Hop til indhold

mini-me

Members
 • Antal indlæg

  1.234
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

Community omdømme

35 Excellent

Om mini-me

 • Rang
  Kongelig

Personal Information

 • Hundenavn
  Carlo og Walter
 • Køn
  Kvinde
 1. Hold ferie det er en sjov tråd det her - jeg melder mig ind når Walter bliver lidt ældre. Carlo er jo voksen og fornuftig, men som hvalp rendte han også med wc ruller, og åd både skoreol og fjernbetjening :stupid:
 2. mini-me

  udstilling

  Tænkte mere på eksteriør fejl. Fx er min den ældste for høj - derfor laver jeg ikke pelsen på "fluffy" på ryggen. Hans hale er for kort - her laver jeg den super busket i enden, så den bliver tung og syner længere og så løber han for snævert med bagbenene hvis ikke der er nok fart på. Det var det jeg mente med at dæmpe fejl :blink:
 3. mini-me

  udstilling

  Og så skal du ind på hundeweb, for at se de nationale udstillinger. På DKK finder du kun de internationale. Men der er faktisk mange udstillinger tilbage i år. Ringtræning er et must, der får du fif til fremvisning og trænes i berøring og kiggen på tænder osv osv. Du skal tage et blik på din hund med kritiske øjne, sådan at du ved hvilke "fejl" den har, så du kan "dæmpe"disse mens i er på - og så er det rart at være forberedt på, at ikke alt dommeren har på hjertet er positivt, selvom man selv synes man har den lækreste hund af dem alle :blink: Der ligger også en meget fin brochure omkring udstilling på DKK's hjemmeside.
 4. Haha er man tosset, hvis man er über begejstret over at hunden har sovet 6 timer i træk i nat.. Så ud og tisse og 2 1/2 time mere.. Lige da han flyttede ind sov han til 05.50 - sharp og så stod vi altså op. Og der var vi ude minimum hver 2. time. Nu går det stærkt med at kunne holde sig om natten og vi står først op 06.30
 5. Han er en rigtig lille Don Juan. Med charme, selvtillid og lækkert hår. Men havde lykkeligt glemt alt det der tisseri konstant I det hele taget synes jeg, alt det hvalpe halløj lå langt tilbage i hukommelsen. Men det kommer vel lige så stille..
 6. Mens vi var på ferie på Kreta i år, snakkede vi under morgenmaden, den ene af dagene, om hvorvidt vi skulle have en hund mere.. Mandens argument var noget ala: tror du ikke det er et godt tidspunkt inden Carlo bliver for gammel. Jeg var solgt. Samtidig vidste jeg at opdrætteren af Carlo, netop havde hvalpe.. Resultatet blev: Juraks Stike It Lucky. :hjerte: Men eftersom vi har Jurak's Cool Cashmir - Carlo, så kunne den lille jo ikke hedde andet end Walter :slem:
 7. Haha ja det kan jeg forestille mig... det er heldigt at han skal sove lidt ind imellem. :o) Du må huske at vise os masse billeder. :o)

 8. Tak for karma :-)

  Han er bare über nuttet.

  Men hold op en energi :-)

 9. mini-me

  Løwchen - alene hjemme

  Hold da ferie hvor kommer den lille hund meget ud og gå... I min verden alt for meget for en 12 ugers hvalp. 4 gå ture og bare de første to giver 60min, du har ikke skrevet tid på de sidste to. Og så 8 timers arbejdsdag med indtryk konstant... Jeg vil sige jeg kan godt se hvis den sku være stresset. Hvalpe skal bare ud og opleve verden det første lange stykke tid, ikke trave byen tynd :-) Og så er RO altså en undervurderet øvelse :-)
 10. mini-me

  Løwchen - alene hjemme

  Lav et opslag på facebook og skriv at det skal deles... Så bliver det spredt for alle vinde. Skriv præcis hvad i søger og hvorfor... Jeg ville gerne vide mere specifikt hvad han bruger sin dag på?? Hvor længe går i tur? Hvad leger i? Hvordan har han hidtil været på arbejdet? (rendt rundt, eller været andetsteds end butikkens "centrum")
 11. Nogen der ved om det sælges i nogle fysiske butikker på midtsjælland? Er lige løber tør..
 12. mini-me

  Snapper

  Og hvis det fortsat er relateret til mødet med schæferen, så er det vel dennes ejers forsikring der skal dække...
 13. mini-me

  Snapper

  Jeg ville smutte forbi dyrlægen en tur. Og så vil jeg lige spørge om det er hans behov eller jeres at møde andre hunde?? Et par faste gode venner, som leger på samme måde.. CKC og shcæfer er fx ikke et skide godt mix - de fleste schæfere er nogle rigtig brydere og tonser ind i ting for fuld skrald og elsker at bryde. Så kig på hvilke hunde din hund har omgang med, så mindskes risikoen for skader også Ikke at man ikke kan hilse og der er selvfølgelig undtagelser indenfor alle racer
 14. mini-me

  Snapper

  Jeg vil også gætte på at der er gener efter mødet med den anden hund. Samtidig ville jeg nok indføre nogle helle steder for hunden i hjemmet hvor din søn SKAL lade ham være. Altså totalt forbudte områder, som kun er tiltænkt hunden når den vil have fred og ro.
×
×
 • Tilføj...