Hop til indhold

Nibbe

Members
  • Antal indlæg

    148
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

Alt der er opslået af Nibbe

  1. Nibbe

    Tomater

    Lidt rottegift i ny og næ skader jo hellere ikke, men derfor giver vi det jo hellere ikke til vores hunde, så hvorfor vil man absolut og med fuld overlæg give noget til sin hund som er giftig for den ? .......og når nu tomater er sådan et vidundermiddel, som erstatter alt andet, hvorfor er der så ikke dokumentation på det, og hvorfor anbefaler dyrlægerne det ikke, men tværtimod fraråder det ?
  2. Nibbe

    Tomater

    Tomater er giftige for hunde...................................... Følg dyrlægens anbefaling rens det og få bund i det. Jeg går ud fra, at dyrlægen har vist dig, hvordan man gør. For at få helt bund i det, så skal der renses et par dage længere end der er betændelse. At hunden ikke gider det er ikke gangbar. Hvis det var øjn eller ørebetændelse ville du vel også behandle det, selv om hunden ikke gad.
  3. Nibbe

    Bad efter Bayvantic

    Er du sikker på, at han har lopper ? Han har lige den alder, hvor det som regel viser sig, hvis hundene har allergi, demodex mm.
  4. Jeg synes, at det er utrolig ansvarsløs at slippe din hund løs når ikke den kommer, og specielt i skovene, hvor der på forhånd SKAL være snore på hundene, og hvor dyrene i den her tid går og er højdrægtige Så tag nu ansvar og hensyn til andre mennesker og de vilde dyr og hold snor på den hund. Hvad vil du gøre hvis din hund render ud over en vej og forårsager et trafikuheld, hvor mennesker kommer til skade eller endnu værre.............kan du leve med det ? Når hunden skal komme til dig, så løser det intet at tale hårdt til den. Hvem gider at komme hen til en "sur kælling" gør du ? Det hjælper hellere ikke at kalde på den mange gange, det eneste du får ud af det er, at du vænner hunden til at den ikke behøver at komme første gang, men at den kan vente til du har kaldt på den en 5-6-7 gange, og efterhånden vil du skulle kalde flere og flere gange. Om du bruger hundens navn eller en anden kommando til indkald er ligegyldig, hunden skal jo komme når du bruger kommandoen. Meld dig til noget hundetræning et ordentlig sted så DU kan få lært hvordan man træner hund, og hold så snor på din hund ALTID så andre mennesker og dyr ikke kommer til skade.
  5. Det er nu ikke så svært. Hvis bagagerummet er "nedsænket" så lægger man en træramme eller lignende i bunden så den bliver høvet. Så måler man bredden på buret (mellem hjulkapslerne og højden, og vupti, så ved du hvor stort et bur du kan have i bilen. De fleste steder kan man også få lov til at prøve buret i bilen. Prøv at kigge i Den Blå Avis, der er rigtig mange bure til salg og jeg er ret sikker på, at du må få lov til at prøve dem alle sammen inden du køber.
  6. Nibbe

    Ammetæve søges

    https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10210790846461117&set=pcb.10210790847021131&type=3&theater
  7. Jeg er fuldkommen enig med de andre. For det første, så er løg giftige for hunde, kål danner gasser og der er alt alt for lidt kød i dit mad. Hunde er rovdyr, og hvad spiser rovdyr ? De spiser kød og ikke en masse grøntsager. Med det foder, så bliver din hund fejlernæret. Og speciel en ung hund som stadig vokser har brug for de passende mængder vitaminer og mineralier for at den kan vokse sig sund og rask. Det får din hund hellere ikke med det du fodrer med. Jeg vil tro at det er din egen skyld at hunden ikke rigtig gider spise sit tørfoder. Den har vel fundet ud af at den får noget andet når den ikke spiser sit mad. Køb et kvalitets tørfoder, for eksempel Orijen, Acana eller lignende. Stil maden frem - to gange om dagen, lad det stå 20 minutter og er der ikke spist op, så fjernes resten. Eller prøv med noget vådfoder (dåsemad). Hvis ikke du vil fodre med tørkost, så vil jeg anbefale at Barfe, det er det nemmeste og hundens behov bliver dækket.
  8. Glemte lige Meget af tøj til hunde har hætter, de kan godt genere hundene når de rutscher ned over hoved/ører. Jeg klipper dem enten af eller syr dem fast på ryggen med et par sting.
  9. Hvis jeg var dig, så ville jeg både anskaffe et dækken og en heldragt. Hvis heldragten sidder ordentlig så hæmmer den altså ikke hverken en hvalp eller voksen hund. Men det kan tage lidt længere tid at vænne hvalpen til heldragten. Første gang min fik heldragt på gik hun kun på forbenene og hun skulle i hvert fald ikke tisse med den på. Jeg smed nogle lækre guffer i haven hun kunne søge efter mens hun havde dragten på og i løbet af et par dage havde hun vænnet sig til den.
  10. Du er velkommen. Jeg har sendt dig en privat besked med mit telefonnummer.
  11. Prøv at henvende dig til specialklubben for King Charles, der er sommetider omplaceringshunde.
  12. Jeg kan se at du bor i Kolding. Hvis du har lyst, og gerne vil lære at gå rigtig spor, så må du gerne komme ud at gå sammen med min veninde og mig. Vi er også i nogenlunde samme alder som dig.
  13. Det var ikke i forbindelsen med forældrenes hund at jeg skrev at dette med at gå ind og ud af døren ikke løser dominansproblemer og at hunde ikke dominerer mennesker. TS skriver, at hun går ud af døren først for at hvalpen ikke skal udvikle dominans. Så mon ikke du skulle læse hvad der skrives inden du svarer
  14. Nibbe

    Renlighed...

