Hop til indhold

mine glade hunde!


korvis
 Share

Recommended Posts

Vi er så heldige at ha en kæææmpe mark ca. 70 fra hoveddøren, hvor hundene kan løbe alt det de vil. Vi går selvfølgelig på marken nærmest hver dag, og når vejret, lyset og lysten er til det, så ta'r jeg også kameraet med derop. Og det var så idag!

 

Hundene fræser jo rundt, og lillesøster Iso elsker at drille gamle Frostie, og det kommer der nogle gange lidt spøjse billeder ud af...

 

IMG_9612.jpg

IMG_9613.jpg

IMG_9614.jpg

 

IMG_9619.jpg

IMG_9565.jpg

IMG_9564.jpg

 

Lille Iso drillepind:

IMG_9561.jpg

IMG_9620.jpg

IMG_9635.jpg

 

Frostie med sit glad-fjæs:

IMG_9597.jpg

 

Nurj, hvor vi hygger os på "vores" mark!

 

MVH Korvis

Link til indlæg
Del på andre sites

Tak! ja de nyder virkelig den mark - eller VI gør! :-D Iso er skide fræk, og Frostie synes egentlig at det er skide skægt, men må jo lidt lade som om hun er aaaalt for voksen til sådan noget pjank...! Det er dejligt at se dem hygge sig sådan, efter at de har holdt ca. et halvt års pause med alt hvad der hedder leg! Nu leger de både ude og inde, hver morgen og hver aften ta'r de en ordentlig lege-tur i stuen.

 

Frosties pels er desværre ikke bedre, dog... Man kan nok se at hun har et helt lyst område langs siden - det lyse er hendes hud, som man kan se igennem det tynde lag pels... Hun har stort set ingen pels der. :megaked: Men hun er jo heldigvis ikke generet af det selv, og jeg håber det forbli'r sådan.

 

MVH Korvis

Link til indlæg
Del på andre sites

Tak!

 

Jamen du kan glæde dig - BC'en er en fantastisk race... :hjerte:

 

Frostie har jeg fra en dansk opdrætter som jeg ikke vil anbefale - og fortæller derfor heller ikke hvem, da jeg nødig vil hænge nogen ud... For at det ikke skal misforstås - jeg knuselsker min Frostie, og er overhoved ikke utilfreds med hende. Men kennelen har desværre udviklet sig meget uheldigt siden den gang.

 

Iso hentede jeg i Belgien, hos en super fantastisk opdrætter, kennel Silque. Iso er helt fantastisk at arbejde med, opdrætteren har virkelig tjek på hvad hun laver, og lægger et stort og godt arbejde i socialisering og prægning af hvalpene. Jeg er ikke i tvivl - min næste BC kommer også fra Silque.

 

MVH Korvis

Link til indlæg
Del på andre sites

Tak for det :-D

 

Jeg kan godt forstå at du ikke vil hænge nogen ud.

 

Jeg har også besøgt en kennel, jeg heller ikke vil hænge ud, men det er ihvertfald IKKE der min kommende hund skal være fra. Har hørt fra andre - også folk der har købt en hvalp der - at min mavefornemmelse ikke er forkert.

 

Jeg havde til gengæld håbet at du kunne anbefale en kennel her i landet - Belgien er så langt væk og når nu det er min første BC'er, vil jeg godt købe hende i DK ( så kan jeg bedre få gode råd mm. af opdrætter eller smutte forbi :-D)

Link til indlæg
Del på andre sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gæst
Svar på dette emne...

×   Du har kopieret indhold med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share



×
×
  • Tilføj...