Hop til indhold

Kan man tage en hund med til Kbh?


skipper-odense
 Share

Recommended Posts

Ja jeg skulle lige have jer køwenhavneres opmærksomhed :mrgreen:

 

Sagen er den at min mor lige har skrevet at hun og hendes mand kører til Kbh på mandag for at besøge hans bror. De spurgte om vi ville køre gratis med og tilbringe et par timer derovre, jeg svarede først nej fordi Skipper lige har været passet i 4 dage og jeg ikke ville have hundesitter på igen så hurtigt, men hun spurgte så hvorfor vi ikke bare tog ham med...

 

Altså vi skal ikke med om til broren da jeg kun har mødt manden en gang og synes han er lidt sær :rolleyes: men vi kan jo have bilen og køre et sted hen imens. Men jeg er ikke særlig kendt i kbh og specielt ikke ift hundevenlige steder...

 

Det skal være noget hvor vi kan gå lidt (ikke løs) men primært få lidt oplevelser for både os og hunden. Han er jo kun 17 uger så de helt lange gåture er udelukket. Der må meget gerne være mulighed for at møde andre hunde (evt hf'ere :engel:) og ellers bare at man kan sidde lidt og nyde livet og hunden :-D

 

Det hele afhænger selvfølgelig af vejret, dmi lover lige nu regn i kbh mandag og så orker jeg altså ikke at rende rundt udenfor i 3-4 timer med en våd hvalp, selvom vi selvfølgelig kan sætte os ind i bilen så han kan få sig en lur hvis han bliver træt så har vi bare en bog med :-D køreturen frem og tilbage er ikke noget problem han sover så snart bilen starter.

 

Nogen forslag? :mrgreen:

Link til indlæg
Del på andre sites

Valbyparken - er stor nok til 3 timer og der er ikke vildt overbefolket.

Ørstedsparken - lille bitte, men der er mange sjove folk at se på (ret overbefolket), og man kan vælge at gå strøgtur og fx se Amalienborg

Fælledparken - kan jeg godt lide, men der er MANGE mennesker når det er godt vejr.

 

Hvad med en gåtur rundt om de 'verdensberømte' søer? Hvis du gerne vil møde andre hunde og beundre / beundres så er det stedet, men udover ænder er det ingen naturoplevelse.

Link til indlæg
Del på andre sites

Gæst WhoLetTheDogsOut

Jeg ville sige at Valbyparken er et meget godt sted. Der er ikke så utrolig overbefolket, der er i starten af parken en sø med ænder, nogle små "haver" med blomster, jeg ville sige at det er et meget godt sted. ;-)

 

Det ligger ikke så vildt langt væk fra Sjælør st. :rolleyes:

Link til indlæg
Del på andre sites

Gæst WhoLetTheDogsOut
Super! :-D Jeg vil lige holde øje med dmi og så se om vi ikke smutter med til hovedstaden, den lille skal vel også socialiseres på underlige københavnere :drille:

 

Vi er da ikke underlige. :fornaermet::mrgreen:

Link til indlæg
Del på andre sites

Gæst snuseren
Nu er jeg oprindelig fra Jylland og vi bliver opfostret med skrækhistorier om hvordan folk opfører sig derovre i hovedstaden :mrgreen:

 

Det er sikkert alde de jyder der er bosat i KBH, der praler når de tager hjem til familien på juleferie og såen novet!:cool:

Link til indlæg
Del på andre sites

Jyder og Københavnere er to helt forskellige kulturer.

 

På en mark ude i Westjylland står to landmænd, imellem dem et uanseeligt hegn, som dog er tilsluttet 100.000 Volt (uden om elmåleren, direkte til værket.)

De står begge og læner sig afslappet op ad en høtyv, hver med en pibe i munden.

 

-Æ jawten sætte A ild te di hønshuuus

-Wenne då gø de i e midt i e fubull då skye A di boll mæ mi æ jautgewæe

 

(I aften sætter jeg ild til dit hønsehus.)

(Hvis du gør det midt i fodboldkampen skyder jeg din avlstyr med mit jagtgevær)

 

En tredie landmand der passerer i sin traktor på en nærliggende vej kan se på røgskyerne fra piberne at han skal holde sig på afstand hvis han vil beholde sit hønsehus og præmietyren.

 

---

 

På Købehavns hovedbanegård står en gruppe mennesker og råber højlydt indbyrdes, skubber lidt til hinanden, fagterne er voldsomme. Hvad de siger kan være svært for en jyde at forstå, men der bliver sagt eddermaeme og den slags meget tit.

 

- i virkeligheden diskuterer de om det bliver S-toget i spor 9 eller 10 der bliver det første mod Vesterport. Tidsforkelen mellem de togs ankomst til Vesterport er næppe mere end et minut, men det betyder meget på de kanter.

 

Sådan er vi så forskellige.

  • Like 1
Link til indlæg
Del på andre sites

Gæst Frigga
Fik lige googlet Valbyparken og Rosenhaven og det ser da ret godt ud :5up: selvom jeg også er lidt fristet af en tur rundt om søerne :hmm:vi må se hvad det ender med

Du bliver så ked af det, hvis du vælger Søerne. Det er da et super trist sted, og jeg tænker hver gang, at det må være i desperat mangel på bedre, der får folk til altid at gå rundt om søerne.

 

Vælg Valbyparken! Jeg har boet tæt ved, og det er et dejligt stort område. I kan også spille Disc Golf dér :5up: Og I kan gå ud til vandet. Skønt område.

 

Kan du ikke nøjes med en tur rundt om søerne via Google Maps? :mrgreen:

Øster Farimagsgade, København - Google Maps

Link til indlæg
Del på andre sites

Fik lige googlet Valbyparken og Rosenhaven og det ser da ret godt ud :5up: selvom jeg også er lidt fristet af en tur rundt om søerne :hmm:vi må se hvad det ender med

 

Og ved søerne (den store på Østerbro) ligger der en cafe der hedder Vinyl bar - der må du gerne tage hunden med ind.

Link til indlæg
Del på andre sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gæst
Svar på dette emne...

×   Du har kopieret indhold med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share×
×
  • Tilføj...