Hop til indhold

Dulletråden


Freudika
 Share

Recommended Posts

  • Svar 6,7k
  • Created
  • Seneste svar

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Som skrevet i alt og intet, så passede de fleste af mine bh-er pludselig ikke længere.. Har kun 2 rigtige Bh'er tilbage... Så igår gik jeg ind i en undertøjsforretning og fik hjælp til at finde en ny Bh.. Jeg er åbenbart stadig samme str. :hmm: Men det var kun et par stykker, der sad godt på mig. Så nu har jeg fået et sort sæt undertøj, hvor BH'en bare passer helt perfekt:lun:

 

Skønt!

Link til indlæg
Del på andre sites

Årh jo, og så fik jeg 500 kr af min bedste i 'fødselsdagsgave' og havde fået et sæt undertøj, som jeg ikke kunne passe, som skulle byttes i en damebutik. Da jeg så kommer ind, får jeg øje på denne jakke:

Ilse Jacobsen regnjakke fra Ilse Jacobsen Hornbaek

 

Så jeg kom til at smide lidt penge oveni og nu har jeg bare jordens dejligste regn/overgangsjakke. Og den er bare så dejligt lun og sidder godt, samt der er plads til en striktrøje under, så jeg kommer til at leve i den indtil det bliver rigtigt slemt frostvejr og så kommer jeg også til at leve i den hele foåret:lun:

 

De bliver i hvertfald JAKKEN til de mindre lufteture og til pænt hverdagsbrug. I'm in Låååve!!!:lun:

Link til indlæg
Del på andre sites

Brug en svinehårsbørste, skyl håret i iskoldt vand inden du stiger ud af badet, undgå at børste håret andet end når det er nyvasket (med svinehårsbørsten), få klippet spidser jævnligt, få nok kalk, undgå at frottere dit hår efter bad, lad være med at føntørre eller glatte/krølle dit hår for tit.

 

:5up:

 

:hmm: Der er nærmest ingen af de der råd, jeg følger og da jeg blev klippet ved frisøren den anden dag, hvor der blev fjernet 20-30 cm. sagde frisøren, at mit hår ikke engang rigtigt trængte til at blive klippet. Det var bare blevet aaaaaalt for langt, så derfor var jeg jo nødt til det.

 

Når jeg har langt hår gør jeg i øvrigt endda den der forfærdelige ting at jeg lader håret tørre helt inden jeg reder det ud, fordi jeg synes, det gør så nas at rede vådt hår ud:genert:

 

Tror mere og mere på, at mit hår bare er ukrudt...

Link til indlæg
Del på andre sites

Rams: åh ilse jakken er sååååå småk. Ville ønske at jeg kunne passe den, men den er alt for lang til lille mig.. Har haft prøvet den. Hvilken farve købte du den i? Er misundelig.dk

 

Jeg købte den bare i sort.. Jeg er ikke til grøn og de andre farver, jeg kunne lide var for lyse til at de passede til en hundeejer, der har hunde, der hopper op:genert:

Men eeeelsker den allerede og selvom den sidder pænt og er figursyet, så er der plads til min kæmpestrik under uden problemer, så jeg kommer nok også til at bruge den en del til vinter-

 

Jamen, den findes i 3 længder.. En kort, som så let kan være for kort. En mellemlang og en lang. Så er det mon den helt lange, du har prøvet?

Link til indlæg
Del på andre sites

Gæst Chili Con Caia

Rams: du har sku nok ret. Det er efterhånden 1-2 år siden jeg prøvede den i magasin.. Og den var temmelig lang.. Har godt set den korte model, men den gider jeg ikke:-) ville klart vælge sort også, alternativt den i brun.. Husk at vise dig frem i den:-)

Link til indlæg
Del på andre sites

Jeg leder efter pæne læderstøvler - flade og ikke for brede i skaftet, da jeg har små lægge. Klassiske, enkle, rund snude evt. en fin detalje.... Nogen bud? Jeg er ret blank. Havde sidste år et par Cashott, som jeg var vildt glad for.

 

ups - farlig side at komme ind på:

 

Collection - Ca’Shott A/S#

 

jeg køber bare aldrig på nettet for er lidt hys med pasform - hvor kan de købes?????

Link til indlæg
Del på andre sites

Gode hjemmesider hvor man kan købe sko?

 

Jeg leder efter pæne læderstøvler - flade og ikke for brede i skaftet, da jeg har små lægge. Klassiske, enkle, rund snude evt. en fin detalje.... Nogen bud? Jeg er ret blank. Havde sidste år et par Cashott, som jeg var vildt glad for.

 

 

Prøv at kigge her

 

Støvler dame size 38 - Gratis levering med Spartoo.dk !

Link til indlæg
Del på andre sites

Halvvejs igennem min side af walk in og holder nu en lille pause.

 

Jeg skal til samtale på et psykiatrisk afsnit på mandag og skal have noget pænt tøj på til samtalen, men det må ikke være nedringet, for stramtsiddende eller på anden måde udfordrende...:hmm: Årh jo, og jeg må ikke have et tørklæde på, 'for sådan noget kan man blive kvalt i'. Til gengæld skal det jo stadig udstråle 'mig'...

Har ikke lige råd til at købe noget nyt efter mit køb af undertøj og ny jakke.. Men nu mens jeg rydder op i skabet falder jeg da over lidt.. Når det er vasket og strøget dvs. lørdag eller noget, smider jeg lige nogle billeder op her i dulletråden og så må I meget gerne hjælpe mig med at vælge det bedste outfit.. Vil I det?..

Link til indlæg
Del på andre sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gæst
Svar på dette emne...

×   Du har kopieret indhold med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share




×
×
  • Tilføj...