Hop til indhold

Lille Louie

Members
 • Antal indlæg

  7.860
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

Community omdømme

636 Excellent

Om Lille Louie

 • Rang
  Monster monster poster
 • Fødselsdag April 12

Personal Information

 • Køn
  Kvinde

Seneste besøgende på profilen

Blokken med seneste besøgende er deaktiveret, og bliver ikke vist til andre

 1. Ja, han kommer da i det mindste fint med dig rundt Men jeg kan godt se, at der foregår tusind ting. Sådan løber Poker lige præcis også til stævner. Sådan lidt stille og roligt bounce bounce-tempo, så man lige kan a) snuse lidt til gode pletter, mens man er i løb b) holde øje med, hvad der sker omkring hende/om der er nogen der har hentet en grillpølse/om der er nogen der mon vil snakke.
 2. Her er et godt eksempel fra træning, hvor hun lige pludselig melder sig ud, men derudover løber rigtig fint: Jeg har prøvet mange forskellige taktikker gennem tiden. Lade hende snuse stedet færdigt, belønne med snusen, tage snor på og forlade banen, samle hende op, kalde på hende, stoppe hende hårdt med stemmen, stoppe hende fysisk. Har endnu ikke rigtig knækket koden. Hun er så uforudsigelig. Jeg fandt muuuuligvis en taktik, der virkede ved stævnet, så den skal jeg have prøvet af til træning, næste gang hun finder på, at der er andre ting der er sjovere end at løbe sammen med mig. Fik sagt et eller andet med Poker - se her - stop! For at få hendes opmærksomhed og kigge op på mig. Med det samme hun gjorde det, gav jeg hendes release-signal "Okayiiii" og løb selv afsted. Som om det fik hendes hjerne ud af snusemode og ind i agilitymode, og begge gange løb hun med som skudt ud af en kanon.
 3. De hurtige hunde i klassen er vist også rimelig trætte af reglen, da det jo så pludselig bliver deres "skyld", hvis en fejlfri hund misser et cert eller et udtag.
 4. Nå, men Poker og jeg var til stævne i Viby i sidste uge, og der er ikke rigtig nogen resultater at skrive hjem om. Vi gennemførte kun 3 løb ud af 9 uden disks. Dag 1 havde vi fokus på glæden ved at løbe, at kunne sætte hende i gang uden at hun skred fra mig, og at kunne få hendes opmærksomhed igen, hvis hun gik i snus. Her rettede jeg ingen fejl eller vægringer, og det blev til 3 disks. Dag 2 havde vi fokus på mere fokuserede løb, hvor jeg støttede hende helt enormt meget og fulgte med heeeeelt op til alle forhindringer (altså meget mere end jeg plejer at behøve til træning). Men det gjorde en stor forskel for hendes sikkerhed, og vi gennemførte da også vores Sp3 med en vægring, hvor hun desværre lige syntes, at hun skulle løbe hele vejen udenom et spring og rundere en tunnel også på vejen, før hun endelig kom tilbage og tog springet den rigtige vej. Så udover vægringen vi fik også lige 13 sekunders tidsfejl, og det blev en 20. plads ud af 32 hunde Dag 3 belønnede indsatsen sig endelig med et fejlfrit Sp3-løb. Troede jeg. Jeg var så glad, indtil jeg så resultatlisten, hvor vi blev nr. 17 (?!). Det skyldtes, at vi ikke var fejlfrie på tiden, men fik hele 8 sekunders tidsfejl... Der er kommet nye regler, hvor banetiden sættes efter den hurtigste hund + 15% (den gamle DCH-regel), og så har vi altså ikke en chance, når den hurtigste hund bruger sølle 29 sekunder på at komme igennem en bane, som dommeren havde sat til 40 sekunder. Vi løb den på 43 sekunder. Rimelig demotiverede præsterede vi derefter et Ag3-løb, hvor hun løb godt og ikke lavede andre krumspring end at springe balancefeltet, og der fik vi så endnu engang 8 sekunders tidsfejl og en 15. plads. Det er så helt enormt demotiverende, at vi ender så langt nede selv med et fejlfrit løb. Jeg ved godt, at hun ikke er i nærheden af at få et cert overhovedet med den ringe fart, hun sætter, men efter de gamle regler, ville vi "kun" have fået 3 sekunders tidsfejl i vores fejlfrie sprignløb, og det ville jo have resulteret i et DM-udtag, og så ville det trods alt føles som om, der var et eller andet at løbe efter. Men med de nye regler endte vi endda UNDER alle dem med 5 fejl, selvom vi var fejlfrie. Jeg var så bitter! Håber den regel snart bliver lavet om igen.
