Hop til indhold

sally

Members
 • Antal indlæg

  60
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

Om sally

 • Fødselsdag 23-09-1967

Personal Information

 • Lokation
  fredensborg
 • Hundenavn
  Sally
 • Køn
  Kvinde

sally's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Community omdømme

 1. Tak for beskeden! Med hensyn til benet, så var det meget bedre idag. Det viste sig at være gigt - Laura er 10år, og hun havde gået rundt nogle timer. Der kommer nok en regning:stupid: - jeg ventede temmelig længe igår - og har da lige ringet, for at aflyse "eftersøgningen af ejeren". Men lige nu tænker jeg, at bare hunden kom hjem. Ejeren virkede ikke som en der var meget velhavende - nok tværtimod! Jeg tænkte på at købe et hundetegn til Laura, men fik ikke lige mobil nr. med - jeg må se om jeg møder dem igen, så kan jeg lige tale med hende om, om jeg ikke skal bestille et på nettet.
 2. Er sammen med sin ejer igen :klap::banan:
 3. Så er lille Laura hjemme hos sin "mor" igen :banan: Jeg tog til den lokale dyrelæge og fik hende chip´et. Og en noget ældre dame, der ikke havde sovet hele natten af bekymring, kom og hentede sin elskede lille hund . Ejeren havde ikke tænkt på at ringe til politiet- og havde heller ikke tænkt på at chip´en kunne føre dem sammen igen.
 4. Tak fo tippet. Vi prøvede som det første at ringe til dem i går. De var søde men henviste til politiet. Dog kan vi ringe til dem idag, hvis ejeren ikke er fundet - og vi ikke kan have hende i "pleje". Jeg må lige prøve at finde på en løsning idag - for hun halter meget på det ene ben - så hun skal jo til dyrelæge:hmm:. Jeg kan slet ikke forstå at ejeren ikke har kontaktet politiet endnu . Må prøve at ringe lidt rundt.
 5. LØS HUND FUNDET I FREDENSBORG!!!!!!!!!!! Tror det er en Silke terrier! Det er en tæve - hun halter kraftigt på det ene ben - og er i løbetid! Der er ingen hundetegn! Ring på 25677944. Sarah
 6. Så er vi ved at være igennem det værste. I går gik det fint med at fjerne hvalpen, og gå en tur. Hun er stadig ikke helt sig selv, og leder ind imellem efter hvalpen - men hun tager intet andet til sig, som hvalp. Hendes syning ser rigtig fin ud, og på mandag skal hun have taget stingene ud. Hun har altid været en slank hund, og vi er meget opmærksomme på, at det skal hun blive ved med at være. Hun elsker at træne (er måske ikke lærenem) - men god kontakt - og rigtig god til godbids træning - her har vi altid regnet godbider fra hendes daglige kost. Så vi håber og regner med at vi kan undgå en overvægtig hund. Jeg har sat hendes daglige portion ned med ca. 20%, her efter sterilitationen.
 7. Beslutningen om at Sally skulle streriliseres var også lidt "akut". Sally har haft tre gange løbetid, i sit 1 1/2 årige liv. Intervalerne har været MEGET forskellige. Jeg gik til dyrlæge for ca to uger siden, fordi jeg havde en lille mistanke om at Sally måske var drægtig! Hun var blevet passet et sted med en Westi han, i nogle få timer, men en uge efter at jeg var sikker på, hendes løbetid var ovre. Men da hun så begyndt at få tegn på drægtighed, øget apetit, øget antal gange hun tisser og kraftigt øget bug omfang, blev vi jo nød til at tage til lægen. Og når hun nu kun er 1 1/2 år, er jeg ikke i tvivl om, at hvalpe er hun ikke moden til. Dyrlægen kunne ikke med sikkerhed mærke om det var hvalpe eller ej. Så blev vi sendt videre til scanning, 4 dage efter. Men dyrlægen anbefalede os, at få