Hop til indhold

Cindoe

Members
 • Antal indlæg

  298
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

Community omdømme

8 Neutral

Om Cindoe

 • Rang
  Langtidsholdbar

Personal Information

 • Lokation
  midtjylland
 • Job
  butikschef
 • Hundenavn
  Mollie. 05.05.05 -23.07.15
  Bailey. 21.07.07
  Emma 11.07.15
 • Køn
  Kvinde
 1. vi har en seat alta fr på gule plader. Buret sidder hvor der ville være bagsæder. Det åbnes via sidedørerne og er todelt så begge hunde har deres eget bur. På den måde har vi stadig et "bagagerum" til alt mulig andet. Det er ikke en ny bil, og kører fantastisk. Den anden bil. vw amarok. Det er kun bur hvor der ville være bagsæder og det er altså ikke alt der kan smides i ladet.
 2. Hej og velkommen til. Jeg synes det er lidt tidligt hun skulle komme i løbetid. Hvis du mærker hende rundt på kroppen, så viser hun ikke udtryk til for at have ondt et sted? Hun spiser og drikker fint? Hun trækker sig ikke fra jer? Det er altid gratis at ringe og spørge dyrlægen til råd. Jeg vil dog fortælle en lille historie om min gamle lab. Vi havde holdt sommerferie og havde selvfølgelig været sammen med hende og det havde bare været hyggeligt. Vi begynder på arbejde igen. Og efter en dag eller to, begynder hun ikke at ville rejse sig efter godbidder. En labrador der ikke kommer efter en kiks??? Lig dig, var jeg også første gangsejer. Synes det blev værre og værre som aftenen gik. Og hun fik mere og mere opmærksomhed. Nej, nu var jeg da helt sikker på hun fejlede noget. Kørte til vagtdyrlægen kl..22 om aftenen. Og han strækker i hende. Der er intet! absolut intet! hende har ikke ondt nogle steder siger han. Og så spørger han. "Er der sket noget i jeres hverdag fornyligt? Noget som er anderledes?" Ja, vi er startet på job igen efter ferien. Nå, sagde han. Hun er bare lidt fornærmet... En gang til!!! Har jeg lige brugt 1800, kr. på en fornærmet hund??????.. Ja, sagde han med et smil på læben og gav min hund endnu en kiks. Hende der ikke havde rørt noget som helst.. Men jeg er da glad for jeg fik vished.
 3. Jeg har 2 labber der skal fodres på hver dag. Og det var da også en faktor da vi for mange år siden gik fra kun at have én hund til 2. For nogle år siden havde vi kun seniorhunde og de fik begge J/D mobility til knap 600 kr for 12 kg. Og en sæk holdte ca. 3 uger. Men jeg har skiftet foder og kan kan nu "nøjes" med ca. 550 for foder om md. til 2 hunde. De får profine og fungerer rigtig godt på det foder. Flot pels mm. Ellers var de ikke blevet på det. Jeg har lakseolie til dem også som tilskud, de får et par gange om ugen. Hundekiks, træningsbider, kødben osv. Så løber det vel op i en 800 kroner på md. Og det synes jeg er et fair beløb til de to krudtugler.
 4. åh de labradorer er nogle fantastiske væsner. Der er noget ved den race som bare passer til os. Rigtig mange gange tillykke med hvalpen i får et helt fantastisk bånd sammen. Og nyd det mens den er lille, det går så stærkt! Husk ikke for lange ture, når de er små. En go huskeregel er 1 minut pr uge. dvs. 8 uger = 8 min. "gåtur", Det bliver nok mest til at han sætter sig på rumpen og ikke vil gå. :blink:
 5. Mine to piger. Det kører bare med dem. Jeg har altid haft tæver sammen, og vi har en fantastisk dagligdag sammen. Bailey har haft et lidt træls efterår. Kræftknude, en tand opereret ud og en lille begynde gigt i en hofte. Der er styr på det nu og mine piger, er sku dagligdagens lyspunkt. De hygger sig sammen. Lige pludselig idag, så slog det mig. Jeg kan simpelthen ikke huske hvornår Bailey sidst har bjæffet af den bette, på en opdragende facon. De har fået deres indbyrdes rangorden og den måde de interagerer på er fantastisk. De leger meget, men ofte stille og roligt. Mon ikke de har fundet ud af Bailey ikke kan det vilde løbe noget mere. Den bette har ikke fået lov til at bestemme, det kan være det komme, men alle de bekymringer jeg havde i starten over den sure gamle kone. Er helt glemt. Det er svært at tro, det var sådan. Bailey vil ikke gå op på trappen, jo halvvejs, men det er jo ikke helt nok. Så hun sover nedenunder. Emma, tør godt men hun vil altså hellere sove sammen med Bailey end ovenpå sammen med os. De er sku da søde.
 6. Cindoe

