Hop til indhold

Nybegynder spørgsmål


Gæst KageKaDeN
 Share

Recommended Posts

Gæst KageKaDeN

Hej, jeg er ny her og skal have hund inden for et stort stykke tid. Men må jeg overhovedet have en bruger her uden hund? Jeg blev jo nød til at oprette en bruger for at spørge :???: Men hvis ikke jeg må det kan jeg jo bare slette min bruger igen.

 

Håber i vil svare fordi jeg vil ikke have en bruger hvis jeg ikke må hehe

 

K.h. :-D

Link til indlæg
Del på andre sites

Ja selvfølgelig må du have en bruger, uden at du har hund. Det er der mange der har, så kan man også få en masse gode råd inden man får hunden hjem, eller man finde ud af om man overhovedet vil have en hund, og hvilken race man skal have. Her er en masse hunde sagkyndige personer, så du stiller bare alle de spørgsmål du har. Velkommen til.

Hvilken race har du trænkt dig at få?

 

Hilsen Bantus

Link til indlæg
Del på andre sites

Der er ihvertfald et par stykker herinde med goldens og jeg er sikker på at de hjertens gerne vil besvare alle dine spørgsmål :-D og jeg tror endda at de har forskellige "typer" af goldens - den ene fra en jagt-linie den anden fra udstillingslinie..... men jeg er ikke sikker, så det må du ikke hænge mig op på :blink:

 

Men velkommen til, vi glæder os til at snakke med dig

Link til indlæg
Del på andre sites

Velkommen til.

 

Jeg vil råde dig til at lave en tråd i de racespecifikke sub fora, hvor du kan stille masser af soørgsmål om f.eks goldens. Og sådanne tråde drukner ikke så let som denne, der hedder "nybegynder spørgsmål" :-D Bare gør det lydeligt i din overskrift hvad du ønsker af tråden, når du går igang med spørgsmålene om goldens, og så er der helt sikkert nogle klar til at hjælpe dig. Det gælder bare om at dem der ved noget så at sige ser dine spørgsmål :-D

 

Håber du bliver glad for at være her. Jeg selv har lært utrolig meget, og havde heller ikke hund dengang jeg oprettede min bruger.

Link til indlæg
Del på andre sites

Er en Golden egentlig for nybegyndere?

Det håber jeg de er fantastiske efter hva jeg læser og hører :D

 

Hej og velkommen til :vinken: Det er da super godt at du opretter dig inden du får hvalpen, på den måde kan du nå at få en masse gode råd inden du står med hvalpen :-D

 

Jeg mener at en golden vil være et rigtig godt bud på en "begynder-hund" (hvis man kan sige sådan) forstået på den måde, at de er forholdsvis nemme at have med at gøre og jeg har fået undtagelsen der bekræfter reglen, så det behøver du ikke at bekymre dig om :shock::lol: Nej, så slemt er det heller ikke, men jeg tror at min har glemt at læse racebeskrivelsen på nogle punkter :blink:

 

Min opfattelse af goldens er at de (generelt) er ret robuste i temperamentet (der skal noget til at sparke benene væk under dem), er glade (min forsøger bl.a. at logre mens hun går ned af trapper og hun synes STADIG at det er svært, men hun øver sig :lol:), de er generelt gode sammen med andre hunde og har en "lang lunte" (ikke at den skal udnyttes altså, men det er rart at den ikke er "let antændelig"). Det er en venlig hund, det er vel nærmest den beskrivelse der er mest rammende, sådan generelt. Jeg ved at jeg har brugt generelt mange gange, men der er selvfølgelig individuelle forskelle så sørg for at finde en god opdrætter (jeg kan f.eks. godt anbefale dig en) og gør dit forarbejde godt så du er rustet når du får hvalpen i forhold til miljøtræning og socialisering, så går det nok ikke helt galt :5up:

 

Hvornår påtænker du at få en? :-D

Link til indlæg
Del på andre sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gæst
Svar på dette emne...

×   Du har kopieret indhold med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share×
×
  • Tilføj...