hende steriliseret, når nu hun var plaget af falsk drægtighed. Efter en aftens overvejelser, og risiko for en evt. abort sprøjte, valgte vi en "her og nu" løsning. Det var HELDIGVIS ikke hvalpe - det ville have været rigtig hårdt, at de så bare var fjernet. Men livmoderen har helt sikkert været hævet - Sally har tabt 1/2 kg på 4 dage, ret meget ud af 7,2 kg. Jeg tror dråberne hjælper så småt. Hun har sovet fra kl 2 i nat. Og nu kan hun være på sit tæppe, med hvalpen. Hun behøver ikke være i hule mere.Håber på fredelig nat.
 8. Sally er nu i behandling med nogle dråber - desværre ikke en sprøjte, som kunne trylle den falske drægtighed væk med et trylleslag. Så vi må nok væbne os med toldmodighed :hmm:. Lige nu sover det lille pus - træt efter en hård nat, og en tur hos dyrlægen. I morges lagde hun sin gummihvalp til, og mælken løb ud VILDT! Det så helt grotesk ud, for hun lå i med sin babybody og forsøgte at give mælk! Nu er jeg ikke i tvivl om at det var en super god ide, at få hende steriliseret - det skulle nok blot være gjort en uge tidligere :damn:. Men nu lader vi hende beholde hvalpen lige nu, hun vi kan alligevel ikke få hende ud og gå - heller ikke selv om vi lokker med godbider . Håber hun hurtig bliver sig selv igen.
 9. Uha, sikken en dag igår, og en helt håbløs nat . Jeg talte med dyrlægen igår. Hun sagde, at det kunne forkomme hvis indgrebet var fortaget lige før hun ellers kunne "have fået hvalpe". Hvis det meget slemt, kan der gives en homonsprøjte - og så er problemet helt forsvundet. Hun er meget hårdt ramt denne gang:megaked:. Det er kun min datter på 13 år, som pt er næsten døv på grund af bet. i ørene, som har fået sovet i nat:vedikke:. Sally har vandret hvileløst rundt med sin hvalp, og piver konstant. Da jeg ville gå tur med hende igår ved middags tid, ville hun slet ikke med - jeg måtte opgive. I stedet for bar jeg hende ud til bilen, og kørte på besøg hos min søster. Hun har en ældre golden ret, Dagmar - som ikke vil lege med Sally når jeg er der, så sidder Dagmar trofast ved min side (jeg har en godbidstaske ). Besøget gik også fint, og imens blev hvalpen gemt (det plejer at hjælpe). Men nej, Sally søgte og søgte efter sin hvalp, og pev og pev. Så kl 23, smed jeg håndkædet i ringen, og hun fik hvalpen - det gjorde bare ingen forskel. Nu gik hun rundt og pev med hvalpen i munden :cry: - helt til kl 5 i morges! Nu sover hun - men nu skal vi andre jo så på job . Må få talt med dyrlægen i dag - vi skal vist have en sprøjle!
 10. Sally blev efter mange overvejelser steriliseret i fredags! Primært på grund af hendes "falsk drægtighed" og hendes svingende løbetids intervaler! Alt er gået fint ind til nu. En noget slaten hund i fredags. Hun har klaret det hele rigtig flot. Nyder vist at sove i soveværelset igen (det havde hun ellers selv valgt fra ved hendes nr. 2 falske drægtigheds periode). I dag vovede vi os ud på en lidt længere gå tur, og bortset fra folk foragde blikke over hendes fine babybody - gik alt fint! Dog som altid noget stædig, når hun møder en god lege kammerat - så vil hun ikke med hjem! Tiden er ikke til de store kampe - så hun blev båret, en del af vejen hjem. Men for en time siden, begyndte hun at gå lidt hvileløst rundt - og gik så hen og fandt sin gummihvalp, og går nu rundt og piver med den i munden:confused: - og giver mig vildt dårlig samvittighed . Er det mon homoner som er ved at falde på plads, og så spiller hende er pus? Er der nogen af jer som har oplevet noget lignende?
