Hop til indhold

Mia-kalke

Members
 • Antal indlæg

  41
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

Community omdømme

0 Neutral

Om Mia-kalke

 • Rang
  Nybegynder

Personal Information

 • Køn
  Kvinde

Seneste besøgende på profilen

Blokken med seneste besøgende er deaktiveret, og bliver ikke vist til andre

 1. Download en diktafon app til jeres smart phone og optag alt så snart når hun ringer på jeres dør. Lyder som om hun er ensom og brokker og klager sig over folk for at få opmærksomhed på den måde.
 2. Kan ikke se hvad problemet er med hunde i vandet. Jeg skider sku også selv i vandet og det er da lige så klamt...
 3. Hvor blev jeg gal da jeg så hende trunten med alle de stakkels hunde ude i den stald. Sådan en person burde ikke have dyr
 4. Vi plejer at tag en kort 15-20 min. om morgenen. 40 min. til en time om eftermidaggen og det sammen om aftenen.
 5. Mia-kalke

  Thor.

  Jeg syntes sku det er fedt hvis der er en der har hapset Thor. Så kan Politiet sku bare lære det de laver ikke andet end at æde citronmåner og og brokke sig. De er nogle dovne "hunde" alle sammen. Håber bare Thor har det godt der hvor han er nu
 6. Håber du har fået mere "kontrol" over din sensitivitet og angst Omkring 20 % af den voksne danske befolkning skønnes højsensitiv i større eller mindre grad. Så du er ikke alene med det og det er jo heller ikke unormalt at være højsensitiv. Psykolog Anne Soelberg Du er helt perfekt og det syntes din hund og folk som har mødt dig helt sikker også. :kys:
 7. Dyr kan generelt nok mærke lige som mennesker når en anden har det dårligt. Har du ikke noget familie eller nogle venner som kan tag sig af Buster når det er? Nu skriver du ikke hvor tit det er men det er også en privat sag. Jeg håber du får det bedre :ae:
×
×
 • Tilføj...