Hop til indhold

Glad, livlig, lærenem lille tæve søger nyt hjem


Gæst Krogh
 Share

Recommended Posts

Gæst Krogh

Glad, livlig, lærenem lille tæve søger nyt hjem

Vi må desværre tage den tunge beslutning at skulle sige farvel til vores hund Abbie, da vores familie desværre er ramt af psykiske udfordringer, hvilket betyder at vi ikke har det nødvendige overskud.

Derfor søger vi en familie til hende der har lysten og tiden til at være aktiv, tålmodig, kærlig og konsekvent. Det er væsentligt at den nye familie kan se det gode i en meget aktiv hund og drage nytte af hendes høje energiniveau/arbejdsglæde.

Det kan være en familie med større børn, par uden børn eller enlige. Det væsentlige er at du/I vil bruge hunden i jeres aktiviteter og evt. fritidsinteresser.

Vi forestiller os, at hun kunne blive en rigtig god agillity hund.

Abbie er en 2 1/2 årig cavallier- pekingeser blanding i brune og hvide farver. Vi fik hende 4 måneder gammel fra internatet i Tingskoven, Tranbjerg.

Hun er utrolig kærlig over for alle og vil bare være en del af familien hele tiden.

God sammen med børn og generelt venlig mod andre hunde. Færdes uden problemer i hundeskove og læser andre hunde godt.

Hendes lege- og arbejdsglæde er stor og hvis man starter indlæringen med en godbid prøver hun indtil hun gør det man vil have hende til. Det kræver blot en konsekvent, målrettet og tydelig træner.

Vi har gennemført hvalpekursus med hende og her klarede hun sig rigtig godt.

Hun kan fint være alene hjemme og ødelægger ikke ting. Hun har hos os ikke lov til at komme i møbler, men gerne hvis hun bliver indbudt til at sidde på skødet. Det accepterer hun normalt, men nogle gange når hun er alene hjemme kan fristelsen blive for stor!

Hun færdes gerne ude og elsker at ligge i skødet i lænestolen.

De vanskeligheder vi oplever med hende er primært overdreven slikke ved kontakt, gøen når folk passerer haven eller af lyde hun ikke kender. Hendes iver (springer op, slikker og opsøger kontakt også efter at entré) når vi får gæster er meget overvældende for de fleste og mindre børn kan godt blive forskrækket.

Ved almindelig daglig kontakt er det svært at holde det på hyggenivau, fordi hun næsten altid vil lege og slikker og hopper op for at få os med. Vi har savnet bare at kunne nusse lidt med hende, uden at blive overslikket eller skulle lege.

-Og så trækker hun meget, når vi går tur. Vi har arbejdet en del med dette og hunden forstår godt hvad vi vil men vores vedholdenhed i træningen er ikke så stor som hendes iver for at komme ud og opleve.

Nytår er en meget slem periode for Abbie og heldigvis er det kun en gang om året! Hun kan muligvis trænes til at klare det bedre, men vores bedste erfaring har været at tage væk fra byen, ud på landet, hvor nytårsbragene er knap så høje.

Vi vil gå langt for at finde det rigtige hjem til hende og vil tillade os at være kritiske. Vi forestiller os at besøg hos os er første skridt og besøg hos den nye familie er andet skridt, før vi tager den endelige beslutning.

 

Vi bor i midtjylland.

 

Kontakt: tlf. 26 11 13 30/ 30 42 13 38

4520.jpg

4525.jpg

4536.jpg

4537.jpg

4543.jpg

Link til indlæg
Del på andre sites

sikke en dejlig, sjældent ærlig og grundig beskrivelse af jeres tæve, jeg håber, at i finder det helt rigtige, blivende hjem til hende, hun lyder skøn!

 

Helt enig, hvor er det dejligt at se i har lavet sådan en god beskrivelse af hende, folk kan virkelig se hvad hun er for en.. hvor ser hun bare dejlig ud!

 

Fingers crossed at I finder hende et godt hjem snarest!

Link til indlæg
Del på andre sites

iiiieeeee hun lyder bare SÅ FANTASTISK havde jeg ikke haft bella havde jeg med glæde taget hende til mig... men bella er også bange for torden og nytår... så skal havde stadiliseret hende og trænet hende helt på plads før jeg har tid nok til endnu et hjertebarn... men pyha hvor har jeg bare lyst til at tage til midtjylland og møde hende... suk...

Link til indlæg
Del på andre sites

Hej Caro

 

Vi ser først din henvendelse nu, og kan se at du allerede har fået svar på mange af dine spørgsmål. Hvis du fortsat er seriøst interesseret vil vi gerne høre fra dig, men grundet din alder er vi nød til at have dine forældre med i det. I kan henvende jer direkte til os via et af de tlfnumre vi har opgivet.

For en ordens skyld skal jeg nævne at vi også har andre interesserede.

 

Hilsen fam Krogh

Link til indlæg
Del på andre sites

  • 2 weeks later...

Abbie har endnu ikke fået et nyt hjem.

Findes der ikke en erfaren hundeejer eller et par som har energien til en dejlig hund med masser af energi? Hun kræver træning og overskud, men vi ved, der findes nogle derude som er rigtig gode til at prioritere hunden og ved hvor meget det betyder med den rigtige træning...

Efter at have talt med et par interesserede, er vi nået frem til at erfaring med hunde er vigtig, eller som minimum et grundlæggende kendskab til, hvad der skal til for at rette Abbies "fejl". Vi frygter at en ny ejer ikke vil sætte den nødvendige tid af til træning og efter en periode vil blive irreterede over hende, nøjagtig som vi selv har gjort det...

Derudover har vi tænkt over boligformen, ikke at vi vil bestemme hvor hun skal bo, men hun har netop været passet af et familiemedlem som bor i lejlighed og hun gør ved små lyde og vil nok også gøre det når hun er alene hjemme. Derfor, for naboernes skyld, vil det måske være bedst at den nye ejer bor i hus.

Kender I ikke nogen?

Link til indlæg
Del på andre sites

Gæst Marianne78

Sikke en lille darling :hjerte:

Nu må I endelig ikke give op, eller blive desperate, så hun kommer et forkert sted hen.. Om ikke andet må der være nogle af de/vi halvgamle der kunne tage sådan en lille størrelse ind, hvis det brænder helt sammen for jer.

Ønsker jer og den lille hund det bedste.

Knus

Link til indlæg
Del på andre sites

  • 2 weeks later...

Kære alle

Så er det lykkedes os at finde en rigtig sød familie til Abbie som vi er sikre på vil give hende et kærligt og blivende hjem. Hun skal afleveres på fredag og det er altså ret vemodigt, selvom det er den helt rigtige beslutning.

 

Men et stort tak til alle jer herinde som var en del af processen, det har været en stor hjælp for os.

Mange hilsner Line

Link til indlæg
Del på andre sites

Kære alle

Så er det lykkedes os at finde en rigtig sød familie til Abbie som vi er sikre på vil give hende et kærligt og blivende hjem. Hun skal afleveres på fredag og det er altså ret vemodigt, selvom det er den helt rigtige beslutning.

 

Men et stort tak til alle jer herinde som var en del af processen, det har været en stor hjælp for os.

Mange hilsner Line

Yes, så fik smuksakken nyt hjem!

Link til indlæg
Del på andre sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gæst
Svar på dette emne...

×   Du har kopieret indhold med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share



×
×
  • Tilføj...