Hop til indhold

Morris


fubar
 Share

Recommended Posts

Hej hej, nu kan jeg så endelig tillade mig at præsentere den hund vi har købt. Affødt at min første tråd herinde om vi kunne tillade os at have hund, hvor Drentsche foreslog en welsh springer spaniel. Den er vi så faldet for, og kunne i går hente lille Morris, en hanhund af et kuld på 6 hanner. Turen hjem var lidt lang og han brækkede sig en smule -dog var det nok en teskefuld, så det tog vi nu med ophøjet ro. Hjemme lagde vi det tæppe vi havde med fra opdrætter i hans bur og det blev hans trygge sted resten af aftenen, og deri sov han hele natten uden larm :) I dag tager vi det stille og roligt, han skal bare falde til - og han er rigtig dygtig til at lave og tisse på græsset :)

Lidt billeder af fars hund:

IMG_0796.jpg

IMG_0790.jpg

IMG_0792.jpg

IMG_0794.jpg

Link til indlæg
Del på andre sites

  • 1 month later...

Nå en lille update må vel være på plads, Morris har rundet 15 uger nu og vejer omkring 10 kg.

Han har indenfor de sidste par dage tabt de første tænder, lige pt. er der røget 3 stk, så vi glæder os til hjørnetænderne ryger og bliver erstattet med nogle mindre skarpe nogle og mon ikke de sidste småbideri går lidt i sig selv også.

Han er ganske kvik, tisser kun indenfor nogle gange når han er alene, aldrig når vi er hjemme, der går han pænt til døren og beder om at komme ud.

Han virker glad og elsker at putte når han er træt, men er meget begejstret for at være ude når han er vågen, så vores egen tid vi tilbringer udenfor er steget med 3000% siden han kom til :)

Han er dygtig til hundetræning og lærer det meste hurtigt, så vi terper tingene så de kan komme til at sidde helt fast, og vi er gået lidt i gang med fritsøg/feltsøg eller hvad det nu hedder - stadig på det helt simple stadie, men han skal nok lære det :)

Så nu må han bare gerne sove til kl 6.30 i stedt for at vågne kl 5, meeen mon ikke at det kommer også.

foto 3.JPG

foto 1.JPG

foto 2.JPG

Link til indlæg
Del på andre sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gæst
Svar på dette emne...

×   Du har kopieret indhold med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share



×
×
  • Tilføj...