    Læg lidt køkkenrulle du har brugt til at tørre tis op med på de der tisseunderlag og en pølle, så lugter det af hende og hun får nemmere ved at lave der. Det samme gælder i haven. Læg et par pøller der, hvor hun skal gøre sig ren, samt køkkenrulle med tis. Når i har været ude og er kommet ind, så hold øje med hende de næste 5-10 minutter og så går du ud med hende igen og bliver ude indtil hun har lavet noget. Du skriver, at du skal til dyrlæge med hende i næste uge. Hvis hun har fået blærebetændelse, så kan hun ikke vente til næste uge. En blærebetændelse er smertefuld og i løbet af en uge kan det blive farligt for sådan en lille hvalp. Jeg vil anbefale dig om du ikke kan få en tid hos dyrlægen i morgen i stedet for.
  15. Selvfølgeligt er der ikke noget galt i at gå ud af døren først, og selvfølgeligt kan det være praktisk. Men nu blev det jo skrevet, at det var på grund af dominans at man gjorde det det, og så er det jo noget helt andet.
  16. Måske er den lige netop blevet en problemhund fordi den er opdraget med den der dominans myte. Lær din hund en nej kommando. Det hjælper jo ikke at sige nej når den bider, hvis ikke den ved hvad nej betyder.
  17. Jeg tror, at du skulle læse lidt op om hundeadfærd, evt noget af Anders Hallgren, måske Alfasyndromet. Alt det der med dominans er en gammel myte. Og hvis det er rigtig at du til hundetræning lærer at du skal gå først ud af døren for at lære hunden at det er dig som bestemmer, og at man ikke skal hilse på hunden når man kommer hjem, vil jeg anbefale dig at skifte træningssted, for så er de total forældet. Inden for lægevidenskaben er man jo også blevet klogere, der årelader man hellere ikke mere når mennesker er syge og har feber. Hunde dominerer ikke mennesker, hunde kan nemlig godt se forskel på mennesker og hunde.
  18. http://www.dyrefondet.dk/nyheder/vis.htm?nid=107
  19. http://www.dyrefondet.dk/nyheder/vis.htm?nid=163
  20. Først tillykke med din nye hvalp, håber at i må få meget glæde af hinanden Hvorfor ignorerer i hende når hun kommer og vil have opmærksomhed ? Hun er et følende levende væsen som har behov for opmærksomhed, speciel nu hvor hun er så lille og lige er flyttet hjemmefra. Synes ikke, at det kan være rigtig at hun kun må få opmærksomhed når i har lyst til det, men ikke når hun trænger til det. Ville du også ignorere et barn når det kom og ville have opmærksomhed ? Hvorfor er det lige at du går først ud af døren ? Det kan være bedøvende lige meget, hvem af jer der går ud af døren først, det har ingen betydning. Hvorfor ignoreres hun når i kommer hjem ? I hundeverdenen hilser man altså på hinanden når man kommer hjem. Hunden kan da slet ikke forstå at den bliver ignoreret. Hils stille og rolig på hende når i kommer hjem. Hun piver og kradser på døren når den er lukket og i venter med at åbne indtil hun ikke piver/kradser mere. I skal åbne døren igen inden hun når at blive ked af det og piver. Hun er vild og bider i hænder. Når hun bider i hænder, så afled opmærksomheden. Lær hende en nej kommando. Og får hun nogensinde lov til at lege vildt ? Jeg har altid tilbudt mine vilde lege med klude eller andet træklegetøj. Og hvordan aktiverer i hende ? Lav noget fornuftig aktivering hvor hun skal bruge sin hjerne og næse så hun kan blive naturlig træt.
  21. Jeg har bemærket at dt typisk sker at hun er øm og halt, når hun har ligget stille og her på det sidste er hun søgt op i min seng(formentlig fordi gulvet er koldt Er hun tjekket for HD/AD ?
  22. Henvend dig til Puddelklubben http://www.pudelklubben.dk/ Selv om de diverse hjemmesider ikke er opdateret, så henvend dig til opdrætterne og forhør dig hvornår de skal have hvalpe igen, så kan du blive skrevet op på ventelisten.
  23. Er det inklusiv eller eksklusiv moms ? Og har du en tilladelse ?
  24. Der findes også "Stop jagt" kurser rundt omkring i Danmark. Her hos mig virker "nødstop" også bedre end et indkald, hvis hunden begynder at spæne efter et eller andet. Jeg brøler en dæk kommando og den virker, selv på stor afstand.
  25. Enig med de andre Jeg har så altid haft hundene med i sengen
×
×
  • Tilføj...