Hop til indhold

vinhou

Members
 • Antal indlæg

  751
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

Community omdømme

31 Excellent

Om vinhou

 • Rang
  H-F afhængig
 • Fødselsdag 02-09-1983

Personal Information

 • Lokation
  Midtjylland
 • Interesser
  Dogs, Xbox, Tv, Painting, Litteratur, Internet, Katte, Heste, Film, Philosophy, Computere Xbox 360,
 • Hundenavn
  Sascha
  Nellie
  Ezio
 • Køn
  Kvinde
 1. Nejjjjjjj hvor er det skønt for dig! Ih, hvor jeg glæder mig på dine vegne! Og så er jeg lidt misundelig også. Ghinis hvalpe er SÅ lækre! Tillykke!!!
 2. vinhou

  Hvilken sele?

  Jeg har også lige købt ny sele til Ezio, som er 5 måneder. Det blev den nye Hurtta Y-model - jeg ville hellere have en Curli, men eftersom den ikke rigtig kan justeres i størrelse har jeg valgt at vente til han er list ældre. Jeg er også helt vild med Curli, de er så skønne og bløde.
 3. Tak, ja de er nogle herlige, dejlige, søde vovser hver og én.
 4. Først for første gang. :blink: Ezio. Dejlig hund. Sascha er en bøllegraver med jord i hovedet! ... og her er de alle tre nogle bøller! Se, hvor uskyldig Nellie ser ud.
 5. Nellie: Nellie Bellie, Nellike, sorte djævel Sascha: Sassy, Sassia, Sassemus Ezio: Etzy, Etsy-Betsy, hvalpeøre
 6. Og her smukke Ezio med skør overlæbe
 7. Off topic: Hvor SER han altså bare nuttet ud!!
 8. Tag at Google andres erfaringer (udover at spørge herinde). Det er meget en personlig holdning hvordan man har det med den slags. Ezio skal neutraliseres tidligt. Det er mest af praktiske årsager, da jeg har en intakt tæve, der IKKE skal have hvalpe og jeg har ikke mulighed for at adskille dem. Han er nu heller ikke en usikker hund og det med pelsen er jeg ikke nervøs for. Nellie får i forvejen foder til neutraliserede hunde (hun er begyndt at tage på efter hun blev steriliseret pga livmoderbetændelse). Hvis Sascha nu, Gud forbyde det, ikke holder så længe endnu, så kan det være
 9. vinhou

  Forsikring

  Jeg har ansvar- og sygeforsikring på Nellie fra Alm. Brand - har ingen problemer haft med dem de to gange jeg skulle have penge derfra. Ezio har jeg forsikret med en såkaldt HundTotal forsikring fra Dyrekassen (der indgår ansvar, udv. ansvar, syge- og livsforsikring).
 10. vinhou

  Når han piver

  Min lille Ezio på 12 uger har noget af den samme opførsel. Han piver på SEKUNDET døren bliver lukket (på trods af at det er en glasdør og han kan se mig). Jeg har tolket det som "utilfredshed" fra hans side, og efterhånden piver han ikke længere når jeg går, for han kender rutinen. Jeg var nødt til at lukke døren (piv piv), gå hen hvor han ikke kunne se mig - og vente på at han stoppede med at pive et stykke tid, hvorefter jeg vendte tilbage. Eftersom han ganske hurtigt stoppede med at pive regner jeg med at han egentlig ikke var så ulykkelig som ham gav udtryk for. Nogle gange er jeg ud
 11. Jeg synes efterhånden, det lyder som om, du har sat dig ret grundigt ind i tingene og virkelig har viljen til at få det til at fungere med en schæfer. Og jeg synes, nu du har læst alle holdningerne herinde, at du træffer beslutningen på et oplyst grundlag. Hvor der er vilje, er der vej. Jeg har ikke deltaget i tråden her før men har fulgt med. Du har fået mange gode råd, nogle måske kommunikeret bedre end andre, og jeg håber faktisk, at du vil overveje at blive herinde - til trods for, at du har følt dig misforstået og mødt med nogen skepsis. Jeg kunne ihvertfald godt tænke mig at følge d
 12. Hun gider ham ikke rigtig. Til gengæld generer han hende ikke fordi han har Nellie at lege med. Så det er såmænd udmærket. Og hvis Sascha knurrer af ham skynder Nellie sig hen og blander sig og "hyrder" dem fra hinanden. Søde dyr.
 13. vinhou

  Bur eller ej

  Da Sascha var omkring 1 år og allermest destruktiv købte jeg et stort stofbur til hende. Det hjalp lidt, men så bed hun bare i det i stedet for. Bedre end i skabe og vægge dog. Ellers har jeg ikke brugt bur. Men jeg opdagede da jeg havde fået Ezio hjem for nylig, at han godt kan lide at gemme sig under sengen og lignende, så jeg har købt et bur. Eller bur og bur, det er en hundehule der ikke kan lukkes. Men han er allerede ret glad for det.
 14. Ih hvor er det besværligt at lægge billeder op via appen
×
×
 • Tilføj...