 11. Sally blev steriliseret i fredags :hmm:- så på længere sigt kan jeg ikke lige udtale mig - men lige nu går det rigtig fint. Jeg afleverede hende med ondt i maven og meget dårlig samvittighed fredag morgen kl 0815 hos dyrlægen. Sally var som altid i super godt humør - og ville hilse på alt og alle, og fulgte glad med dyrlægen . Min kæreste hentede Sally kl 13, der lå hun og var ret slap med savlen løbende :cry:. Hun har noget forvirret og så ynkelig ud - men kunne da logre lidt forsigtigt med halen, i løbet af eftermiddagen. Vi har fået nogle smertestillende piller med til de første dage 1 1/2 pille hver morgen, og evt. 3/4 pille den første aften. derud over har vi fået spray til såret, som både skulle hele og holde hunde tunger væk. Sprayen, virker ret effektiv - STINKER af lavendel, men den svir - så man føler sig ret ond, når det gives på . For at beskytte såret har hun fået baby-body på. Jeg var heldig at finde dem til 15 kr stk. så har jeg klippet alle knapper og mærker af, så der ikke er noget som gennere. Hun ser ud til at affinde sig fint med den løsning. Fredag aften var hun slatten, og lå i sofaen og hyggede (blev båret der op). Men ingen tegn på smerter. I nat sov fint med sin body på, lig ved siden af mig. I morges fik hun sin smertestillende, og var ude og gå en lille mogen tur. De må ikke løbe frit og lege med andre hunde, de første 7 dage skriver vores dyrlæge. Sally er jo lille, og bliver båret, det skal man være særlig forsigtig. Vi har fået en krave med hjem, men jeg håber vi kan undgå at bruge den. Ved middags tid forsøgte min datter at gå med hende - men nej, de kom kun 6 meter fra huset, så ville Sally hjem. Så det er kun blevet til tisseture i haven, og en kort tur har til aften. (nu er der så også lige faldet over 30 mm vand her hvor vi bor, så vejret har ikke været optimalt) . I dag har Sally sovet det meste af dagen, men logre nu normalt, og virker til at være sig selv igen, blot ret træt ( hvilket jo er ret forståeligt). Hun har været overvåget hele dagen, men kun i morges, før hun fik sin spray, forsøgte hun at slikke sig. Held og lykke med Snuden ( hvor der er bobyer i hendes st, ved jeg ikke:hmm: - Sally vejer knap 7 kg, og har fået st 62.)
 12. lige et godt råd! skriv til politiet! Du kan også ringe, men du skal også sende eller aflevere en skriftlig anmeldelse. I en skriftig anmeldese er det vigtig at være så konkret som mulig. og komme med så mange fakta som mulig. Gerne datoer, hvor du ved hunden har været truende, eller lige frem angrebet. Og så mange navne med, som du kan få lov at bruge på folk/hunde som er blevet forulempet. Og endelig så meget fakta du har om hunden. hvor den bor, ejer den. Rigtig godt hvis du kan vedhæfte et foto, hvis du kan få taget et. Få evt. en til at hjælpe dig med at skrive anmeldelsen - to tænker som regl bedre en en :blink:. prøv at ungå for mange personlige holdninger i anmeldelsen. Politiet kan ikke "vaske" en skriftlig anmeldelse, og jeg er også ret sikker på at du så har ret til at høre, hvad politiet efterfølgende har gjort. Held og lykke med det!
 13. det lyder til, at vi bare skal ta´ det med ro, og se tiden an. Der har været lidt travlhed i familien på det sidste, med en konfirmation og en rund fødselsdag med en uges mellemrum. Og jeg har da taænkt, at Sally godt lige måtte udskyde sin løbetid ( hun blødte ret meget sidste gang) - måske har hun blot gjort, som jeg tænkte sød og dygtig hund
