Hop til indhold

Museklik

Members
 • Antal indlæg

  430
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

Om Museklik

 • Fødselsdag 15-01-1974

Personal Information

 • Lokation
  Ved Esbjerg
 • Køn
  Kvinde

Museklik's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

2

Community omdømme

 1. Jeg ved godt, at indlægget blev skrevet i frustration - og er derefter. Jeg forstår faktisk godt, at opdrættere passer på deres linjer - jeg er bare ked af at jeg er blevet klemt i det. Jeg ville gerne have mine hunde bedømt af en dommer, hvis ikke det krævede vask, klip og føn i for mig mærkelige frisurer. Det der går mig i mod er faktisk kun at jeg ville være tvinget til at klippe dem i løveklip, og det bryder jeg mig ikke om. Jeg synes der må være andet, der er vigtigere end det.... Jeg er overrasket over al den virak der er i den her verden. Og det er jo ikke bare i denne race. På opdrætteruddannelsen kunne folk jo fortælle den ene horrible historie efter den anden.
 2. Ja, undskyld overskriften, men jeg er frustreret og ked af det. Jeg fik i december et upskuld på min han og min hunlöwchen. Men hele oplevelsen gav os så meget at jeg har taget DKKs opdrætteruddannelse og søgt om kennelmærke. Så vil jeg gerne finde en fremmed han til min tæve, så jeg kan få nyt blod ind. Men så starter balladen.... For jeg har en hund fra opdrætter A og så vil B,C og D ikke lægge han til... Og da jeg ikke taler med opdrætter A, så er jeg lige som bare tvunget til at kigge i udlandet. Hvis det overhovedet gør en forskel, for racen er lille og grupperingerne er stærkt optegnede. Og da jeg oven i købet er så sær at jeg ikke går på udstilling, så er virkelig op ad bakke. Nu ved jeg ikke, om dette opslag giver mig endnu større problemer... Men omvendt ved jeg da ikke, om det kan blive værre Jeg har lige smidt 4000 efter noget, som virker nærmest håbløst Og om ikke andet, kan du da sende mig en PM, hvis du har en DKK han, som er sund og rask. Min tæve har basisstamtavle, men jeg vil have hende undersøgt for patella og øjnsygdom, så sundhedsdelen er i orden. Men hun udstilles ikke, og det har jeg heller ikke planer om. Stamtavle, info og fotos kan fås ved henvendelse.
 3. Tak for at sætte ord på - præcist sådan har det også (bortset fra at det ikke er 4 år...!)
 4. Jeg vil slet ikke dreje det nogen steder hen - er bare vred og ked af det - og jeg FØLER mig da dum. Føler mig altså på ingen måde anklaget?!
 5. Jeg må bare konkludere at hundeverdenen til tider er fuldstændig vanvittig at finde rundt i.... Selv om min ene hund er søster til Shiis Ellie, så er hun tilsyneladende vaccineret ved en hel anden dyrlæge... Da hun var 2 år! Det er sgu da noget rod. Den dyrlæge hun er vaccineret hos, skriver ikke den slags i journal Og vaccinerne er uden klistermærke på begge hunde. Så jeg skal punge ud hos dyrlægen. Det var ellers meningen at opdrætteren skulle købe min hvalp... Men det har jeg så stoppet. Nu står jeg så med en bedårende 7 ugers hvalp uden køber til. Og føler mig temmelig svigtet. For jeg var en af dem (åbenbart dumme stakler), der faldt for hendes snak... Og faktisk snakkede med hende dagligt. Tog hendes råd til mig.
 6. Tak! Nej,det gør vi ikke. Vi har ham dog vist afsat
 7. Må hellere opdatere denne tråd. 1 hvalp blev det til. Nu knap 4 uger. Han er bedårende! Det hele er gået så fint
 8. https://www.facebook.com/rikkemdk/about Hende her opdrætter/udstiller. Jeg ved ikke om hun har en hjemmeside.
 9. Hun råfordres. Mængden er sat op og jeg er begyndt at hælde lidt RC junior i for at sikre vitaminer m.m.
 10. Sunset er omkring 35 dage henne. Hun ændrer sig godt nok meget. Før var hun legesyg, aktiv og fuld af krudt. Nu giiider hun kun en kort gåtur, Charlie får tæv, når han vil lege og hun vil bare sove og nusse.
 11. Vi har heldigvis en opdrætter, som svarer på alle tænkelige spørgsmål Vi ved jo ikke præcist hvornår hun er parret, men udfra løbetidens startdato siger dyrlægen 10. december.
 12. Vi havde ikke planer om hvalpe. Abortsprøjten blev vi kraftigt frarådet, da hun er for langt henne. Vi skal nok komme til at nyde det. Det er bare meget uventet og ikke lige planen.
 13. :shock: Ikke lige planen. Og vi syntes ellers vi gjorde ALT for at passe på. Men scaning i går viste drægtighed. FUCK. Har fundet en brugt fødekasse og har købt en bunke hundetæpper og vetbed. Alle gode råd ønskes! HIT ME. Hvad er must have? Og er der nogen, der er interesserde i små lowchenhvalpe?
×
×
 • Tilføj...