Hop til indhold

Nogen der vil bytte hund?


Lonny
 Share

Recommended Posts

Jeg ved ikke rigtig hvad jeg vil med denne tråd, måske have lidt luft...

 

Jeg er ved at være en lille smule frustreret over at Luna altid skal holdes i ro, at hun aldrig må noget af det hun syntes er sjovt :cry:

 

Hendes ture i skoven er vi blevet nødt til at droppe fordi hun begyndte at hoste, så nu kommer vi kun i skoven én gang om ugen.

 

Leg skal jeg altid sørge for at holde på et fornuftigt niveau, og hver gang vi leger, så har jeg lidt dårlig samvittighed, for hvad nu hvis det er for meget.

 

Naboen har givet os lov til at bruge hans 6.000 kvm store indhegning, så Luna kunne spurte rundt herinde og nyde friheden, og Luna elskede det :lun:

Men det er også slut nu, folden er fyldt med tidsler og fordi Luna er så korthåret, så bliver hun helt sønderrevet. Det har resulteret i at hun har fået nogle røde bylde lignende ting, dyrlægen siger at det ikke er slemt, endnu, men hvis vi forsætter med at lade hende løbe i folden, så kan det udvikle sig til hudeksem, og bylder over hele kroppen...

Så folden er det også slut med...

 

Luna er jo unghund og har den dermed følgende energi, og hun elsker at bruge sin krop, og det er altså enormt frustrerende at vi konstant skal forhindre hende i det :cry:

Hver gang vi tror, at nu er hun fit for fight, og vi kan leve et normalt liv, så kommer der igen noget nyt i vejen... Bortset fra et par uger i ny og næ hvor vi troede at hun var rask, så har vi skulle holde hende i ro fra november 2009, det er snart et helt år :shock:

 

Så i øjeblikket står den på mentale øvelser, og korte langsomme gåture :cry:

 

Ind i mellem overvejer jeg at sige, at nu må det briste eller bære, og så bare lade hende leve livet og lade hende nyde det, og så må vi se hvordan det går. For "problemet" er jo, at hun ikke er syg på nuværende tidspunkt, men kan blive syg, det vil sige, at hun jo har massere af energi, og jeg syntes det er skidesynd at hun aldrig må noget :cry:

 

Nå, det var lige dagens brok fra mig...

  • Like 1
Link til indlæg
Del på andre sites

Øv øv kan godt forstå dig, det må sgu være træls ikke og kunne lave alle de sjove ting ude i verden, fordi man skal passe på hele tiden.

 

Vi har det jo desværre lidt på samme måde, han hoster dog ikke, men stresser i stedet for.

 

Så det er også stille og roligt hele tiden, er jeg slet ikke vand til, så må tage mig i det engang imellem at det bliver for vildt.

 

Han får jo sine dumme flip af det, bare jeg roser ham for meget, eller han er løs og løber rundt selv, kan han slet ikke falde ned igen.

 

Nu er det så også i snor.

 

MEn håber det bliver bedre, med alle jeres råd herinde fra.

 

Men det hjælper bare ikke på at han skal have det stille og roligt.

 

Håber snart Luna bliver rask nok til og kunne leve livet. :lun:

 

Stakkels Luna!

Link til indlæg
Del på andre sites

:hmm: tror hjalte protestere lidt imod det så ...

 

Ja, jeg tager altså Hjalte med i købet, det har jeg vist ikke evner og forstand til :lol:

 

Øv øv kan godt forstå dig, det må sgu være træls ikke og kunne lave alle de sjove ting ude i verden, fordi man skal passe på hele tiden.

 

Vi har det jo desværre lidt på samme måde, han hoster dog ikke, men stresser i stedet for.

 

Så det er også stille og roligt hele tiden, er jeg slet ikke vand til, så må tage mig i det engang imellem at det bliver for vildt.

