Hop til indhold

PMJ

Members
 • Antal indlæg

  399
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

Community omdømme

2 Neutral

Om PMJ

 • Rang
  Fast inventar

Personal Information

 • Lokation
  Østjylland
 • Interesser
  Hundetosse
 • Job
  Hundetræner
 • Hundenavn
  Babu (BGS)
  Monty (Working Kelpie)
 • Køn
  Kvinde
 1. PMJ

  Godbidstaske

  Jeg bruger denne type. Den plejer at kunne holde et par år. Jeg sværger også til en bæltetaske med smæklås. Den kan hurtigt lukkes, når jeg overgår til "vild leg" og kan placeres foran, bagved, højre eller venstre side alt efter hvad der er mest hensigtsmæssigt. http://www.alttilhundogkat.dk/taske_t_godbidder?/Generelt/HUNDE/Tasker ALLE/Tasker Godbidstasker/Karen Pryor godbidstaske. Sort/&showitem=13372
 2. Jeg ville levere ham tilbage til opdrætteren.
 3. Træning/aktivering/undeholdning. Regn med at bruge et par timer om dagen på din hund.:banan::klap:
 4. Hvis I har planer om en baby indenfor de næste par år, så synes jeg at I skal genoereje racevalget. Begge race producres med meg forskelligt temperament og begge racer er oprindelige arbejdshunde som skal have opgaver hver dag for at kunne trives. Hvis I er indstillet på 1 - 2 timers daglig arbejde/træning af hunden, også når de er 2 3 år, så er det fine racer og mange træningspladser har også plads til klapvogne og børn.
 5. http://www.hakon-profil.dk/ Jeg har fået et dobbeltbur fremstillet efter mål her
 6. Jeg læste lige, hvad der står på vedkommendes hjemmeside. En bemærkning som "Lufteturene gå til hundeskove, hvor hunde må løbe og boltre sig frit." synes jeg er lidt misvisende. Selv i hundeskove skal hundene være under kontrol.
 7. So ein Ding müssen wir auch haben
 8. Jeg tror heller ikke at de små hunde har ændret sig, men der er kommet flere af dem. Min bayer er to gange blevet overfaldet af små hunde, der ikke var i snor og jeg har måtte løbe fra en dame som havde en højt gøende hund i en fleksiline. Hun nægtede at acceptere at jeg ikke ønskede at mine hunde skulle hilse på hendes
 9. PMJ

  Nose work

  Der skal nok komme noget på hjemmesiden, når foreningen bliver dannet. Jeg regner med at det bliver til oktober. Aktiviteterne vil sikkert komme til at foregå i det østjyske (Århus - Fredericia - Silkeborg) men det afhænger jo af arrangørerne. Hjemmesiden er bare en foreløbig "pladsholder"
 10. PMJ

  Nose work

  Det er vi ved at få skrevet i udkastet til vedtægter Viv Facebook grupper er fine, men når der engang skal til at afholdes prøver, så er der nrug for arrangører. Jeg tror at der allerede er brug for nogle som vil arrangere fællestræninger o.l.
 11. PMJ

  Nose work

  Vi er nogle stykker som arbejder på at starte en forening i området. Vi skal bruge et par bestyrelsesmedlemmer http://www.nosework-jylland.dk/
 12. PMJ

  Nose work

  Jeg har lige startet min hund på Lavendel som DKK har besluttet skal være første duft i Danmark. [video=youtube_share;4SUGKD1W3Pk]
 13. Jeg kører meget til både Tyskland og Holland med mine hunde. De er vant til at være i deres bur, så jeg holder pause, når jeg trænger til det. Vær opmærksom på temperaturen bag i bilen, når du kører nordpå. Jeg har et inde-/udetermometer i buret. Så er jeg sikker på at temperaturen aldrig bliver for høj, selvom solen står direkte på bagruden. Jeg nyder de alle velopdragne hunde, som er vant til gå uden snor og ikke tager kontakt til andre hunde eller mennesker. Det er også dejligt at kunne gå på cafe og have hunden liggende under bordet. Jeg ved ikke noget om sygeforsikringer. Det bruger jeg ikke.
 14. Jeg har hørt om flere som har haft svært ved at lære deres hvalp at gøre sig ren udenfor. Så start i det små. :blink: Jeg har to meget forskellige hunde Min hanhund sked i haven i det første års tid. Nu gør han det kun i nødstilfælde. Han venter helst til gåturen, hvor der er nogle buske han kan bakke ind i. Min tæve foretrækker haven og har et fast område, men når det regner kan hun godt falde tilbage til sit hvalpetoilet. Heldigvis er det på fliserne lige foran mit toilet. Hunde foretrækker forskelligt underlag og dette indlæres allerede hos opdrætteren. Med en sommerhvalp kan du håbe på at opdrætteren allerede har lært hvalpene at gå ud i haven. Så er det kun et spørgsmål om opdrætterens have er med græs, fliser eller perlegrus.
 15. Når hun bliver voksen (efter 3 løbetider) ville jeg se på om hendes gener (fysisk og psykisk) vil gavne racen. Hvis hun ikke kan bibringe racen noget positivt fysisk og psykisk og hvis hun stadig har problemer med sin løbetidscyklus ville jeg overveje en sterilisation.
×
×
 • Tilføj...