe han har boet på gaden, da han kom til DK for nogle måneder tilbage.

     

    Der er ikke specifikke krav, hvis du er hunde menneske, har overskud og kærlighed i dit liv til at give hunden et trygt liv, så er du nået langt. Hus med have eller gård er kun et stort bonus :-)

    Der bliver et hjemmebesøg hvor en fra foreningen tager ud og møder kommende ejere, det er her man finder ud af om hund og ejer ville være gode for hinanden.

     

     

    Tak for uddybning

  16. Karla var hos mig, det er disse hunde ikke, de er i pleje andre steder.

    Da det gik rigtig godt med at finde en god familie til hende, hjælper jeg med at finde en familie til de hunde der er i pleje her i DK fra organisationen.

    Der er der vel ikke noget galt i? :genert::-)

     

    Når I kender Kai's fødselsmåned, er det så ensbetydende med, at han ikke har levet på gaden, men er taget ind som lille hvalp?

     

    Hvis man er interesseret hvilke krav stilles der så til ny ejer?

  17. Det er totalt urimeligt og uretfærdigt, at hunde skal sidde på internat i måneder, eller år, før deres videre skæbne afgøres.

     

    Det er paradoksalt, at man på den ene side laver en lov, som skal sikre en hunds adfærdsmæssige behov og øvrige velfærd og kan straffe hundeejere for ikke at overholde dette og samtidig fjerner hunde fra deres hjem og deres mennesker og sætter dem i spjældet! Det er i mine øjne to handlinger som er totalt modstridige.

     

    Der er også en voldsom modsætning i at to hunde, som udelukkende har deres udseende imod sig (så vidt jeg kan forstå har hundene intet gjort, jeg har ikke fulgt den aktuelle sag) bliver buret inde og som Claudia fortæller der intet bliver gjort, når en eller flere hunde beviseligt hærger et område og endda slår en hund ihjel.

     

    Jeg ved naturligvis, at det ikke er de samme instanser, som står for begge typer sagsbehandling, men det beviser bare at lovene i Danmark ikke arbejder sammen. Som når der udbetales et beløb til grønne afgifter og man dermed kommer op på et månedligt beløb som bevirker at ens boligsikring sænkes, så man ender ud med at få mindre udbetalt end tidligere. Lovene arbejder ikke sammen.

     

    Som ejer af "mistænkeligt udseende hunde" ville jeg nok få foretaget en DNA analyse for at se hvilke racer, der er i hundene. Jeg ved, at man endnu ikke har alle racer i registeret, men jeg ville helt klart forsøge.

     

    Disse hunde kan være amstaff blandinger - men de kan sagtens ligne nogle af de boxerblandinger jeg har set gennem årene.

     

    Uanset race eller blanding af racer, det er uanstændigt, kynisk og koldt at der skal gå så lang tid før en afgørelse. Hundene tror jeg nok skal klare sig, de er tilpasningsdygtige, men tænk at have en hund i spjældet og ikke kunne gøre noget! Det er sgu da afmagt og hjælpeløshed så det vil noget!

  18. Internatet mangler tæpper, aktiveringsting, dækkener og godbidder.

     

    Jeg er ved at prøve, om vi kan finde ud af noget (på idioternes holdeplads I ved) :blink: Jeg har nogle tæpper, nogle dækkener og aktiveringsting af Pelles, som gerne må gå videre til disse hunde selv om jeg ved at jeg kommer til at tude over det, men det gør ingen gavn i en sæk i udhuset..

    Jeg kan få det kørt til Køge Station, men derfra skal det videre til Roskilde eller Hovedkontoret på Frederiksberg, så hvis nogen kender nogen, som har overskud til afhentning i Køge en af dagene, ville det være fantastisk.

  19. Mange tak for jeres svar. Alle beskeder var meget brugbare :-)

     

    Herligt

     

     

     

    Til Ninjamor:

    Mange tak for velkomsten!

    Min hund har absolut ingen problemet med at være alene hjemme. Selvfølgelig ser hun noget så sørgmodig ud, når jeg forlader hjemmet. Men hun hverken ødelægger ting, gøer/piver, eller tisser inde. Så jeg kunne forestille mig at der intet problem er der :-) til sidst, tak for dine meget lærerige og brugbare råd, det hele gav rigtig meget mening, og nu forstår jeg meget bedre, hvorfor hun opføre sig som hun gør. vi må til at øve en masse herhjemme!

     

    Velbekomme

     

    Det at hun kan være alene uden problemer understreger, at det "bare" er et tillært mønster hun kører i, når du er hjemme.

     

    Jeg håber du har overskud til at fortælle os, hvordan det går med det :-D

×
×
  • Tilføj...