 

Han får jo sine dumme flip af det, bare jeg roser ham for meget, eller han er løs og løber rundt selv, kan han slet ikke falde ned igen.

 

Nu er det så også i snor.

 

MEn håber det bliver bedre, med alle jeres råd herinde fra.

 

Men det hjælper bare ikke på at han skal have det stille og roligt.

 

Håber snart Luna bliver rask nok til og kunne leve livet. :lun:

 

Stakkels Luna!

 

Tak, og forhåbentlig lærer han snart at geare ned :x:

Link til indlæg
Del på andre sites

Jeg kan sku godt forstå din frustration og også dine tanker :ae:

Det er jo ikke dét vi drømmer om, når vi får hund :cry:

 

Da jeg i sin tid gennemgik mit eget helvede med Buster, pga. hans voldsomme OCD i begge albueled, valgte jeg tilsidst at sige nu må det briste eller bære. Han havde fået al den behandling han kunne få som gav god mening og enten kunne han få lov at være hund, eller også kunne han i længden ikke og så måtte det blive et farvel.

 

Han var min allerførste egen hund, hunden jeg havde planlagt og drømt om og han blev kun 14 måneder gammel da hans albuer sagde helt og aldeles stop! :megaked:

 

MEN, inden da havde han fået en hel sommer i hans tegn, uden smerter og legene, udforskene og levene livet som kun de unge hunde kan det :lun: - og jeg fortryder intet...

 

Det er drøn-hamrene svært og jeg ved ikke hvad der er rigtigt for jer, jeg ved hvad der er rigtig for mig og jeg gjorde det hele igen med gamle Max. Besluttede at han måtte leve livet uden smerter så længe som han kunne og så takke for alle hans gaver til mig, når tide var - det er møg hårdt, men sådan er jeg og jeg tror at du og Bo må gør op med jer selv internt, hvordan i er og så være åbne for det i får og det i mister - måske før tid :ae:

Link til indlæg
Del på andre sites

Jeg vil ikke bytte :blink: men jeg føler med jer :ae:

 

Men måske er det bedre at få lov at leve fuldt ud?

 

Jeg tænker en lang stram t-shirt - Bilka har nogle med trekvart ærmer til 30 kr. På mig går den ned til midt på lårene, så hvis du klipper lidt af, og evt. sætter en elastik i...

Så dækker den det meste af Luna og hun kan få lov at spæne i folden.

 

Hoster hun altid efter en tur i skoven, eller frygter du bare, at hun vil begynde at hoste? Er det risikoen værd at forsøge sig med 2 ture om ugen? Jeg ville nok tænke ja? :genert:

 

Det er ikke strengt ment og håber ikke du tager det som sådan... men det er da lidt synd, at sådan en ung hund ikke får lov at udfolde sig

Link til indlæg
Del på andre sites

Jeg kan sagtens forstå din frustration :ae:

 

De forventninger du havde til livet som hundeejer, er blevet skuffet igen, igen, og igen :damn:

 

På mig virker Luna som en totalt veltilpasset hund, der hviler i sig selv - hun trives med andre ord med de aktiviteter I kan gøre :cool:

 

Det du så skal gøre op med dig er, om du kan tilpasse dine forventninger til det hundeliv Lunas helbred kan klare og som hun tilsyneladende trives med :vedikke: Kan du det - og jeg siger ikke, at det er let - er der ingen ko på isen. Kan du ikke, så synes jeg, du skal klø på med det, du opfatter som "et godt hundeliv", og så får det briste eller bære :???:

 

Dyrlægen har jo heller ikke sagt, at hvis du klør på, så sætter du Luna i fare, kun at der er en risiko for at helbreddet på sigt kan tage skade :???:

 

Så koldt vand i blodet nu og her, og så langsomt juster lidt på de fysiske udfoldelser, find de faktiske grænser for hvad hun kan og ikke kan - det tror jeg der kunne komme et vældig godt kompromis ud af :5up:

 

Men gu' er det hårdt, når tingene ikke er som i Hallmark film :genert:

Link til indlæg
Del på andre sites

Vil du have Pelle?

