Hop til indhold

Hvorfor snuser hunde til andres hundel....????


Louca
 Share

Recommended Posts

Har lige været ude på en dejlig lang gåtur med Boris, stien var i dag mildest talt oversået med hundelorte:shock:Boris havde snifferen nede i hvad der må være samtlige "daffer", så det blev en længere tur.....men hvorfor er det lige de gør det, snuser til alle de andres lorte?? Kan de lugte om det er en han eller hunhund, skal de ligte om de lugter bedre end deres egne lorte eller kan de mon lugte om de andre hunde får noget bedre at spise end dem selv:genert:Nogen der har et bud på dette???

Link til indlæg
Del på andre sites

Der er jo ingen der HELT kan vide det... udover hundene selv. Men de formodes at kunne lugte køn, seksualstatus, alder og evt sygdomme, samt helt sikkert også hvad der er blevet spist. Nok lidt det samme som ved tis, selvom jeg synes det virker til at de ofre tissepletter mere opmærksomhed.

 

uh ja, Flipsen kan gå helt selvsving med go'e tissepletter, så mimre eller moonwalker han til den store guldmedalje :mrgreen:

Link til indlæg
Del på andre sites

Ozzie er også mere interesseret i tis end pøller... elsker når hun først snuuuuuuser til noget tis, og så vææældigt koncentreret sigter, sigter, sigter for at ramme helt præcist (oveni, forståes) og så bagefter snuser til resultatet og man er ikke i tvivl om hun synes det var en succes eller ej. :mrgreen:

Link til indlæg
Del på andre sites

Jeg tror de 'læser' om andre hunde ved at snuse til lort og urin.

 

Herhjemme på tur er Ninja sådan her når hun snuser til andre hundes 'visitkort': hanhund, har været her for ca. 2 timer siden.

 

Mollie?? Det tager hende noget længere tid: hanhund.... Ca. 2 timer siden...Dobermannen ovre fra opgang 21 ... Stadig ikke kastreret.... Var i lidt dårligt humør... Har sidst spist det billige foder fra Føtex... Fik øje på anden hanhund mens han tissede... Gøede.... Blev skældt ud af ejer.

 

Tror seriøst Mollie indsnuser AL information, og det tager hende mega lang tid. En sjælden gang imellem prøver hun også lige at snige en lille lort op i munden for liiige at smage i bedste Ace Ventura stil, men der stopper jeg hende altså :lol:

Link til indlæg
Del på andre sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gæst
Svar på dette emne...

×   Du har kopieret indhold med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share



×
×
  • Tilføj...