Hop til indhold

Obsternasig

Members
  • Antal indlæg

    30
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

Personal Information

  • Lokation
    København
  • Hundenavn
    Minion
  • Køn
    Kvinde

Obsternasig's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community omdømme

  1. Minion, min veninde og jeg...havde en dejlig og meget lang gåtur i Dyrehaven i søndags
  2. Udover det uansvarlige i det....hvordan er det lige hun ser hunden? som noget der bare skal stå der i halvanden time, begrænset i sin bevægelse...det er jo ikke en ting man bare sætter fra sig?! Hvad får hunden ud af det der? Hvem gavner det egentlig? det er da dovent at undgå den ekstra tur med hunden efter træning...Du kan sagtens gå ned til træning uden at pine og plage hunden med halvanden times kedsomhed og begrænsning af bevægelsesfriheden... hvis det endelig er det det handler om
  3. Et KÆMPE stort tillykke til verdens bedste "møg"hund :lun:
  4. Der er altid tre måneders opsigelse på lejligheder, men det gælder jo kun i forhold til hvis de ikke får lejet lejligheden ud inden. Og det har de som regel allerede gjort inden den 15'ende måneden efter fraflytning Jeg havde godt nok håbet det havde udviklet sig anderledes, og jeg må indrømme jeg nok hellere var flyttet for en periode og fundet noget nyt til mig og min hund, end nogensinde at skille mig af med ham. MEN vi er alle forskellige og har forskelligt overskud. Jeg håber det allerbedste for jer begge. Jeg tror dog ikke en korthårshund er nogen løsning, de fælder ligeså meget og allergikeren er ligeså allergisk overfor kort pels som lang pels...
  5. Åh jeg finder det så principielt forkert at DU skal stå til ansvar for at de mener de har en husdyrfri ejendom, når de har givet tilladelse til dyr i flere omgange. Men det er vist ikke en konstruktiv diskussion at tage med dem...desværre. Jeg ser det nu også positivt at de vil tænke over det. Og jeg håber i kan komme frem til en løsning, evt. visse skriftlige fastsatte retningslinjer der skal overholdes -som er rimelige! altså ikke noget med du skal gøre rent alle døgnets vågne timer...men at du måske støvsuger alle områder 1-2 gange ugentligt. (hvilket jeg selv i alle tilfælde ville gøre). Og så ville jeg nok helt ærligt også tage billedbeviser i kroge, hjørner osv. Hver gang jeg havde gjort rent...og gemme dem til hvis der skulle bruges beviser i fremtiden.
  6. Vark det skal nok gå det lyder mere som noget "vi SKAL sige" end..."vi vil sige og du skal følge" og om ikke andet, skulle det "værste" ske, så er der en tidsfrist på det...altså en begrænset periode hvor hun/i må bo indtil i får en større lejlighed. Robin -har i hørt mere? -vi hepper på jer
  7. Jeg krydser fingre for jer begge....og i er virkelig i mine tanker. Jeg ved hvordan jeg selv ville have det og det ønsker jeg ikke for nogen. RobinInTheHood jeg håber du kan få en aftale i stand med dem, evt. noget med to ugentlige støvsugninger i fællesarealerne? (det er godt nok en smule syret for mig, for selvom vi har tilladelse til hund(e) i opgangen ville jeg altså glo lidt hvis jeg fik brev om at våde mudrede poter og pels var mit ansvar -der bliver vel gjort rent på fællesarealerne? af nogen hyret til det?) Husk dog også at det skal holde i længden, hvis de kræver daglig grundig rengøring, så er jeg bange for det er et pres du ikke vil kunne leve op til i længden -hvem ville kunne det? og så står du lige skidt hvis du en dag er sengeliggende og emsigheden breder sig. Vark måske er det en fordel det er din ven? -han ved formegentlig hvor meget dine hunde betyder for dig, og det er sikkert bare en lille løftet pegefinger om ikke at presse citronen med to hunde -og det ikke skal udvikle sig til en mini-zoo eller hundekennel -jeg synes tonen er meget venlig og ikke så officiel...jeg får i hvert fald meget sjældent officielle ting -og evt. ubehagelige indkaldelser, der kun indeholder mit fornavn i hilsnen. Jeg krydser for dig og håber snart at høre det bare var en "øffen over to hunde" til jer!
  8. En dag af gangen -du skal prøve at sove lidt på det. Og du kan ikke gøre noget ligenu alligevel, og du skal have energien til når du kan. Er du medlem af Lejernes LO? for ellers er det vist en halv bekostelig affære. Men jeg tror bestemt ligeså godt du kan kontakte noget gratis juridisk rådgivning. http://www.retshjaelp7000.dk/hvadkan/ disse ville jeg gå ned til på mandag, få kæresten med hvis han kan. Men ligenu er det bedste du kan gøre, at prøve (og jeg ved godt det er svært) men prøve at trække vejret, og slappe af. Fortælle nervesystemet at det ikke er nu kampen står.
  9. Lad være med at gøre noget af den slags før det hele er "fulgt til dørs" og det er helt sikkert du bliver nød til at komme af med ham...det kan hurtigt brænde broer du kan få brug for. Jeg ved du helt sikkert har det helt af helvede til ligenu, men det er IKKE nu der skal handles, det er nu der skal lægges en taktik og der skal der lige nogen på banen der ved mere om det end du og jeg pt. enten herinde, andre steder, eller LLO....evt. kan der også være gratis juridisk hjælp at hente. Du har en måned, udnyt den og pøj pøj...jeg ville dælme være helt ødelagt. :ae:
  10. Uh jeg håber i får jer en lille lækker whippe!!! Og hej Eva og de to lækkervovser
  11. Haha ja det kunne vi godt tale om da...er der kage?! det må dog blive efter påske engang -og hvor er "her ud?" og kan man tage en lille seperationsangst bullerbombe med?
  12. Jeg forstår dig godt, jeg ville have det på samme måde...jeg for min del synes det er fejl jeg ikke har et rum herhjemme fyldt med lækker kage, hvide duge og sølvtøj...og en der konstant kommer og fylder min "jeg har ikke engang råd til et skår af underkoppen"-kop med den bedste varme chokolade hver gang jeg får tømt koppen....når JEG bliver millionær!! -og SÅ er du i den grad inviteret!
  13. @DorteDK så håber jeg ikke vi får afskrækket dig helt med alt hans "umulighed"
  14. Hvad...nej...ingen undskyldninger Jeg synes det er herligt!! Især når det handler om mad og fjol...hver for sig eller sammen, det er nogle af favorittingene her i livet :blink: B&A (fra nu af) åh ja...Nimbs kagebord...jeg savler stadig...det var en god god dag!!..(Hvisker et par billeder... ) ..
×
×
  • Tilføj...