Hop til indhold

Skuffet over DB


Umulia
 Share

Recommended Posts

En kamphund er født med et dræbergen.

*

man ved aldrig, hvornår det slår klik for en hund af disse racer.

*

Faktisk går man rundt med en tikkende bombe, der pludselig kan udvikle sig til en dræbermaskine, siger Ingeborg Mølbak. Kamphunderacer burde slet ikke være lovlige

*

en kamphund der har bidt skal aflives med det samme. Hvis der skal en lovgivningsændring til, for at det kan lade sig gøre, kan vi ikke vente på udvalget. Det skal ske med det samme.

 

Citater fra http://www.dyrenes-beskyttelse.dk/db/dbpress.nsf/PresseDk/7e884ccecf333ae3c12575a7004138a0?opendocument&count=10000&restricttocategory=april%202009&exp=2f1b3a3402f5abbbc1257021003eea1e - pressemeddelelse fra Dyrenes Beskyttelse

 

Jeg har altid støttet DB, men det er i hvert fald slut nu, for der er åbenbart stor forskel på hvilke dyr der skal "beskyttes".

Jeg synes det er utroligt skuffende, at netop der hvor man kunne forvente en forståelse for dyrs naturlig adfærd, har man tilsluttet sig Disney-versionen af hvordan en hund bør være :cry:

 

Der vil altid ske bidepisoder med hunde. Hunde bider i selvforsvar, hvis de er bange, trængt op i en krog o.lign. De bider hvis mennesker opfører sig dumt og dårligt overfor dem, eller hvis der sker uheld som f.eks. at et barn falder ovenpå en sovende hund. Det gælder alle hunde, også "kamphunde" - men kun for sidstnævnte slags skal det betyde en øjeblikkelig dødsdom uden rettergang, hvis det står til Dyrenes "Beskyttelse".

SKAM JER, DB! :evil:

Link til indlæg
Del på andre sites

Ja, og sjovt nok er det kun et år siden at de mente at det ikke var hundene skyld, men derimod den ulovlige import og inkompetente ejeres skyld..... :rolleyes:

 

http://www.dr.dk/Nyheder/Indland/2008/04/25/032810.htm

 

Citat:

Flere af de internater, som Berlingske Tidende har talt med, fremhæver importen af kamphunde som en af hovedårsagerne til, at hundene bliver voldelige. De udenlandske muskelhunde sælges ofte for helt ned til 500 danske kroner og kan sælges for det dobbelte i Danmark.

Og samtidig bliver dyrene behandlet dårligt, og oftest udsættes de for vold i deres hjemland.

Dermed bliver hunde med tvivlsomme gener og adfærdsmønstre importeret til Danmark, og mange af dem bliver parret med danske kamphunde.Flere af de internater, som Berlingske Tidende har talt med, fremhæver importen af kamphunde som en af hovedårsagerne til, at hundene bliver voldelige. De udenlandske muskelhunde sælges ofte for helt ned til 500 danske kroner og kan sælges for det dobbelte i Danmark.

Og samtidig bliver dyrene behandlet dårligt, og oftest udsættes de for vold i deres hjemland.

Dermed bliver hunde med tvivlsomme gener og adfærdsmønstre importeret til Danmark, og mange af dem bliver parret med danske kamphunde.

Link til indlæg
Del på andre sites

Rotter er også dyr, men de er heller ikke beskyttelses-værdige, hvis du vidste hvor meget dyrplageri rotter (kæle-rotter!) bliver udsat for og DB er bragende ligeglade...så har også sagt pænt nej tak til dem.

 

De kan omdøbe sig til "Søde Pelsede Dyrs Beskyttelse" eller "Disney-dyrenes Beskyttelse" :badr:

Link til indlæg
Del på andre sites

Hohov, nu skal i være gode ved Dyrenes Beskyttelse!

De har et stort administrativt personale, og ikke mindst en direktør der skal have løn. Dertil har de en propagandamaskine som er dyr i drift, men nødvendigt for at skaffe penge til huse.

Det er klart at de er tvunget til at komme med udmeldinger der falder i folkets smag, enhver børshandler ved at man ikke skal træde investorerne over tæerne. Det er ikke let at drive en givtig dyreværnsforretning, bare så i ved det!

 

Hilsen Kim

Link til indlæg
Del på andre sites

De er vist ikke helt enige derinde hos DB, her er et indlæg lavet af kredsformanden i Holbæk, Torben Elmedal:

 

http://www.nordvestnyt.dk/artikel/24286:Debat--Er-det-fornuftigt-at-forbyde-kamphunde

 

Citat:

Dette betyder ikke, at jeg mener, vi skal affinde os med, at der findes hundeejere (det er dem, det drejer sig om) her i landet, det tyranniserer dele af befolkningen og lader deres hunde lemlæste vore dyr.

 

Jeg mener blot, at vi skal undlade "paradeforslag" og i stedet gå i offensiven - bl.a. ved at myndighederne - herunder politiet - udnytter den lovgivning, vi har.

Link til indlæg
Del på andre sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gæst
Svar på dette emne...

×   Du har kopieret indhold med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share×
×
  • Tilføj...