Hop til indhold

Anne E

Members
 • Antal indlæg

  61
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

Om Anne E

 • Fødselsdag 13-05-2010

Personal Information

 • Lokation
  Sydjylland
 • Interesser
  Min hund
 • Hundenavn
  Iso født 13. maj 2010
 • Køn
  Kvinde

Anne E's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community omdømme

 1. Anne E

  Sådan kan det jo gå.

  Hvor dejligt at læse en sådan solstrålehistorie, tak fordi du ville dele den med os. Rigtig god sommer
 2. Lige en lille opfølgning : Efter god sparring med jer, går det bare fint nu! Jeg slapper mere af, går bare lidt væk fra modgående hund, så de ikke bliver konfronteret så tæt på hinanden.. Iso slapper også mere af nu, og kan i løs snor, bare se på den anden hund uden at 'brumme'! Han fylder 3 år om 9 dage, så det var måske også bare en hormonel overgang?? Endnu engang tak for sparringen
 3. @Ninjamor: Lyder meget logisk med 'afreaktion'- så skal jeg bare lige have fundet nogle der vil gå foran @Louisen: dejligt at høre at andre også har dette 'issue' Tror måske at det har været godt at få dette vendt herinde, synes allerede det går lidt bedre! Måske er jeg også blevet mere afslappet, og blevet bedre til at aflede ham når vi møder andre?
 4. @msici: Tak... tror jeg må prøve at søge efter adfærdsspecialister hernede. @anne-lise hansen: Ja han har været til sundhedstjek for nyligt, og der var ikke noget med ham. Hvis han er løs og der kommer en anden hund, tager jeg ham i snor da jeg jo ikke ved hvordan den anden ejer har det med det... Det skal vidst aftales med modparten i forvejen Nej det er ikke det samme ved tæver!!
 5. @msici: ja det er præcis som du har skrevet... en sjælden gang imellem er der en ejer der lader dem snakke uden snor, og derved bliver det hele afmystificeret og de finder selv ud af det. Men som sagt det er sjældent folk tør!! @Ninkamus: Det vildeste jeg skælder ud er et hårdt 'nej' - lyder logisk at det er usikkerhed overfor andre hunde. Man ved jo egentligt heller ikke hvad de 'siger' når de får øje på hinanden, og inden de fysisk er tæt på hinanden
 6. Tak for svar til jer alle At få ham til at sidde/dække når vi går ind til siden forværrer ikke situationen, tværtimod! Men når der ikke er nogen steder at gå hen og vi skal tæt forbi en anden hund, så er jeg nødt til at have ham tæt op af mig og i kvæl. Han er simpelthen blevet så stærk, og der går simpelthen bare 'neandertaler' i ham. @Petrine: Tak for svar... dejligt at du kan sætte dig ind i problematikken. @Ninjamor: Jeg brugte ordenen 'afrettet' og 'rangorden' for ikke at gøre mit indlæg endnu længere end det i forvejen er blevet. Jeg mener at det første 1 1/2 gik vi 2-3 gange i ugen til træning i Schæferhundeklubben... udover træningen herhjemme. @Tanja: Tak for forslaget... jeg er nu umiddelbart mere til træning end til kranio sakral terapi... men ser lige på det @luckyluna: 'utrolig aggressiv' er at når han er ca. 10-15 meter fra en anden hund, så rejser han børster, knurrer og hvis jeg ikke har ordentligt ved ham, så farer han direkte hen mod den. (for mig ser det vældig aggressivt ud, og den andens hunds herre virker også lidt usikker på om jeg har ordentligt fat) @bodeval: Jeg bor i Sønderborg ellers mange tak. Jeg vil helt sikkert prøve din vendeteknik!! @ccmi: Jeg er stoppet derude, men da jeg var der, øvede 'dannebrog' mange gange, og der gik det fint. Du må hilse igen. Nå men nu vil jeg ud at gå - og forhåbentligt ikke møde alt for mange hunde
 7. Hej. Min skønne Schæferhan på nu 2,8 år, er blevet utrolig aggressiv overfor andre hunde (små hunde der gør og store hanhunde) Det er som dr. Jekyll og Mr. Hide... og jeg forstår det simpelthen ikke! Fra han var helt lille har vi gået til træning (socialisering og intensiv træning) han har leget meget med andre hunde, har en tæve han pt. leger med 2-3 gange i ugen - han er blid som et lam, meget lydig og afrettet og kender sin plads i rangordenen herhjemme, men alligevel går han fuldstændig amok overfor andre hunde. Min teori er at det er fordi han er blevet angrebet 3 gange. 1. gang som helt lille hvalp af en voksen hidsig Cairn Terrier, 2. gang ca. som 1 1/2 årig af 2 små løsgående Lhasa Apsos og 3. gang som 2 årig af en stor sort løsgående blandings hanhund. Min strategi på gåturene er (hvis det er muligt) at gå væk fra den anden hund og få ham til at sidde, men hvis dette ikke er muligt og vi skal forbi, må jeg tage ham i kvæl og holde ham tæt op ad mig... dette resulterer i at han nærmest går/hopper på bagben mens han knurrer og rejser børster. Det er fantastisk anstrengende, og dette er mit sidste suk inden jeg kontakter en dyrlæge/adfærdskonsulent... nogen der har gode råd eller kender problemet?
 8. Ja lige dèr kan jeg nikke genkendende... i nogle uger gad Iso slet ikke have guffer!!
 9. Tusind tak for jeres svar søde mennesker... jeg ånder lettet op, og håber på at Iso bare er og bliver lige så skøn som han er nu )
 10. Anne E

  motion, hvor meget?

  Jeg gik 5 minutter x hvor mange måneder han var, indtil han blev et år
 11. Så er Iso blevet 26 måneder, og jeg venter stadig på den 3. kristiske fase!! Helt ærligt har jeg ikke rigtig mærket noget til de forrige kritiske faser, så venter faktisk på det store "brag"... men er det muligt at nogle hunde kan komme gennem disse faser helt ubemærket?? Hvad er jeres erfaringer??
 12. "Hachiko, a dogs story" Simpelthen et must at se den, hvis du kan li hunde... men ha lige kleenex`ene klar
 13. Hej Enzo.

  Håber du har det godt ? Kigger lige datoer, hold da op er det så lang tid siden vi sidst skrev!

  Jeg har jo fået en kæreste, vi leger sammen mindst 2 gange i ugen - min mor og kærestens mor siger at hvis vi får hvalpe sammen, gør det ikke noget!!

  Ellers er jeg jo bare blevet større, selvom jeg selv syntes jeg er mors lille hvalp - vil stadig gerne sidde på skødet.

  Håber du vil skrive til mig, om hvordan det går hos dig. Knus fra Iso

 14. Stort Tillykke med dagen :tillykke:

×
×
 • Tilføj...