 5. Terkel og Poker er to alen af et stykke. Her ændrede det ikke noget, da hun blev steriliseret (altså det var ikke pga. agility). Hun snuser stadig helt vildt meget, også imens hun løber, og hendes lille hjerne kan ikke rumme særlig mange indtryk, før hun zoner totalt ud og bliver ukontaktbar/sløv/laver fejl/løber udenom forhindringer, der ellers står lige på hendes vej. Jeg løber med to vidt forskellige hunde til træning og til stævner - på trods af at hun nu har været vant til at komme på stævnepladser i 5 år. Til træning kan hun ALT og er lynende hurtigt, sikker og på. Til stævner ved jeg aldrig, hvilken hund jeg har med ind på banen. Jeg har svært ved på nogen måde at køre hende op, fordi hun er så trykket, og hun kan finde på at rejse sig op og gå væk fra banen, når jeg sætter hende af ved start. Hvis jeg retter hende fysisk eller taler lidt hårdt, stivner hun og står som en stenstøtte. Også hvis jeg undervejs vil rette en fejl på banen, kan hun finde på pludselig at zone helt ud fra et ellers godt løb. Så det er jeg stoppet med. Nu løber vi bare videre hver gang uden at rette noget, som med en ny hund, hvor man skal forsøge at oparbejde en glæde ved at løbe. Her på fjerde år. I klasse 3...
 6. Søde Terkel <3 Jeg så videoen, før jeg læste din "lille" analyse, og jeg nåede også at tænke, at han enten A) er døv, B) ikke får særlig meget verbal hjælp eller C) måske ikke endnu ikke kan finde ud af at søge fremad af sig selv. Hoooold nu op, hvor tjekker han meget ind hos dig. SÅ sødt ser det ud udefra, men jeg ved om nogen, hvor frustrerende det er at løbe med. Jeg er sikker på, at lige så snart I får lavet en masse simple fremadsendelsesøvelser, så bliver han rigtig fin.
 7. Nå, mystisk. Hos mig viser den kun trådtitlerne når den står på condensed, men alle indlæggene når den står på extended.
 8. Oppe til højre, lige ovenover det øverste indlæg kan du trykke den hen på "Condensed", så folder trådene sig sammen.
 9. Du må ikke spørge mig om noget som helst hesterelateret. Er helt blank på det punkt.
 10. Hvor er du so very American Nedslag = nedrivning. Refusering = vægring.
 11. Han er Poker bare i BC... Det er rimelig hårdt at heppe hele vejen rundt, og man kan lave nok så mange fremdriftsøvelser, men når de synes det er hyggeligere at følges med en, så er det svær at ændre. Det er jo basically deres personlighed.
 12. Vil bare lige fortælle, at der ikke nødvendigvis er alvorlige bivirkninger ved Clomicalm. Jeg har en temmelig seperationsangst hund (for at sige det mildt), og jeg har vitterligt prøvet alt. For ham er det desværre ikke kun selve adskillelsen, men al den tid han et alene. Men han har fået Clomicalm non-stop i to-tre år nu, og jeg har hverken oplevet øget sult, tørst, træthed eller ændring i hans personlighed. Men til gengæld er hans stressniveau ift. at være alene faldet til et tåleligt niveau for ham. Jeg havde ligesom dig rigtig mange bekymringer omkring, om han ville være deprimeret eller ændre sig, men at han kom på Clomicalm reddede hans liv, og jeg har ikke fortrudt et sekund. For mit vedkommende var det en allersidste udvej at medicinere, og det var lige så meget noget, som jeg havde brug for for at kunne kigge mig selv i øjenene og sige, at NU havde jeg prøvet alt. Jeg er sikker på, at min hund har en hjernebrist af en art. For jeg har trænet det helt efter bogen fra starten, og jeg har startet forfra helt fra 1 sekund et utal af gange (har seriøst ikke tal på det, men det er over 50), og han har aldrig nogensinde responderet som andre hunde. Hvis du vælger Clomicalm er det vigtigt, at du starter helt forfra med alene-tiden og i starten prøver at undgå at forlade ham alt for mange gange på en dag (skrald, toilet, bil), så han kan få nogle nye og forhåbentlig bedre oplevelser at forbinde det at du går fra ham med.
 13. Har ikke fået tjekket den endnu, så jeg siger altså bare, at der er en mulighed for det Næh. Og ved heller ikke, om jeg føler et behov for det. Tænker ikke, at man får en undskyldning eller en kompensation ud af det alligevel, og hun kender jo tydeligvis godt selv til sagen, så det skal heller ikke være for at oplyse hende om den. Jeg har givet dyrlægerne lov til at bruge mine papirer, og så tænker jeg, at de kører den videre herfra.
 14. Poogies er falsk Jeg tænkte det nok, når der ikke er klistermærke i og stemplet er det suspekte. De opfordrede mig også til lige at få tjekket hendes chip, for den skulle angiveligt også være givet af dem, og det har de heller ingen registrering af... Jeg håber, at hun blot er blevet hjemmevaccineret eller lign. for at spare penge, men det er godt nok nederen lavet!
×
×
 • Tilføj...