Hop til indhold

James Bond

Members
 • Antal indlæg

  99
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

Community omdømme

1 Neutral

Om James Bond

 • Rang
  Grøn debattør

Personal Information

 • Lokation
  Nordfyn
 • Hundenavn
  Loui
 • Køn
  Mand
 1. Jeg tror heller ikke jeg havde skrevet det mellem linjerne. :blink: Det kan du selvfølgelig have ret i og er ikke noget jeg har haft tænkt over. Nok fordi jeg ikke rigtigt tror på det. Men vi har i november måned en klub konkurrence, hvor vi kan stille op i en klasse der er ligesom C, bare uden rundering og frit søg. Så under alle omstændigheder, kan vi få lidt træning der.
 2. Jeg syntes det er lidt en svær en. Der er ingen tvivl om, at den gældende træner er snæversynet og ikke egner sig som træner ud fra hvad du har skrevet. Samtidig arbejder han frivilligt og hvis han ikke tror på jeres træningsmetode, så kan han ikke hjælpe jer. Men jeg mener i skal tage det op med jeres træningsudvalg, eller hvad i har der søger for trænerer. Så i enten kan få en anden træner eller komme på et andet hold. Og så må de tage stilling til om han fortsat skal være træner i klubben. Det med at du har betalt for at gå på hold med en træner, syntes jeg er lidt en forkert holdning til situationen. DCH er en forening, som kun kan overleve ved at medlemmerne tager del i arbejdet. Det man betaler for, er at være medlem af denne forening. Foreningen stiller så frivillige træner til rådighed til at træne nogle hold. Og det har i fået. At i ikke ønsker at følge den træners metoder ligegyldig grund, skal i så tage op med jeres klub for at finde en løsning i alle kan være tilfreds med. Edit. Havde ikke set dit nyeste indlæg, at i havde prøvet det jeg har foreslået. Så har jeg desværre ikke nogle gode ideer.
 3. Det bliver absolut som en gang træning. Jeg vil jo blive påvirket af stemningen, som bl.a. er det vi skal have erfaring med. Men jeg bliver hverken hård eller frustreret, hvis øvelser ikke sidder i skabet. Vi tager det som det kommer og så må vi blive trukket for alle de ting, som jeg gør, hvis det bliver nødvendigt at hjælpe Loui ekstra. Og selvfølgelig vil det være sjovere, hvis det går godt. Og hvis vi ar en god dag, vil det også det. Men jeg tror også vi måske vil lære mere, hvis ikke det hele går som planlagt. Men nu prøver vi.
 4. Det er skam også noget jeg har haft i tankerne. Loui er inde i en forholdsvis rolig periode og det er gået stærkt fremad de sidste par måneder. Vores forventninger til konkurrencen er hygge og erfaring. Og jeg føler intet pres til at skulle leve op til noget som helst. Samtidig har jeg overvejet hvad der skulle kunne gå galt til konkurrencen som vil kunne sætte spor i os, og som ikke ville kunne gå galt til en almindelig træningsaften. Og der har jeg ikke rigtigt kunne finde noget. Så nu vil vi prøve denne her på hjemmebane. Og hvis vi ikke får oprykning, så ud og prøve en enkelt eller 2 til efteråret. Vi har været ude og se masser af konkurrencer. Både mig og hunden. Men konkurrence erfaringen kommer ikke af at kigge på, men ved at deltage efter min mening. Og jeg mener ikke at jeg bør holde mig fra at deltage, bare fordi jeg ikke vil rykke op. Eller er det ilde set?
 5. Så har Loui og jeg meldt os til en C-konkurrence d. 17 maj. Vi vil gerne prøve at få lidt konkurrence erfaring. Loui er kun lige blevet et år og er derfor meget ustabil. På en god dag vil vi kunne få næsten 10 i alle øvelser, på nær lineføring. På en dårlig dag lander vi under 50 point samlet hvis det går virkeligt slemt. Men planen er at vi ikke vil rykke op i år, så får vi en oprykker så stopper vi. Vi er for ustabile og vil på ingen måde nå at blive klar til B næste år. Og vi vil gerne have en hel sæson til konkurrencer og håbe på en DM plads. Er det en hel tosset plan?