 

Ikke at du får ham, men livet med ham ser sådan ud:

 

En daglig tur på 15 - 30 minutter afhængig af dagsformen (hans), har jeg overvurderet hans form står den på ondt i nakken, så han ikke kan løfte hovedet højere end ca 10 cm fra gulvet og slet ikke dreje det til højre = Metacam som nogle gange er timer om at virke. Dagen efter er han træt og ikke til noget = blive hjemme og hvile.

 

Sidste uge var vi ved vandet, hvilket jo er total yndlingsbeskæftigelse. Efter 3 minutter lavende han en bevægelse som gjorde ondt og så ville han bare hjem.

 

Træning og aktivering? Jo fodersøg kan han næsten altid klare og for sjov øvelser også bare jeg passer på.

 

Træning og kurser? Jo, hvis jeg kan komme ca ½ time før alle andre, så han kan nå at "få sjælen med" og ikke farer op når der kommer andre hunde.

Jeg har til dato ikke kunnet gennemføre et helt kursusforløb over 6 - 8 gange med ham pga hans svingende tilstand.

 

Dagskurser eller længere kan han ikke klare hverken i krop eller hoved, så bliver han opfarende.

 

Pga. hans tidlige operation og deraf manglende socialisering er han ofte oppe på mærkerne ift andre hanhunde = jeg kan ikke slappe af fordi han ikke gør det. Det er indtil videre gået utrolig godt, men han spænder op og får derfor ondt i nakken.

Derfor søger jeg altid ud til øde områder for at gå tur. Ikke lige det jeg havde tænkt mig i sin tid.

 

Mine fremtidsdrømme da jeg skulle have ham var at få et aktivt hundeliv med sporsøg, rundering og andre aktiviteter og at han skulle med mig overalt, som mine andre hunde har været.

Nå, jamen det kan han bare ikke klare, så der måtte lige justeres ned på ønskerne.

 

Ville du hellere have Pelle?

Link til indlæg
Del på andre sites

Forstår din frustration og forstår også at mental stimulation bare ikke altid er nok til at køre en unghund med krudt i måsen træt.

 

Kunne man forestille sig øvelser ala agility - men altså i langsomt tempo.. altså hvor Luna bruger sin krop, bare ikke i fuld firspring? Men hvor hun i stedet skal koncentrere sig om at balancere osv?

 

Alternativt måske svømning eller øvelser i vand, så hun bruger sine muskler lidt anderledes end ved gang og løb?

Link til indlæg
Del på andre sites

Jeg tager virkelig hatten af for det arbejde du gør med Luna og den ihærdighed og tålmodighed du ligger for dagen!! Stort klap på skulderen herfra.:hjerte:

 

Med det sagt, så ville jeg nok selv vælge anderledes. Jeg ville vælge at lade min hund få et helt almindeligt hundeliv, smertedække/behandle så vidt muligt og aflive når det var nødvendigt. Jeg er virkelig imponeret over folk, der i så høj grad kan ændre deres forventning til at det at være hundeejer. Jeg ville lyve hvis jeg sagde at jeg har mine hunde for deres skyld - jeg har dem for min egen! Havde jeg en hund, der på ingen måde passede ind i min måde at have hund på ville jeg omplacere eller aflive. Det kan godt være at det lyder kynisk og det er selvfølgelig også lettere at sige, når man ikke selv står i situationen - men det er blot min umiddelbare tanke.

Link til indlæg
Del på andre sites

:bighug::bighug::bighug:

Ved slet ikke rigtig, hvad jeg skrive. Men hvor det bare en frustrende situation for både dig og Luna:cry:.

Hvornår får I en afklaring på hendes situation? Eller vil hun altid være i risiko for at udvikle noget?

