Hop til indhold

Sjove Historie/dårlig samvittighed


Gæst SicLuceatLux

Recommended Posts

Gæst SicLuceatLux

Haai

Jeg har lige brug for lidt opmuntring, da jeg har dårlig samvittighed...

så spørgsmålet er, hvad er det værste i har gjort ved jeres hunde??

 

Jeg kom til at sætte mig på min...

han lå i sofaen, under et tæppe, og havde glemt han var der, så jeg satte mig, og pludselig skreg han bare... gik helt i panik, så for at gøre det lidt op for min dårlige samvittighed øvede vi lige sit og venstre(gi pote), efterfulgt af godbid ;)

Link til indlæg
Del på andre sites
  • 2 months later...

Det værste jeg har gjort var nok da jeg med en hæl (gik igennem meget højt græs med hunden bag mig) fik givet Ascha en uppercut, så hun mistede en flig på to fortænder. Men ellers har jeg siddet på hug og gjort rent inde i et køkkenskab med Thailos øre i klemme i knæhasen, så den stakkels hund ikke kunne løfte hovedet og har også præsteret at skubbe ham ud af sengen mens han sov (kan trøste jer med at han efterfølgende tog hævn x mange).

Link til indlæg
Del på andre sites

Jeg er flere gange kommet til at træde på Ozzies hale (den er altså også meget lang!) og kom en dag til at træde ret hårdt på Casinos pote. Undskylder en hel masse men får bare fornærmede blikke fra divaerne haha. Får også jævnligt sure blikke fra Ozzie når hun falder ned af møblerne, hun mener altid det er min skyld. :mrgreen: Selvom jeg sidder langt væk. Mener også jeg er kommet til at klemme i hvert fald en af Ozzies poter i en dør engang, og da jeg en enkelt gang kom til at klippe for langt i en klo på stakkels Ozzie, det var altså også synd.

Link til indlæg
Del på andre sites
Gæst Krøllebølle

Min tidligere hund sagde aldrig en lyd, højst lidt piven. Jeg boede på et tidspunkt i en bolig med rimelig stor altan og han var gået derud og døren var smækket i. Jeg sad ved computeren og lagde ikke mærke til noget, jeg faldt i søvn og da jeg vågnede undrede jeg mig over hvor min hund var henne. Den arme stakkel, så lige så stille på den anden side af altandøren og så meget ulykkelig ud. Spørg mig lige om jeg havde dårlig samvittighed !

 

Har desværre givet min nuværende hund utrolig mange kæberasler. Han er slem til at stå LIGE bag ved mig, og når jeg så tager et skridt frem, så hammer min hæl op i hans stakkels underkæbe. Har også præsteret at halvsove, mens min hund lå min dyne, så jeg ingen dyne kunne få over mig. Han lå på ryggen med 4 ben i vejret. Jeg ville forsigt tage min dyne, men kommer halv i søvne til at rykke for hårdt. Mit arme kræ flyver ud ad sengen og lander på gulvet, helt rund forvirret.

Link til indlæg
Del på andre sites

Har sparket til mine og er engang vågnet, hvor Petrine lå under mig (heldigvis mellem to madrasser, skubbet godt ned, ellers var hun nok død) og i dag har min svoger hakket sin hund i hovedet med en økse (skal spare jer for billede, det ligner en slagtning), den overlever, men han er godt nok ikke stolt (og jeg er slet ikke imponeret)

Link til indlæg
Del på andre sites

:lol:

 

Jeg husker stadig da jeg var RIGTIG syg, og lille Dexter hvalp hopper op i sengen og lander lige på mit ansigt, jeg bliver så forskrækket af ren refleks jeg bare skubber ham væk. Det lille fnug fløj igennem vores soveværelse :oops: Heldigvis tog han ikke skade, og forsøgte straks at komme op igen :lol:

 

I går satte jeg en stol på Ellie, hold op hun skreg og hun er ellers normalt ikke en pjevs :( Den har gjort rigtig ondt!

Link til indlæg
Del på andre sites
  • 1 month later...

Jeg kom engang til at smække en køkkenlåge på Taikis snude - jeg VED at han er nysgerrig og følger med i ALT, så jeg burde have tænkt mig om! Der skete heldigvis ikke noget, og han var glad for de leverpostejshapser han fik i bytte for, at jeg lige tjekkede bisserne.

Link til indlæg
Del på andre sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gæst
Svar på dette emne...

×   Du har kopieret indhold med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.×
×
  • Tilføj...