Hop til indhold

Vores sidste dag..


Gæst Sitto
 Share

Recommended Posts

Så er jeg ikke længere hundeejer.. :cry: Sitto er blevet hentet - og det er sgu det sværeste jeg indtil videre, nogensinde har gjort..

 

Kunne slet ikke holde ud at se hende sidde der foran i bilen, og blive kørt væk.. måtte vende mig om.. det var simpelthen bare for svært.. :megaked:

 

Nej, hvor jeg dog kommer til at savne den hund! Hun er helt, helt speciel for mig.. vil aldrig nogensinde møde en hund som hende igen.. nu skal jeg de næste par dage have fjernet alle Sittos ting her i huset.. vil ikke have dem til at ligge fremme længere.. :cry:

 

Tror det her er mindst lige så hårdt, som det ville have været at få en hund aflivet.. stortudet bare da hun var blevet hentet.. og inden, da jeg skulle pakke hendes ting, vidste jeg godt at dét kunne jeg ikke holde til.. så havde smidt godbidder ud i haven til Sitto som et fodersøg, mens jeg gik herinde stortudende og samlede hendes ting sammen..

 

Vil evig og altid elske og savne den hund! :lun::megaked:

 

Her er nogle billeder, taget fra vores sidste gå tur :-D

Link til indlæg
Del på andre sites

Her er de allersidste billeder af os to sammen :lun:

- på det sidste billede, der kunne jeg altså ikke holde den længere... der begyndte jeg at tude.. men kan rigtig godt lide billedet alligevel..

Link til indlæg
Del på andre sites

Aii.. i herinde skal jo ikke også tude.. :ae:

 

Hende som hentede Sitto, synes også det var svært.. at skulle tage Sitto fra os, som stod med tåre i øjnene og brød sammen så snart hun ved inde i bilen.. så hun begyndte også selv at græde.. :ae:

 

Her er underligt tomt.. men det bliver endnu mere tomt, når jeg kommer hjem fra arbejde i morgen - og der ikke er nogen glad hund.. :(

Link til indlæg
Del på andre sites

Hvor er det dog trist læsning:megaked:

 

Husk nu at du har givet Sitto et nyt liv sammen med en ny familie, som hun sikkert vil syntes om med massere af kærlighed til hende, for det var jo derfor at du måtte af med hende for at give hende det bedste i fremtiden, det er ikke let at give slip på en god ven det ved jeg kun alt for godt:cry: Men du kan jo altid besøge hende ikke? så hun er jo ikke helt væk fra dig, men lever et nyt liv nu...

 

God vind fremover til både dig og Sitto:ae::ae::ae::ae::ae:

Link til indlæg
Del på andre sites

Ja, det ér svært at sige farvel - virkelig svært.. føler virkelig med alle jer, der har stået i samme situation.. :ae:

 

Med hensyn til at besøge hende, så nej.. det tror jeg faktisk ikke jeg vil.. snakkede med min træner om det.. vi tror Sitto er så tæt knyttet til mig, at hvis jeg kommer igen om nogle måneder, så vil hun stadig være helt klar over hjem jeg er, og have svært ved at forstå at hun ikke skal med hjem igen.. :( hvorimod Kency, "min" anden hund, vil godt kunne klare at jeg kommer på besøg om nogle måneder. Hvilket jeg også gerne vil.. :-) men jeg tror faktisk det vil være bedst for Sitto, at jeg lader vær.. hun er en meget følsom hund, og som det er nu tror jeg slet ikke der er nogle problemer.. for når jeg ikke er der, så affinder hun sig med det og knytter sig til nogle andre.. men jeg tror ikke det vil være en god idé med hende, at jeg besøger hende igen.. det havde jeg ellers tænkt mig først, også fordi hun skulle have været hos een her i byen.. men snakkede med min træner om det, og kan godt følge hende i det som hun siger.. og jeg tror desværre hun har ret.. derfor var det her farvel også sværer end med Kency, fordi det her formentligt var et allersidste farvel nogensinde.. :megaked:

 

Dog vil jeg blive opdateret om hvordan hun har det og hvor hun kommer hen.. forhåbentlig med lidt billeder også :-)

 