 

Hun skal holdes i ro indtil næste sommer, og herefter er der så 50% chance for at hun er rask, og hvis hun ikke er rask til denne tid, så vil hun altid være syg...

 

Jeg kan sku godt forstå din frustration og også dine tanker :ae:

Det er jo ikke dét vi drømmer om, når vi får hund :cry:

 

Da jeg i sin tid gennemgik mit eget helvede med Buster, pga. hans voldsomme OCD i begge albueled, valgte jeg tilsidst at sige nu må det briste eller bære. Han havde fået al den behandling han kunne få som gav god mening og enten kunne han få lov at være hund, eller også kunne han i længden ikke og så måtte det blive et farvel.

 

Han var min allerførste egen hund, hunden jeg havde planlagt og drømt om og han blev kun 14 måneder gammel da hans albuer sagde helt og aldeles stop! :megaked:

 

MEN, inden da havde han fået en hel sommer i hans tegn, uden smerter og legene, udforskene og levene livet som kun de unge hunde kan det :lun: - og jeg fortryder intet...

 

Det er drøn-hamrene svært og jeg ved ikke hvad der er rigtigt for jer, jeg ved hvad der er rigtig for mig og jeg gjorde det hele igen med gamle Max. Besluttede at han måtte leve livet uden smerter så længe som han kunne og så takke for alle hans gaver til mig, når tide var - det er møg hårdt, men sådan er jeg og jeg tror at du og Bo må gør op med jer selv internt, hvordan i er og så være åbne for det i får og det i mister - måske før tid :ae:

 

Det er netop de overvejelser jeg går med, om hun ikke bare skal have lov at leve livet, og så kan jeg så sige at hun har nydt det fuldt ud, men at hun så desværre ikke får lov at nyde det så længe...

 

Jeg vil ikke bytte :blink: men jeg føler med jer :ae:

 

Men måske er det bedre at få lov at leve fuldt ud?

 

Det er netop de tanker jeg går og gør mig :hmm:

 

Det er jo ikke fordi hun som sådan går rundt og ligner en der har det forfærdeligt, jeg kan bare se hvor meget hun nyder det når hun får lov at spæne rundt, og derfor gør det mig så ondt at hun ikke kan få lov til det oftere

 

Jeg tænker en lang stram t-shirt - Bilka har nogle med trekvart ærmer til 30 kr. På mig går den ned til midt på lårene, så hvis du klipper lidt af, og evt. sætter en elastik i...

Så dækker den det meste af Luna og hun kan få lov at spæne i folden.

 

Det var da et rigtig godt forslag, og det skal helt klart prøves af :5up:

 

Hoster hun altid efter en tur i skoven, eller frygter du bare, at hun vil begynde at hoste? Er det risikoen værd at forsøge sig med 2 ture om ugen? Jeg ville nok tænke ja? :genert:

 

Vi gik tur hver dag i en uge, og så blev vi pludselig vækket midt om natten af at hun var ved at hoste sin lunger op og ikke kunne stoppe igen...

 

Så den ene tur om ugen er afvejet sammen med at vi også samtidig skal kunne lege lidt hver dag, og at hun én gang om ugen lige får en halv times hundeleg. Jeg går dagligt og holder øje med hvor meget eller hvor lidt hun hoster, og hvis hun hoster mere end dagen før, så er jeg nødt til at revurdere hvor meget vi laver af fysisk aktivitet. Så det er hele tiden en afvejning for og imod, og vi oplever ikke konsekvensen når vi rent faktisk udfører aktiviteten, men først dagen (eller et par dage) efter. Det gør det rigtig svært at vurdere hvor meget eller hvor lidt hun kan tåle.

Men vores tidligere erfaring har vist os, at hvis hun får én dag med fuld skrue (hundeleg eller skovtur eller frit løb) og derefter 2 dages pause, så hoster hun slet ikke, og da vi forsøgte at lave om på det, så begyndte hun at hoste.