 14. Sally havde sin første løbetid da hun var 7 1/2 mdr gammel, og igen 4 mdr efter - den sidste 1 1/2 mdr, har hun virket pre løbettid - men der intet kommet??? Der er snart gået 6 mdr! Har I oplevet at det kommer som "vinden blæser" ?
 15. Stakkels, stakkels jer! Men rigtig godt i har sat vidioe-klippene på - selv det ikke er rart at se på . Min bagrund er dels har jeg i 10 år hafte en hund med epilepsi, og dels har jeg i 13 år arbejdert med børn, hvor en del havde eller udviklede epilepsi. Jeg ved mest om menneskers hjerner og deres form for epilepsi. Men har hørt - og set, at det er meget lig det som hunde har. Først til mine hunde erfaringer. Da jeg var barn arvede vi en hund. En blanding mellem en cockersp. og en kongepuddel, Django var 7 år, da vi arvede ham. Han havde haft epilepsi sine han var ca. 2år. Dagligt fik han medicin, og jeg har givet stesolid fra jeg var 10 år. Da vi fik ham, havde han ca. et anfald hver 3mdr. Et anfald der ser meget ud som Beso´s. Det varede ca. 10 minutter, indtil stesoliden virkede. Som barn var jeg altid enormt bange, for at han skulle dø under et anfald. Men det skete heldigvis ikke. Når der skulle ske noget særligt, nytårs aften eller lign. gav fik han ekstra medicin, for at forebygge et anfald. Som Django blev ældre fik han færre og færre anfald. Og de sidste par år slet ingen. Han blev aflivet 17 år gammel! En morgen kunne han ikke længere stå på sine ben. Bortset fra natteblindhed, havde han ingen gammelhunds-skavanker, det sidste år han levede. Jeg har senere fundet ud af, hvorfor hans epilepsi sandsynligvis, blev "bedre". Django fik den samme dosis hele livet. men som hjernen bliver ældre bliver den automatisk mere "sløv", og har derfor ikke brug for den samme dosis. Det som de fleste tænker på, er om hjernen tager skade under et anfald. En hjerneforsker har fortalt mig, at et stort anfald giver den samme skade som en "druktur". Hverken dyre eller menneske hjerner har "godt af" en "druktur" - men vi overlever. Det der helt sikker er vanskeligt nu, er at finde den medicin som kan hjælpe Beso. Jeg har oplevet børn, som har skulle igennem en del forskellige mærker før de fandt det rigtige. For nogen er det kun en meget særlig diæt som virker. Der findes omkring 67 forskellige epiepsi former for mennesker. Jeg ved ikke hvordan det er for hunde. Medicinen er ikke uden bivirkninger - men som regel er de det kun i starten. Det er vigtigt at obs´e bivirkningerne. Mennesker og hunde, får så vidt jeg ved, det samme medicin på det område. For mennesker kan bivirkningerne være ændre appetit, tristhed, træthed, øget hårvækst på kroppen (næppe et problem for hunde) og dårlig ånde. De bivirkninger jeg har oplevet kan forsætte under hele forløbet, er det med hårvæksten og dårlig ånde. Jeg er sikker på at jeres dejlige hund er i gode hænder på landbrohøjskolen. De har et netværk af specialister, og de er dem der oftes ser de mest kompliserede tilfælde. Jeg ville også høre på deres råd! En ting som jeg har oplevet kan have en gavnlig effekt på børn - hvor hjernen er under udvikling, som hos en hvalp er rigeligt, med rigtigt fedtstof i kosten. Hjernens mylisereing procces er utrolig vigtig for at kunne tillære sig færdigheder. Og når hjernen så får et "knock out" - er det om at hjælpe hjerne " på fode igen" . Håber alt godt for Beso og jer.
×
×
 • Tilføj...