Og nu er jeg lige stået op - hold da op hvor er her tomt.. :cry: ved også det her er svært for min mor. Det var det ikke rigtig med Kency, de to har aldrig været så tæt knyttet. Men Sitto - hende er hun virkelig knyttet til.. de to havde deres egen rutiner, fx hver morgen kom Sitto ud så snart min mor stod op, hun havde vænnet hende til at så fik hun en godbid fra køleskabet - og så gik hun ind og sov videre igen bagefter :blink: ofte var det min mor Sitto lå hos i sofaen, på de kolde dage stod min mor tidligere op end ellers bare for at gå ned og fyre for Sittos skyld, hun kunne ikke bærer tanken om at hun måske frøs mens hun var alene :lun: osv. og min mor sagde igår, da vi skulle spise kort efter Sitto var blevet hentet "Jamen nu bliver jeg jo tyk?! Sitto plejer jo nærmest altid at få halvdelen af min mad.. nu skal jeg spise den selv.." :lol::lol: ja, hun delte altid noget af sin mad med Sitto.. hihi..

Så i går da Pernille kom for at hente Sitto, kunne jeg godt se tårene pressede sig på hos min mor :ae: hun vil også gerne have at hun bare tog Sitto med så hurtigt som muligt, for det andet synes hun sgu var for svært!

 

Men det var virkelig også svært.. :cry:

Link til indlæg
Del på andre sites

Jeg sidder og får tårer i øjnene:megaked:Hvor har du hjertet på rette sted. Ved

hvor hårdt det er at miste ens bedste følgesvend. Du har efter min mening truffet det bedste valg for din hund.

Al mulig held fremover:ae:

Link til indlæg
Del på andre sites

Gæst daytime

Kære du!

Alle de bedste hilsner og tanker herfra. Stort knus, og husk - engang kommer der er hund til dig,som har brug for dig, og som du skal være sammen med i hele dens tid... også selvom det varer længe før det sker.

I min alder ser man, at der er visdom at hente i følgende:

Alt har sin stund og hver en Ting under Himmelen sin Tid:

Tid til at fødes og Tid til at dø, Tid til at plante og Tid til at rydde,

Tid til at dræbe og Tid til at læge, Tid til at nedrive og Tid til at opbygge,

Tid til at græde og Tid til at le, Tid til at sørge og Tid til at danse,

Tid til at kaste Sten, og Tid til at sanke Sten, Tid til at favne og Tid til ikke at favne

Tid til at søge og Tid til at m iste, Tid til at gemme og Tid til at bortkaste,

Tid til at flænge og Tid til at sy, Tid til at tie og Tid til at tale,

Tid til at elske og Tid til at hade, Tid til Krig og Tid til Fred.

 

Man ved aldrig hvor livet fører én hen, men dit hjerte viser vej :ae:

 

og jeg har set af alle dine indlæg, at dit hjerte er på rette sted!

Link til indlæg
Del på andre sites

Så er Sittos nye, og faste hjem fundet :-D

 

Hun flytter til ikast, ud til en ældre mand som har en DSG på 16 år. Han bor i hus med stor have, har sommerhus som han ofte tager i, lige ud til vandet. Hans hund (og ja, også Sitto snart) er med ham overalt. Han går hjemme hele dagen og forkæler sin hund. :blink:

 

Det lyder som et sted Sitto vil få det rigtig godt! Og at der er en anden hund, tror jeg ikke gør noget.. især ikke når det er en ældre DSG.. så er han jo noget mere rolig. :-)

 

Pernille (som har Sitto lige nu..) siger at Sittos nye ejer siger at jeg må komme og besøge hende, lige når jeg vil.. nu må vi se, for jeg er itvivl om hun kan klarer det.. men hvem ved? Måske om nogle måneder-½års tid.

 

Jeg tror virkelig hun har fundet det helt rigtige hjem til Sitto.. :lun: og havde da slet ikke regnet med, at det blev så hurtigt.. men det er jo kun godt :-D

Link til indlæg
Del på andre sites

Tak for alle jeres søde beskeder og ord.. :kys:

 

Og ja for pokker.. det ér svært.. miste to hunde på så kort tid! Her er tomt i huset nu.. ingen hund der hilser når man kommer hjem, ingen små poter trippende hen over gulvet, ingen hund som sidder og tigger når man spiser, ingen hund der vil ud og gå tur, ingen hund der skal have mad osv. :(

 

Men jeg ved hun har det godt - har skrevet lidt med Pernille, som har hende nu, indtil hun forhåbentlig flytter ud til sit blivende hjem på mandag. Hun siger det gik rigtig godt med at få Sitto derud. Selvfølgelig undrede hun sig lidt over at jeg ikke var med i bilen, men ingen piven eller noget. Da hun kom derud var det hele også bare gået så godt. Men pludselig i går.. var hun væk!! Pernille ledte efter hende.. og hun fandt hende i en af boksene til hundepensionen, sovende sammen med katten :lun: ååårh..

