Hop til indhold

Labrador halt - gigt?


noerby
 Share

Recommended Posts

Ja nyt spørgsmål fra mig, som jeg gerne vil være høre jeres tanker omkring.

Cooper bliver 10 år til marts og har gennem hele sit liv døjet med halthed on/off på forben. Han er røntgenfotograferet flere gange og har altid haft fine hofter og albuer. 

Han er den type hund som altid passer på sig selv og derfor ofte kommer til skade/lander forkert på sine ben og derfor bliver halt og efter få dages ro er klar igen. Han løber stadig med 100 km/t og leger helst med unghunde/hvalpe og dem der gider løbe stærkt!

Nu til i dag. Natten til tirsdag kørte vi til Danmark og jeg stod og ventede på Cooper kom nedenunder. Jeg hørte han næsten væltede ned ad trappen og haltede voldsomt på højre forben. Martin havde ikke set at der var sket Cooper noget da han hoppede ned fra sengen, men han fejlede intet da vi gik i seng! 

Vi kørte knap 16 timer med små tissepauser og trods den ro, haltede han stadig voldsomt. I dag tog jeg ham til dyrlægen, som kender labs særdeles godt, han hat selv haft lab gennem de sidste 40 år, og han sagde artrose med det samme han så ham 😞

Vi tig røntgen af hans albuer og dyrlægen blev overrasket over at hans albuer ikke er så slemt medtaget og faktisk er der mest at se på den venstre og ikke det højre som han halter på. Dyrlægen sagde at det ikke er så slemt at han skulle halte så voldsomt af det, så han tror Cooper har slået benet og han så samtidig kan mærke lidt gigt.

Han fik smertestillende og jeg fik en del med til at starte ham op på og så skal han være haltede inden 5-6 dage.

Jeg undre mig bare her til aften, hvor han stadig halter voldsomt (som næsten ikke kan gå agtigt) Vi var ved dyrlægen 8.15 i morges og det smertestillende har ingen ændring vist overhovedet.

Er der noget jeg overser?

På forhånd tal :-D

 

Link til indlæg
Del på andre sites

  • 4 weeks later...

En lille update

Så har vi været til dyrlæge et par gange igen. Han bliver ved at døje med halthed på højre forben og nogle gange så slemt at han næsten ikke kan gå 😞

 

Dyrlægen i dag tog røntgen af alt, hofter, ryggen, forben (for 3 gang) osv. og han siger det er ODC i højre forben. Et stykke fraktur der er slået løs muligvis ved et fald eller lignende. 

Vi er nu henvist til en specialist som først har tid 28/11, synes godt nok det er længe med en halt hund. Han skal have gennem en CT scanning før han vil opererer ham, så må vi se om han er enig i diagnosen, så vi kan få ham fikset.

Link til indlæg
Del på andre sites

  • 2 weeks later...

Ja er fra marts 09, så der er ikke længe til den runde fødselsdag. Tiden flyver!

 

Ct scanningen i dag viste fragmenter i begge albuer, så han skal ind på fredag og have fjernet fragmenterne i begge albuer.

 

Håber og regner med det bedste. Cooper så deprimeret over den lille bitte mængde motion han får. Jeg har altid sagt at hvis han kommer ud for noget, og det har en betydning for at han ikke længere kan leve et aktivt liv, ja så bliver han aflivet. Er kun blevet endnu mere sikker på det. Han vil gerne træne og lave andre ting, men hans gnist er bare slukket fordi han ikke får brugt sin krop. Stakkels hund!

 

Video af ham i sidste uge. 

  • Like 2
Link til indlæg
Del på andre sites

På 29/11/2018 den 08:02 , JeanetteH skrev:

Øv 😞 Jeg håber virkelig det hjælper at få fjernet de fragmenter. 

Psst.. har du set, hvad jeg har fået? Holy crap der er knald på, så jeg kan godt forstå det du siger med motion..

 

 

241118.jpg

Yeah kæmpe tillykke Jeanette! Hvor er hun fra? Ser så fin ud ❤️

  • Like 1
Link til indlæg
Del på andre sites

Taark :-) Hun er fra Pinnmoors. Jeg har kendt Marlene siden 2005, og da jeg gerne ville have en lettere model end Luna (Quila bliver min fremtidige løbemakker), så måtte det blive jagtlinier. Men jeg synes helt ærligt ikke mange af dem er særlig kønne (de mangler stoppet), men Marlene avler med både udseendet, sundhed og letheden ❤️ Og hey presto, så kom der en lille pige til os ❤️ Og vi er skrevet op til en lillesøster :-)

Det her er hendes mor ❤️ https://www.pinnmoors.dk/brown-hunts-saga

Link til indlæg
Del på andre sites

  • 1 month later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gæst
Svar på dette emne...

×   Du har kopieret indhold med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share×
×
  • Tilføj...