 

Det er ikke strengt ment og håber ikke du tager det som sådan... men det er da lidt synd, at sådan en ung hund ikke får lov at udfolde sig

 

Der er jo ikke noget strengt i det du skriver, det er jo netop de tanker jeg selv gør mig...

 

Men på den anden side, så har dyrlægen jo sagt, at hvis vi holder hende i ro i et år (indtil næste sommer), så har vi 50% chance for at hun bliver helt rask, så derfor kan jeg jo heller ikke lade være med at tænke, at vi i det mindste må holde det år ud...

Link til indlæg
Del på andre sites

Men på den anden side, så har dyrlægen jo sagt, at hvis vi holder hende i ro i et år (indtil næste sommer), så har vi 50% chance for at hun bliver helt rask, så derfor kan jeg jo heller ikke lade være med at tænke, at vi i det mindste må holde det år ud...

Altså så ville jeg jo nok også holde ud og holde ved, i troen og håbet på at lykken tilsmiler Luna og jer og at i bliver en del af de gode 50% :ae:

 

Jeg valgte som jeg gjorde med Buster og Max, da der ikke var flere udveje eller ting at prøve og som jeg læser det, har i 1 ting mere at prøve - nemlig at holde ved tiden ud og SÅ se tiden an der.

 

I mellemtiden, eller når tiden nærmer sig, kan Bo og du jo så tale igennem hvad gør vi fremover og hvilke beslutninger og konsekvenser kan der være ved det ene og det andet.

 

Det ville jeg gøre for som en anden også skriver, så lider Luna jo ikke over det i tilbyder hende nu (det gjorde Buster, men ikke Max) så det er mere dig/jer som måske har "et problem".

 

Det "problem" skal på sigt også adresseres korrekt, for du/i skal også leve og imø er det okay at tænke på sig selv også, da ens hundehold jo ikke er en enkelt ting, men flere ting viklet sammen i noget langt mere komplekst og nuanceret end "bare" hunden alene ;-) - hvis du forstår :genert:

Link til indlæg
Del på andre sites

Byttes: Unghund på 1,5 år, der på 15. Måned stadig ikke kan være alene hjemme. Du er bundet til hjemmet og kan heller ikke rigtig få ham passet, hvis du mod forventning skulle have planer, da det ser ud til at ødelægge alt den foregående træning lidt.

 

Nå ja, så har han også voldsom allergi. Dvs. Binyrebarkhormon i store mængder, der højst sandsynligt forkorter hundens liv betydeligt.

 

Deal?

Link til indlæg
Del på andre sites

Jeg kan sagtens forstå din frustration :ae:

 

De forventninger du havde til livet som hundeejer, er blevet skuffet igen, igen, og igen :damn:

 

På mig virker Luna som en totalt veltilpasset hund, der hviler i sig selv - hun trives med andre ord med de aktiviteter I kan gøre :cool:

 

Det du så skal gøre op med dig er, om du kan tilpasse dine forventninger til det hundeliv Lunas helbred kan klare og som hun tilsyneladende trives med :vedikke: Kan du det - og jeg siger ikke, at det er let - er der ingen ko på isen. Kan du ikke, så synes jeg, du skal klø på med det, du opfatter som "et godt hundeliv", og så får det briste eller bære :???:

 

Dyrlægen har jo heller ikke sagt, at hvis du klør på, så sætter du Luna i fare, kun at der er en risiko for at helbreddet på sigt kan tage skade :???:

 

Så koldt vand i blodet nu og her, og så langsomt juster lidt på de fysiske udfoldelser, find de faktiske grænser for hvad hun kan og ikke kan - det tror jeg der kunne komme et vældig godt kompromis ud af :5up:

 

Men gu' er det hårdt, når tingene ikke er som i Hallmark film :genert:

 

Ja, det er så :mrgreen:

 

Min anden markering, ja du har jo ret, Luna virker glad og tilfreds, selvfølgelig virker hun mere glad når vi er ude og lave noget aktivt, men hun virker jo ikke utilfreds i det daglige.

