Hop til indhold

skade

Members
 • Antal indlæg

  563
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

Community omdømme

1.056.972 Excellent

Om skade

 • Rang
  Permanent beboer

Personal Information

 • Lokation
  Østjylland
 • Hundenavn
  Tessa
 • Køn
  Kvinde

Seneste besøgende på profilen

Blokken med seneste besøgende er deaktiveret, og bliver ikke vist til andre

 1. skade

  Køb af brun pinscher

  Der er vist heller ikke så mange brune, der var snak om at de ville blive godkendt for nogle år siden, men det blev ikke til noget. Fulgte lidt med, da jeg også synes farven er fin.
 2. skade

  Køb af brun pinscher

  https://pedigreedatabaseonline.com/germanpinscher/en/Norrström-Marabou/pedigree/8413/i Den her er brun. Billedet er af en rød (min tæve)
 3. skade

  Køb af brun pinscher

  Det er den røde du tænker på, der findes også en rød m. rust som ikke er godkendt (den samme som dobermannen også kan ha)
 4. skade

  Køb af brun pinscher

  Det er tysk pinscher du mener? hvis det er så er der ikke så mange opdrættere i Danmark, den mest aktive er "Cassis heartbeat" på Falster. Den brune farrve er ikke godkendt og der laves derfor ikke ret mange hvalpe med den farve, jeg kender kun til et par kuld i Sverige, så hvis den skal være brun så skal i nok til Sverige.
 5. skade

  Canicross 2017

  Det kunne være fedt, jeg har desværre ikke bil, men kan godt tage tog el. bus. Jeg skal dog lige være sikker på at min ryg er gået i orden, kan dog ikke i næste weekend, men ellers er jeg ret flexibel.
 6. skade

  Canicross 2017

  Tak for svar. Vi bor i Århus, har holdt løbe pause et godt stykke tid, pga. sterilisation, flytning og pt. pga jeg har haft problemer med ryggen. Så vi er temmelig meget ude af form
 7. skade

  Canicross 2017

  Tak for svar
 8. skade

  Canicross 2017

  Det kan godt være det er et dumt spørgsmål, men håber nogle har nogle gode råd. Jeg har løbet en del med Tessa, men hun har jo snust og skulle tisse mm. undervejs, det har bare været sådan det nu er. Men hvis man vil løbe "rigtigt" så skal hunden vel bare løbe fremad hele tiden uden ophold/snusning mm, hvordan har i trænet det?
 9. skade

  Hvalpeplaner i 2017?

  Hvor er hun lækker Var hun engelsk cocker (almindelig) eller ft? Hun er godt nok skøn tillykke mange gange.
 10. Åh åh😌 Ej det er super, når man må melde fra en træning så må man jo bruge tiden fornuftigt og reflektere lidt over sin træning🙂
 11. Tak for svar, det lyder som en god metode, den vil jeg prøve med. Tak for svar. Ja det lyder også som en god ide, det vil jeg også prøve med. Jeg er nok ikke så god til at til rette lægge min træning, altså med sådanne detaljer, som i begge er inde på. Men det vil jeg prøve at ha noget mere fokus på, for det er så træls at gå en god lineføring og så falder hun i svinget, ellers er hun jo meget på.
 12. Jeg tænkte om der var nogle af jer der kunne ha et godt råd i forhold til lineføring, det går egentlig fint, men jeg mister Tessa lidt i vendingerne, altså frem og tilbage går det fint god kontakt, men når vi så skal vende så mister hun fokus, jeg ved ikke lige hvordan jeg skal træne det, har prøvet at guide hende, både med og uden godbidder, men så virker det kun i de situationer, og jeg skal i forvejen passer lidt på ikke at bruge hænder/kroppen.
 13. skade

  April måneds billedtråd

  Tessa nyder det skønne forårs vejr.
 14. Du er så sød, det vil vi gerne. Det skal nemlig bare være en sjov dag med hunden, og Tessa er bare så god, men altså jeg er super god til at få stresset mig selv op over at skulle præstere.
 15. Vi har ikke været i konkurrence endnu, jeg synes vi har rykket os ret meget, og føler vi nogen lunde med i forhold til øvelserne, især lineføring og apport er der sket stor fremskridt. Hos os er det nok mest mig der taber hoved og får forvirret mig selv, og så laver jeg nogle dumme fejl eller taber fokus og så tjekker Tessa ud. jeg ville rigtig gerne ud og komme igang med konkurrencer, men jeg bliver så nervøs at det hele går i ged, og så mister jeg nemt fokus/overblikket og glemmer detaljerne, jeg arbejder dog på det og så har vi det jo sjovt når vi træner. Det er dog lidt rart at høre at der er andre der oplever at tingene ikke altid går super godt, altså forstået på den måde, at jeg ikke behøver være så bange for at det bliver noget rod, for det gør det/har gjort, for selv nogle rigtige dygtige hundefører.
×