  sitrer.

  tak. :hjerte: det er dejligt at vide
 7. Cindoe

  Nytår og ny hvalp?

  Vi lydtræner. Finder en video på youtube køre lyden over en højtaler eller tv. Og så skruer vi langsomt op. Til nytår plejer det at hjælpe når vi ruller gardinerne for
 8. Cindoe

  sitrer.

  Hahah. Ja. Der er smuttet et n. Ikke altid nemt på iPhone. Ja det er de sprøjter. Skal lige være sikker på vi kan komme på det tidsinterval i de fire uger. Skal gå ml. 5-7 dage pr sprøjte. Rart at høre positivt om dem.
 9. Cindoe

  sitrer.

  Dyrlægen har ringet. Bailey ligger til opvågning. Hun har været lidt utryg. Ja, men hun kan ikke lide og være der. Og slet ikke alene. Jeg henter hende når de siger hun er klar. Bette pus. Hun ser rigtig fin ud taget hendes alder i betragtning. Fedt! Men hendes ledskåle, var lidt skidt. (mener jeg hun kaldte det) hun ringede selvfølgelig da jeg var ude at gå med den anden hund. Så vi skulle tale om foder. Hun får allerede j/d og olie. Så skal vi have smertestillende hjemme. Overveje om hun skal have kogle gigt sprøjter. Hvis det hjælper så ja, det skal hun. Og så talte dyrlægen faktisk også om massage som nævnt i denne tråd.
 10. Cindoe

  sitrer.

  Bailey kom af sin smertestillende igår aftes. Der gik ikke længe før hun sitrede igen. Jeg gav hende en pille og ringende til dyrlægen idag. Hun bliver afleveret imorgen tidlig til røntgen hentes sidst på eftermiddagen. Så må vi se hvad de viser. Men er da lidt bekymret for min brune bamse.
 11. Det er godt nok 11 og 9 år siden jeg sidst købte labrador uden tavle men vi gav 2500 for vires tæver. Vi købte lab med tavle sidste sommer og gav 8000. Men hold da fast de er blevet dyre uden tavle. Det er noget overraskende synes jeg.
 12. Cindoe

  sitrer.

  Tak, det vil jeg lige få set på. Hun er stadig på smertestillende. Og hun er tilbage til min gamle hund. Skønt. Men er helt klart spændt på hvad der sker om 1 uges tid når hun tages af dem
 13. Cindoe

  sitrer.

  Nej, det har jeg ikke overvejet. Vi har vel ca. 45 km. til Them, så det er jo ikke noget. Men jeg aner abselut intet om det. Det lyder meget spændende
 14. Det er møg træls og man bliver frustreret. Men ikke skælde ud. Når vi har taget dem i at tisse inde, har vi altid fulgt dem ud i haven. De er ude super tit. Det handler om succes oplevelser. Når de så tisser ude ja så har vi rost og haft en fest. Inde= ingenting. Vi har også sagt ordet tisse når de har gjort det ude. Så i dag har jeg to voksne hunde der løber til bagdøren ved ordet tisse. De kan ikke holde sig, så sørg for så mange succeser som muligt.
 15. Cindoe

  sitrer.

  Det lyder da hyggeligt med det morgenritual. Ja, jeg ska nok gi Update :)Men ingen tvivl om hun har ondt når pillen ikke virker mere. Men så må vi se. Men hvor er det fedt at have en dyrehospital hvor vi er så trygge ved deres kunnen.
×
×
 • Tilføj...