Hop til indhold

skade

Members
 • Antal indlæg

  564
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

Community omdømme

65 Excellent

Om skade

 • Rang
  Permanent beboer

Personal Information

 • Lokation
  Østjylland
 • Hundenavn
  Tessa
 • Køn
  Kvinde

Seneste besøgende på profilen

Blokken med seneste besøgende er deaktiveret, og bliver ikke vist til andre

 1. Når min hund skal være alene, så lufter jeg hende, så vi har en time, fra vi kommer hjem fra tur til jeg kører, for at hun skal nå at falde til ro og slappe af.
 2. Der er vist heller ikke så mange brune, der var snak om at de ville blive godkendt for nogle år siden, men det blev ikke til noget. Fulgte lidt med, da jeg også synes farven er fin.
 3. https://pedigreedatabaseonline.com/germanpinscher/en/Norrström-Marabou/pedigree/8413/i Den her er brun. Billedet er af en rød (min tæve)
 4. Det er den røde du tænker på, der findes også en rød m. rust som ikke er godkendt (den samme som dobermannen også kan ha)
 5. Det er tysk pinscher du mener? hvis det er så er der ikke så mange opdrættere i Danmark, den mest aktive er "Cassis heartbeat" på Falster. Den brune farrve er ikke godkendt og der laves derfor ikke ret mange hvalpe med den farve, jeg kender kun til et par kuld i Sverige, så hvis den skal være brun så skal i nok til Sverige.
 6. skade

  Canicross 2017

  Det kunne være fedt, jeg har desværre ikke bil, men kan godt tage tog el. bus. Jeg skal dog lige være sikker på at min ryg er gået i orden, kan dog ikke i næste weekend, men ellers er jeg ret flexibel.
 7. skade

  Canicross 2017

  Tak for svar. Vi bor i Århus, har holdt løbe pause et godt stykke tid, pga. sterilisation, flytning og pt. pga jeg har haft problemer med ryggen. Så vi er temmelig meget ude af form
 8. skade

  Canicross 2017

  Det kan godt være det er et dumt spørgsmål, men håber nogle har nogle gode råd. Jeg har løbet en del med Tessa, men hun har jo snust og skulle tisse mm. undervejs, det har bare været sådan det nu er. Men hvis man vil løbe "rigtigt" så skal hunden vel bare løbe fremad hele tiden uden ophold/snusning mm, hvordan har i trænet det?
 9. skade

  Hvalpeplaner i 2017?

  Hvor er hun lækker Var hun engelsk cocker (almindelig) eller ft? Hun er godt nok skøn tillykke mange gange.
 10. Åh åh😌 Ej det er super, når man må melde fra en træning så må man jo bruge tiden fornuftigt og reflektere lidt over sin træning🙂
 11. Tak for svar, det lyder som en god metode, den vil jeg prøve med. Tak for svar. Ja det lyder også som en god ide, det vil jeg også prøve med. Jeg er nok ikke så god til at til rette lægge min træning, altså med sådanne detaljer, som i begge er inde på. Men det vil jeg prøve at ha noget mere fokus på, for det er så træls at gå en god lineføring og så falder hun i svinget, ellers er hun jo meget på.
 12. Jeg tænkte om der var nogle af jer der kunne ha et godt råd i forhold til lineføring, det går egentlig fint, men jeg mister Tessa lidt i vendingerne, altså frem og tilbage går det fint god kontakt, men når vi så skal vende så mister hun fokus, jeg ved ikke lige hvordan jeg skal træne det, har prøvet at guide hende, både med og uden godbidder, men så virker det kun i de situationer, og jeg skal i forvejen passer lidt på ikke at bruge hænder/kroppen.
 13. Tessa nyder det skønne forårs vejr.
 14. Du er så sød, det vil vi gerne. Det skal nemlig bare være en sjov dag med hunden, og Tessa er bare så god, men altså jeg er super god til at få stresset mig selv op over at skulle præstere.
×
×
 • Tilføj...