 6. Hvad er forskellen på aktiv og passiv underkastelse?
 7. Jeg kan godt se hvad du mener, men det er ikke så meget det der jeg mener. Det du træner her er i bund og grund ren selvkontrol. Du har 2 hunde der kender hinanden godt og ikke mange andre forstyrrelser. Der mangler selvfølgelig lidt selvkontrol ved vores problem, men jeg tror også det er noget med usikkerhed at gøre. Vores træningstid er på halvanden time med en pause på et kvarter efter 45 minutter. I løbet af træningen holder mig og Loui en del små pauser, som enten foregår på et tæppe godt over i siden, eller en snuse/tissetur i krattet i kanten af træningspladsen. Når vi træner holder vi mange fester. :banan: Og der ænser han ikke de andre overhovedet. Men er vi i gang med en dæk øvelse, lineføring eller lignende, hvor der ikke er løb eller næsearbejde i. Og en anden laver et indkald, ryger fokus over på den anden hund i et kort øjeblik. Foregår det tæt på, rejser han/ vender sig også om mod den anden hund. I tirsdags hvor en anden hund piskede rundt på hele pladsen flere gange, fik det stressede ham så meget op, at der ikke var nogen kontakt bagefter. Så jeg tror det måske er en blanding mellem usikkerhed og noget selvkontrol. Det skal siges at det er blevet meget bedre de sidste 3 måneder. For 3 måneder var det næstet umuligt at få kontakt med ham, bare der var andre hunde i nærheden. Så jeg føler at meget af det jeg gør, er det rigtige. Men jeg søger lidt erfaring og inspiration til at træne det mere.
 8. Loui er i betragtning af hans alder (1år) rimelig god at arbejde med på træningspladsen. Han er fokuseret på opgaverne/øvelserne, dog kan næsen godt gå i jorden på de lidt kedelige øvelser. Og han kan blive utålmodig hvis der intet sker. Han tænder en del på at se de andre hunde arbejde/løbe. dvs. han mister fokus fra mig en kort øjeblik, hvis nogle træner indkald, spring eller andet hvor deres hund løber og er løs. Ikke noget der gør så meget da vi hurtigt for fokus igen. Men i går til træning var der en anden hund, der selv valgte og tage et par æres runder på pladsen i længere tid. Det skete 3 gange i løbet af træningen. Efter anden gang var Loui kørt så højt op af det, at han fik pause i bilen i 10 minutter, da det blev helt umuligt at få kontakt efter det. Vi prøver at træne det ved at han ligger på et tæppe og bliver belønnet for kontakt og far at slappe af i mens vi kigger på de andre der træner. Er der nogle andre gode ideer til at træne det.
 9. :banan:Stort tillykke med Bella, selvom hun gøede af mig da jeg mødte hende.
 10. Sikke noget sludrer fra den træner. Hvis en på det hold jeg træner har en problem som jeg ikke kan løse, og en anden så løser det. Så vil jeg da bare være glad for at det er blevet løst. Så længe belønningen er positiv forstærkning. Så er der ingen regler for hvordan belønningen skal og ikke skal være.
 11. Hvis jeg kræver noget af min hund, så forventer jeg den gør det. Men hvis vi tager dit eksempel, så ville jeg ikke kræve kontakt. Jeg giver ham et valg. Hvis han ikke giver kontakt inden for rimelig tid, så må han vente til næste gang han bliver tilbudt mad.
 12. Ved godt den ikke var til mig, men gerne svare hvad jeg gør. Jeg kræver ikke kontakt og samarbejde, hvis ord kan være vigtige. Jeg motivere til at tilbyde kontakt og samarbejde. Dvs. min hund lær hurtigt at hvis den gør noget for mig, så for en masse tilbage.
×
×
 • Tilføj...