Sitto har aldrig boet sammen med katte før, men hun har altid været så sød og god mod alle dyr. Hun kunne jo gå løs i samme rum, med mine marsvin - altså hvor marsvinene også gik løse. Hun gjorde dem intet!

 

Glæder mig til at få en update på flytningen ud til hendes nye hjem, i næste uge :-) er slet ikke i tvivl om at når Pernille mener det er det helt rigtige hjem, så ér det det.. hun sender INGEN hunde nogen steder hen, uden at ny ejer er gennemtjekket i hovede og r*v, for at være sikker på at det er det rigtige hjem! Og Sittos nye ejer har hun kendt længe - og indimellem haft/har hans 16 år gamle hund, i dagpleje.

Link til indlæg
Del på andre sites

Gæst Ninjamor

Tjah hvad kan man sige?

 

Jeg får muligvis for puklen for dette her, men kan alligevel ikke tie stille.

 

Nicole, på "den anden" debat har vi ind imellem diskuteret hvorvidt børn bør stå for ansvaret for en hund alene.

Hver gang er du blevet "stiktosset" og har forsvaret din ret til at have Sitto og senere Kency.

Jeg synes, du har lydt som en meget fornuftig hundeejer, især i betragtning af din alder. Og du har gjort meget for dine hunde.

 

MEN, det er lige præcis situationer som denne som bekræfter at børn ikke må stå med eneansvaret for dyr!

 

Jeg ved den ene faktor i din beslutning er skolen, en anden arbejdet - og så kom der lige kæreste på, hvilket også tager tid.

 

Det er i den alder du har nu, at rigtigt mange dyr mister deres unge ejers opmærksomhed til fordel for skole, arbejde og andre interesser.

Jeg kender til det gennem erfaring med heste.

 

Jeg har så forbandet ondt af Sitto og har overvejet, om jeg kunne tage hende. Dette er desværre ikke muligt.

 

Jeg ønsker alt det bedste for jer alle og håber Sitto hurtigt får et kærligt og blivende hjem.

Link til indlæg
Del på andre sites

Tjah hvad kan man sige?

 

Jeg får muligvis for puklen for dette her, men kan alligevel ikke tie stille.

 

Nicole, på "den anden" debat har vi ind imellem diskuteret hvorvidt børn bør stå for ansvaret for en hund alene.

Hver gang er du blevet "stiktosset" og har forsvaret din ret til at have Sitto og senere Kency.

Jeg synes, du har lydt som en meget fornuftig hundeejer, især i betragtning af din alder. Og du har gjort meget for dine hunde.

 

MEN, det er lige præcis situationer som denne som bekræfter at børn ikke må stå med eneansvaret for dyr!

 

Jeg ved den ene faktor i din beslutning er skolen, en anden arbejdet - og så kom der lige kæreste på, hvilket også tager tid.

 

Det er i den alder du har nu, at rigtigt mange dyr mister deres unge ejers opmærksomhed til fordel for skole, arbejde og andre interesser.

Jeg kender til det gennem erfaring med heste.

 

Jeg har så forbandet ondt af Sitto og har overvejet, om jeg kunne tage hende. Dette er desværre ikke muligt.

 

Jeg ønsker alt det bedste for jer alle og håber Sitto hurtigt får et kærligt og blivende hjem.

Det er helt fair at du mener det sådan.. :-) men jeg kan sige at begge mine forældre, 100% mener at jeg har taget den rigtige, og bedste beslutning.. så det er altså ikke en jeg bare har truffet helt alene!

 

Og nu nævner du min kæreste - han har absolut intet med denne beslutning at gøre! Uanset om jeg havde været sammen med ham eller ej, så var denne beslutning blevet taget..

 

Jeg er udemærket godt klar over at det ikke er den smarteste situation, for Sitto.. derfor ser jeg absolut heller ingen grund til at være stolt over at have taget denne beslutning.. jeg har det ikke godt med at skulle gøre det.. men som situationen ser ud, måtte der jo altså gøres noget.. det andet var jo ikke fair overfor Sitto! Hver fredag ville hun skulle være 11 timer alene hjemme og de andre dage 7-8½ time. Dét vil jeg ikke byde en hund! Og så er der også en lidt anden grund, end kun skolen.. som du ikke kender til.. men som også har spillet en rolle for at beslutningen blev taget..

Link til indlæg
Del på andre sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gæst
Svar på dette emne...

×   Du har kopieret indhold med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share×
×
  • Tilføj...