Hop til indhold

skade

Members
 • Antal indlæg

  566
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

Community omdømme

66 Excellent

Om skade

 • Rang
  Permanent beboer

Personal Information

 • Lokation
  Østjylland
 • Hundenavn
  Tessa
 • Køn
  Kvinde

Seneste besøgende på profilen

Blokken med seneste besøgende er deaktiveret, og bliver ikke vist til andre

 1. Det er svært at hjælpe når man ikke ser situationen, ofte er det de små detaljer der er afgørende. Men jeg ved med sikkerhed at jeres hund ikke er dominant og lyder heller ikke aggressiv, det er en hvalp der skal vejledes og ha opbygget noget tillid til jeres søn. Hvis det var mig, og jeg var bekymret, så ville jeg kontakte en dygtig adfærds rådgiver, der kan se jeres søn og hunden sammen og rådgive jer derud fra. Håber du lægger dominans teorien på hylden og se på hunden som en hvalp der skal vejledes, specielt med hensyn til samvær med jeres søn. Håber det lykkes jer.
 2. Det er ikke dominans, hunde tænker slet ikke sådan, det er gamle skrøner. Jeg tænker mere at din hund ikke har den samme tilknytning til din søn, eller/og er lidt utryg eller usikker på ham. Hunde aflæser os mennesker, både på vores kropssprog og vores stemme leje, og hvis din søn er monoton i sit stemmeleje og måske også har et lidt utydelig kropssprog så kan det godt forvirre hunden. De skal ha nogle gode oplevelser sammen, lave nogle tricks eller lege, så hunden lærer ham at kende og bliver tryg ved ham.
 3. Når min hund skal være alene, så lufter jeg hende, så vi har en time, fra vi kommer hjem fra tur til jeg kører, for at hun skal nå at falde til ro og slappe af.
 4. Der er vist heller ikke så mange brune, der var snak om at de ville blive godkendt for nogle år siden, men det blev ikke til noget. Fulgte lidt med, da jeg også synes farven er fin.
 5. https://pedigreedatabaseonline.com/germanpinscher/en/Norrström-Marabou/pedigree/8413/i Den her er brun. Billedet er af en rød (min tæve)
 6. Det er den røde du tænker på, der findes også en rød m. rust som ikke er godkendt (den samme som dobermannen også kan ha)
 7. Det er tysk pinscher du mener? hvis det er så er der ikke så mange opdrættere i Danmark, den mest aktive er "Cassis heartbeat" på Falster. Den brune farrve er ikke godkendt og der laves derfor ikke ret mange hvalpe med den farve, jeg kender kun til et par kuld i Sverige, så hvis den skal være brun så skal i nok til Sverige.
 8. Det kunne være fedt, jeg har desværre ikke bil, men kan godt tage tog el. bus. Jeg skal dog lige være sikker på at min ryg er gået i orden, kan dog ikke i næste weekend, men ellers er jeg ret flexibel.
 9. Tak for svar. Vi bor i Århus, har holdt løbe pause et godt stykke tid, pga. sterilisation, flytning og pt. pga jeg har haft problemer med ryggen. Så vi er temmelig meget ude af form
 10. Det kan godt være det er et dumt spørgsmål, men håber nogle har nogle gode råd. Jeg har løbet en del med Tessa, men hun har jo snust og skulle tisse mm. undervejs, det har bare været sådan det nu er. Men hvis man vil løbe "rigtigt" så skal hunden vel bare løbe fremad hele tiden uden ophold/snusning mm, hvordan har i trænet det?
 11. skade

  Hvalpeplaner i 2017?

  Hvor er hun lækker Var hun engelsk cocker (almindelig) eller ft? Hun er godt nok skøn tillykke mange gange.
 12. Åh åh😌 Ej det er super, når man må melde fra en træning så må man jo bruge tiden fornuftigt og reflektere lidt over sin træning🙂
 13. Tak for svar, det lyder som en god metode, den vil jeg prøve med. Tak for svar. Ja det lyder også som en god ide, det vil jeg også prøve med. Jeg er nok ikke så god til at til rette lægge min træning, altså med sådanne detaljer, som i begge er inde på. Men det vil jeg prøve at ha noget mere fokus på, for det er så træls at gå en god lineføring og så falder hun i svinget, ellers er hun jo meget på.
 14. Jeg tænkte om der var nogle af jer der kunne ha et godt råd i forhold til lineføring, det går egentlig fint, men jeg mister Tessa lidt i vendingerne, altså frem og tilbage går det fint god kontakt, men når vi så skal vende så mister hun fokus, jeg ved ikke lige hvordan jeg skal træne det, har prøvet at guide hende, både med og uden godbidder, men så virker det kun i de situationer, og jeg skal i forvejen passer lidt på ikke at bruge hænder/kroppen.
×
×
 • Tilføj...