Hop til indhold

Franziska

Members
 • Antal indlæg

  2.495
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

 • Days Won

  1

Franziska last won the day on Juni 2 2018

Franziska had the most liked content!

Personal Information

 • Lokation
  ishøj
 • Interesser
  Bage kager :D og naturligvis hunden
 • Hundenavn
  Maya
 • Køn
  Kvinde

Seneste besøgende på profilen

Blokken med seneste besøgende er deaktiveret, og bliver ikke vist til andre

Franziska's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

242

Community omdømme

 1. Jeg tror hunden vil blive godt og grundigt forvirret og jeg tænker at problemer som manglende renlighed og seperationsangst bliver en større risiko, end hvis hunden får en fast base og en fast ejer/familie. Selv min voksende, meget stabile tæve ville jeg aldrig byde at skulle flytte sådan rundt. Og som de andre spørg - hvorfor er det præcis denne hund som er drømmehunden? Er din kæreste virkelig tilfreds med en lille hund i forklædning? jeg ville vente til i er flyttet i hus og fået overstået flytningen m.m og så gå ud og lede efter den perfekte hund. Brug det næste år på at sætte jer ind i de forskellige racer, deres sygdomme og hvad i gerne vil med en hund, og beslut jer derfra hvilken hund i skal have.
 2. hvis du ansøger mig om venskab (Franziska Karoline Friedrich) skal jeg nok sørge for at invitere dig. Du kan jo bare slette venskabet efterfølgende igen. 

  1. korvis

   korvis

   Ha ha, jeg har lige sendt til dig! ;)

    

  2. nr 49

   nr 49

   tak til jer begge :x

    

 3. Med Maya gav vi hende tvangs-ro/nus Når hun gik amok fandt vi gerne en tyggepind, sat og på gulvet, hende på skødet af os og "stak" den i gabet på hende så hun kunne tygge på den. Og det virkede helt perfekt. Det har så medført hun stadig som 6 årig kræver vi af og til holder hendes tyggepinde imens hun spiser dem
 4. Jeg er virkelig dårlig til at "tælle" på de billeder. Har du/i en ide om hvor mange det bliver til?
 5. Ja okay, nu tænkte jeg på "kennelen". Jeg kan bedre forstå at internatet gerne vil sikre at hunden ikke går hen og parre en tæve, og måske har de så ikke så mange andre muligheder en neutralisering inden hunden forlader dem.
 6. Øv stakkels hund. Så det er lidt ligesom Dorte siger, så er det mere for at udelukke konkurrence en den nogensinde kunne være godt for hunden!? Det er alligevel ret skræmmende.
 7. Men er det så fordi han blev kasteret så tidligt? Lige for at slå det fast, jeg skal ikke have hund derfra og jeg skal ikke have neutraliseret en hund i så ung en alder. Jeg blev bare nysgerrig.
 8. Ja det helt rigtigt. Det overvejede jeg også om det kun var derfor men det virker så voldsomt. Så jeg tænkte om der måske alligevel var en eller anden fordel ved dette.
 9. Jeg var lige på DBA - og derfra kom jeg ind på en "kennel" Der skriver de at de sælger deres hvalpe neutraliseret 8 uger gamle. Nu ved jeg jo at flere bruger her inde fra, køber en hund, allerede med tanken om at det skal neutraliseres, når hunden bliver større/voksen Men hvorfor neutralisere man hvalpe i så ung en alder? - er det virkelig en fordel?
 10. Kæmpe knus til dig. :ae: Men hvor det fantastisk at hun fik et så langt og dejligt liv hos dig. og sikke nogle fantastiske billeder.
 11. Tusind tak :kys: Det føles nu ikke som arbejde. :-D

 12. Tak for forklaringen. Det lyder da skrækkelig.
 13. OT Hvorfor skal de have det? Rent nysgerrighed, jeg aner INTET om avl.
 14. Tak for et fantastisk indlæg! Hun lyder helt perfekt, og mon du ikke på et tidspunkt affinder dig med at du kun skal bidrage med mad og bolde.
 15. Ej hvor er de fine. Tillykke med hende
×
×
 • Tilføj...