Hop til indhold
luckyluna

Farvel sødeste Sheila

Recommended Posts

Idag ville Sheila være blevet 16 år... Hun nåede det næsten:megaked:

 

Hun måtte sige farvel til verden den 17 marts med hjælp fra dyrlægen. Hun blev over et par dage tiltagende dårlig. Først troede vi det var en mave infektion, men det var mere alvorligt. Hun var jo en fighter uden lige og var lige til den sidste morgen klar på gåtur og gik en hel time, selvom jeg næsten måtte bære hende afsted, da hendes ben ikke ville makke ret. Snuse efter mus ville hun også selvom det måtte foregå liggende:cry: Men kroppen kunne ikke mere og det var derfor tilsidst ikke nogen svær beslutning at tage. Hun var træt.

 

Det er helt uvirkeligt at hun ikke er her mere og både Mysla og jeg savner hende helt vildt:megaked:

 

Jeg har så mange minder med et virkelig langt liv med verdens bedste gule turbo hund:hjerte:

 

Sheila har lært mig så meget om hunde generelt, hende i særdeleshed, mig selv og mange andre elementer i livet. Sheila var en utrolig klog hund og vi havde en intuitiv forståelse af hinanden, som jeg ikke tror jeg er så heldig at opleve igen med nogen anden hund. Men jeg håber det sørme, for det er ikke helt det samme uden en soalmate:hjerte:

 

Da jeg fik sheila var hun en usikker, usocialiseret ung lømmel på 11 måneder. Hun viste sig hurtigt at være ret utryg ved fremmede mennesker og intet ane om andre hunde. Jeg lavede en masse fejl (undskyld sille bille) og fik gjort problemet med mennesker værre før jeg fik lært at se hvad der foregik og stole på min egen mavefornemmelse og ikke på hvad diverse trænere sagde til mig. Hun blev desværre overfaldet alt for mange gange af andre hunde ud af det blå og da hun var så dårligt socialiseret som hvalp, satte det sig dybe spor. Alligevel kunne hun med træning og meget hjælp flere gange hjælpes tilbage til igen at turde stole på andre hunde, hvilket vidner om det helt fantastiske sind hun havde:hjerte: Hun var verdens sødeste hvalpetante og ææælskede virkelig små hvalpe:lun:

 

HUn var ufattelig legesyg hele sit liv og holdt først lidt op med at lege vildt med hendes hundevenner i 13 års alderen hvor hun begyndte ikke at have fysik til det. Selv 14 dage før hendes død lagde hun op til leg med Mio på en gåtur:lol: Han var klog nok til ikke at bide på denne gang, da han efterhånden havde fattet at damen var for skrøbelig.

 

Sheila huskede som en elefant og kunne forstå helt utroligt meget. Både hvad man sagde og hvad man gjorde. Hun lærte ting utrolig hurtigt og man kunne koble ting hun tidligere havde lært sammen med, for at få hende til at forstå en ny øvelse. Hun kunne en milliard tricks da hun stadig ville træne. En voldsom angst oplevelse da hun var 10 år ændrede hende. Hun kunne ikke lide at træne mere efter det, men vi genopbyggede tilliden og på sine ældre dage blev hun igen mere tryg. De sidste par år var hun pludselig super glad for alle mennesker. børn som voksne. Folk hun normalt ikke ville være helt tryg ved, lod hun sig gerne klappe af. Hun var dog på ingen måde dement - men totalt skarp i hjernen til det sidste.

 

Selvom Sheila havde sine udfordringer og der var ting med hende, som var en udfordring, så tog jeg gerne 15 år mere, anytime:lun:

 

Farvel sødeste Sille bille, tillykke med de 16 år idag og hyg dig med Futte og alle dine andre hundevenner, der allerede har ventet på dig deroppe et stykke tid.sheila handske leg 3.jpg

20140502_135939.jpeg

20140516_115230.jpg

8846.jpg

sheila, mysla og taco 076.jpg

DSC00727.JPG

Del dette indlæg


Link til indlæg
Del på andre sites

Åhhh.... Ked af at høre hun er på den anden side af regnbuebroen :(

 

Men hvor var i heldige at i havde hinanden i så mange år.

Bare i det hele taget - At i havde hinanden :lun:

 

Mange tanker til dig :bighug:

 

Hvil i fred skønne Shiela!

Del dette indlæg


Link til indlæg
Del på andre sites
Gæst DorteDK

Åh det var godt nok en trist nyhed :(

 

Mange tanker til dig :bighug:

 

Men sikke et liv i har haft sammen og du har givet hende. Tænk engang næsten 16 år det er flot :lun::hjerte: :ae:

Del dette indlæg


Link til indlæg
Del på andre sites

Årh, det gav lige et stik i hjertet at læse den overskrift :( Hun var jo en af de gode gamle! Men tænk at blive så gammel og stadig være så frisk :hjerte:

 

Sov sødt Sheila :lun:

Del dette indlæg


Link til indlæg
Del på andre sites

Kæmpe krammer til dig :bighug: Og dejlige billeder af en skøn "tante" Sille, som jeg i en del år efterhånden har hørt så meget godt og sjovt om. :lun:

Del dette indlæg


Link til indlæg
Del på andre sites

Det var ikke lige den mest velkomne overskrift, men når man tænker på hvor fantastisk og langt et liv hun har haft, så er det lidt lettere at acceptere.

 

Kæmpe kram til dig og Mysla. :bighug:

Del dette indlæg


Link til indlæg
Del på andre sites

Årh det var en trist overskrift at logge ind til... :cry:

 

Men sikke et skønt og langt liv hun fik :hjerte: søde Sheila. Sov sødt :lun:

 

Og kæmpe kram til dig :bighug: :ae:

Del dette indlæg


Link til indlæg
Del på andre sites

Næsten 16 år. Høj alder for en hund og dejligt at høre at hun havde glæde ved livet til det sidste. Sådan skal det være. Kondolerer og er spændt på hvad der sker når du har sundet dig.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Del på andre sites

:megaked:Det gør så ondt når et elsket dyr forlader os - 16 år er en høj alder - det er ca 112 menneske år.

Sheila har haft et fantastisk godt hunde liv i dine hænder :D og du har en masse dejlige minder at tænke tilbage på, når den værste sorg har lagt sig.  

Del dette indlæg


Link til indlæg
Del på andre sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gæst
Svar på dette emne...

×   Du har kopieret indhold med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Tilføj...