Hop til indhold

AnjaCS

Members
 • Antal indlæg

  20.572
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

 • Days Won

  13

AnjaCS last won the day on Oktober 25 2018

AnjaCS had the most liked content!

Community omdømme

711 Excellent

Om AnjaCS

 • Rang
  Udødelig
 • Fødselsdag 24-01-1988

Personal Information

 • Lokation
  Taastrup
 • Interesser
  Ungen og vuffen
 • Job
  Studerende
 • Køn
  Kvinde

Seneste besøgende på profilen

33.921 profil visninger
 1. AnjaCS

  En "naturlig" død?

  Vi afliver jo ofte dyr, når de er døende. Min venindes fars hund fik en blødning af en art, jeg kan ikke huske detaljerne, men han ville med 100% sikkerhed dø af det inden for nogle timer. I stedet blev han, naturligvis, kørt til dyrlægen og aflivet..
 2. AnjaCS

  En "naturlig" død?

  Jeg synes at det er vores største ansvar, som dyreejere, at hjælpe dyrene herfra på en værdig og god måde, når tid er. At et dyr sover ind selv, i fred og ro, vil selvfølgelig være det foretrukne. Men de lever jo ikke på en helt naturlig måde, og mange lever længe med sygdom og skavanker. At vi kan sige fra på deres vegne, INDEN de får det for dårligt, er en stor gave, og et enormt stort ansvar. Jeg har selv haft to katte, som døde, den ene fik dog hjælp af dyrlægen, men hun var bestemt døende. Hun kunne ikke gå da jeg stod op, og krampede flere gange i bilen på vej til dyrlægen. I realiteten sparede jeg hende nok kun for 10 minutter. Og Karlo sov bare ind, meget fredeligt og roligt, desværre var han kun omkring 14 mdr.
 3. Jeg har vist bare erstattet mit behov for nyt hår, med et behov for nyt tøj NÅ. Ikke mere hår. Nu rødvin og SÅ skriver det der blogindlæg faktisk sig selv sgu. Nyt tøj er alligevel bare væsentligt dyrere end nyt hår
 4. Wauw - du er et langt mere tålmodigt menneske end jeg. HADEDE hårfarvning af et ondt hjerte de sidste par år jeg gjorde det, men kunne bare ikke rigtigt se nogen vej ud af det. Mit hår var farvet sort, så den der overgang tilbage til rødlig leverpostej var ret uoverskuelig. Endte med at blive klippet HELT kort i et nu-er-det-fandeme-nok ninja frisør angreb og har ikke set tilbage siden. Never again. Jeg bliver helt rastløs hvis jeg har det samme hår i mere end 6 måneder. Da jeg blev gravid fik jeg jo også klippet håret af så min naturlige farve groede ud. Det var hårdt! Virkelig hårdt!
 5. Tror muligvis jeg har haft den her aha-oplevelse før. Og glemt den igen. Men hva, det synker vel ind engang Udgroninger med vilje Jeg synes leverpostej spiller maks. Eller, jeg er i hvert fald helt og aldeles færdig med at farve hår, og så må man ligesom work with what you've got Har farvet hår uden pause fra jeg var 14 til 24 agtigt. Så er det ligesom om at man på et tidspunkt får nok med nok på. Jeg holdt jo pause under graviditet og amning. Så et års pause. Og startede med lyse striber da jeg var 8-9 år Jeg magter ikke leverpostej.
 6. Og jeg ville gerne have flot mørkebrun bund, frem for kedelig træt-af-livet leverpostej
 7. http://images.lmgtfy.com/?q=ombre Nåååååååååå... Men.. Gør man det med vilje? :sjov: :sjov: :sjov: Jeg troede bare det var, du ved... udgroet. Nej nej nej, det er skam med vilje og dyre penge hos frisøren. Hvis du YouTuber er der omtrent en milliard videoer
 8. Om-b-re..? Hvad er det? Når man laver "udgroninger" med vilje. Kør lige en Google på det!
 9. Er der nogle af jer duller som har ombret jeres hår - med succes? Jeg har jo rødt hår for tiden og vil gerne beholde det. Men vil gerne have det ombre med brune rødder (har jeg egentlig ville siden jeg blev rød først). Men.. er de overhovedet muligt at gøre pænt selv? Og hvor langt hår skal man have inden? Overveje jo bare at lave en gang brun farve, og smaske det i bunden med en pensel, er bare lidt i tvivl om hvordan resultatet bliver
 10. AnjaCS

  Hundepension løn

  Vores ungarbejdere i butikken får vist omkring 65 kr i timen, plus tillæg om aftenen og i weekender.
 11. Det har jeg nemlig heller ikke og kiropraktoren anbefaler dem, hun siger at hende der hedder Vivi er sindssygt dygtig :5up: Jeg tror ikke at jeg er helt med på hvem Charlotte er? Jeg har vist været væk for længe... Så har du jo en anbefaling allerede Jeg kan ikke finde ud af at tagge folk - måske en anden kan?
 12. Æv, jeg havde lidt satset på at du havde sagt Himmelev Dem har jeg nemlig hørt godt om, men det kunne være rart at høre det fra en "insider" Jeg har aldrig hørt noget skidt om Himmelev hvor det kan hjælpe? jeg tror Charlotte med Luca har brugt dem?
 13. Hvem bruger du Anja? Jeg bruger Helle som har Albertslund dyreklinik. Hun er virkelig god. Men det er jo ikke helt lokalt. Har også hørt godt om dem i Taastrup jeg er bare ret loyal.
 14. Jeg spørger min egen dyrlæge hvad det bliver, og så sørger jeg for at have de penge Nu har jeg jo ikke længere hund, men kun katte, men jeg er fortsat ret loyal. Kattene kan jeg dog godt finde på at få neutraliseret hos Inges, som jo er nonprofit og derfor væsentligt billigere. Men jeg synes ikke at min egen dyrlæge er dyr. Hun er i øvrigt også flink til at give mig rabat. Hvis jeg har konsultation hos hende (hun har også en anden dyrlæge ansat) får jeg altid 10% rabat, og da jeg havde syg kat tidligere på året fik jeg røntgen og konsultation til halv pris, da jeg kom anden gang på en måned. Det sparede jeg over 600 kr på.. Hun er ved at udvide klinikken, med flere lokaler, større butik, flere dyrlæger, flere vet.sygeplejersker og generelt kvalificeret personale og udstyr. Det er jo en indikator for at hun tjener ganske udmærket, men viser samtidig at de fremover har mulighed for at gøre mere. Hvis hun koster 50 ekstra pr konsultation, vil jeg gerne give det for tilliden og ekspertisen
×
×
 • Tilføj...