Hop til indhold

ANGI

Members
 • Antal indlæg

  311
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

Community omdømme

1 Neutral

Om ANGI

 • Rang
  Fast inventar

Personal Information

 • Lokation
  Midtsjælland
 • Interesser
  Hunde & fotografering
 • Køn
  Kvinde

Seneste besøgende på profilen

Blokken med seneste besøgende er deaktiveret, og bliver ikke vist til andre

 1. Randi: det lyder spændende, du må sige til når du er leveringsdygtig 🙂 Siri køber du direkte fra Clean Run eller hvor? Genuine dog gear laver også noget lækkert, syntes generelt ikke at jeg kan finde steder der forhandler andet end meget få ting af deres sortiment
 2. PP har du et link? Tak Korvis - jeg bruger dem ikke selv så tit mere. De der netbolde har i fire forskellige størrelser og versioner og han er så ligeglad som han overhovedet kan være. Bøffel / bison er det der er i højeste kurs.
 3. Nogen der har gode ideer til belønningslegetøj til kast/trækkeleg? Elastik/bungee er er hit, bolde har i sig selv ingen interesse, men er ok til at give vægt.
 4. ANGI

  Nytår og ny hvalp?

  Jeg er rigtig glad for denne side til lydtræning. https://www.dogstrust.org.uk/help-advice/dog-behaviour-health/sound-therapy-for-pets Min hvalpe er lydfølsom, men tager det pænt - jeg er hunderæd for fyrværkeri og er ved at blive kuk at at høre på det, men hvad gør man ikke får de små skyld..
 5. Enig - den slags kommer ikke uden at noget har ændret sig markant.
 6. ANGI

  Økologisk tørfoder?

  Jeg bruger deres bites, de er ret populære her hjemme. Og regner med at jeg skal prøve andre dele af deres sortiment, da det ser meget lovende ud. Jeg har ikke prøvet deres BARF. Bruger RHM.
 7. ANGI

  Økologisk tørfoder?

  Hvad med Natures Menu - > https://www.naturesmenu.co.uk/ Jeg kan nu ikke se det helt store problem i at blande - jeg har en voksen der kun bliver BARF'et og en hvalp der kører 50/50 kornfrit/BARF uden problemer. Der er faktisk mange der køre blandet.
 8. Hvorfor bliver den her tråd ved med at leve - jeg hader den så meget.. (Ja jeg ved godt at det er en af de bedste grej-tråde herinde, men mit Dankort hader bare hver gang den her tråd liver op igen....)
 9. ANGI

  Anbefal en serie

  Hey. Har lidt brug for lidt happy Fluffy Joy serie Ala gilmore girl, dixie Hart på netflix eller hbo. Nogen gode ideer?
 10. Der blevet taget blodprøver lige inden skanningen de gange jeg har været afsted, men det er ikke sikkert at faste er relevant for jer - men heller være forbedret. Men hvis du har belønnet det at ligge på siden rigtigt meget, så vil det stadig være ok selvom du måske kun kan smånusse og hyggesnakke med hende undervejs, netop fordi det er blevet forstærket så meget tidligere.
 11. Husk at tjekke om hunden skal være fastende, de gange jeg har været afsted har hunden skulle værende fastende.
 12. Jeg kan ikke hjælpe dig med erfaring om den slags sygdomsforløb. Men jeg har cavalier der som race har prolaps tendenser og har da også en der har det, dog uden symptomer. Men det jeg vil sige er at inden undersøgelsen, så lær din hund at lægge ned på siden på et bord (På hundens begge sider) - ellers bliver det en meget lang og stressende undersøgelse for hunden.
 13. Sigurd - Fedtøre, Flapøre & Møghund. Han har store ører og glemte ind i mellem at bruge dem - nu er er han døv, så nu er kaldenavnet klap klap. Jamie - Bisse, Poochi & Møghund - 12 uger med tandsættet først
 14. ANGI

  Nose work

  Sigurd er startet op på NW og jeg regner os med at starte den lille hvalp op inden så længe.
×
×
 • Tilføj...