 

Så måske skal jeg til at spekulerer lidt over om mit ønske for at motionerer hende yderligere, er for hendes skyld eller min :hmm:

 

Ville du hellere have Pelle?

 

Nej tak, og jeg er ked af at jeres liv er blevet sådan :ae:

 

Forstår din frustration og forstår også at mental stimulation bare ikke altid er nok til at køre en unghund med krudt i måsen træt.

 

Kunne man forestille sig øvelser ala agility - men altså i langsomt tempo.. altså hvor Luna bruger sin krop, bare ikke i fuld firspring? Men hvor hun i stedet skal koncentrere sig om at balancere osv?

 

Alternativt måske svømning eller øvelser i vand, så hun bruger sine muskler lidt anderledes end ved gang og løb?

 

Rent faktisk, så kan jeg sagtens køre hende træt. Hun laver ikke ballade og hun virker ikke understimuleret, jeg har nok vænnet hende så meget til at hun skal aktiveres mentalt, at dette er nok for hende :hmm:

 

Så igen er vi tilbage til, er jeg utilfreds for hendes skyld eller min egen :hmm:

 

Jeg tager virkelig hatten af for det arbejde du gør med Luna og den ihærdighed og tålmodighed du ligger for dagen!! Stort klap på skulderen herfra.:hjerte:

 

Med det sagt, så ville jeg nok selv vælge anderledes. Jeg ville vælge at lade min hund få et helt almindeligt hundeliv, smertedække/behandle så vidt muligt og aflive når det var nødvendigt. Jeg er virkelig imponeret over folk, der i så høj grad kan ændre deres forventning til at det at være hundeejer. Jeg ville lyve hvis jeg sagde at jeg har mine hunde for deres skyld - jeg har dem for min egen! Havde jeg en hund, der på ingen måde passede ind i min måde at have hund på ville jeg omplacere eller aflive. Det kan godt være at det lyder kynisk og det er selvfølgelig også lettere at sige, når man ikke selv står i situationen - men det er blot min umiddelbare tanke.

 

Jeg er vant til det, ingen af mine hunde har levet op til mine forventninger, og Luna er 10 gange lettere end Baldur :blink:

 

Nu er du jo mere konkurrence menneske end jeg er, og har derfor nogle højere krav til din hund end jeg har, men jeg havde dog nogle ønsker om lange ture i skoven og andre sjove fysiske aktiviteter...

Link til indlæg
Del på andre sites

Måske skal jeg overveje denne situationen lidt mere grundigt, jeg tror, at det der går mig mest på, er den konstant dårlige samvittighed over enten at lave for meget eller for lidt med hende. Efter at hun blev erklæret "rask" begyndte jeg jo at lave mange flere fysiske aktiviteter med hende, og dermed har jeg også skåret ned på de mentale. Men inden jeg begyndte på det, så hyggede vi os jo egentlig begge to, vi gik nogle småture og vi trænede hyggeting, og alt i alt, så havde vi det rigtig hyggeligt.

 

Mine forventninger var ikke så høje, jeg vidste jo at hun var syg. Problemet er jo nok, at jeg hele tiden har forventet at det ville være en overgang, og at vi på et tidspunkt skulle i gang igen. Dette har så vist sig ikke at være sandheden, og jeg har nok "glemt" at få denne nye "sandhed" helt ind i hjertekulen. Fordi hvis jeg havde gjort det, så havde jeg husket, at vi jo egentlig havde det rigtig hyggeligt imens vi hovedsageligt fokuserede på det mentale, og bare gjorde tingene for sjov :hmm:

 

Nu når jeg sidder her og tænker over tingene, så er al min utilfredshed kommet i forbindelse med, at vi er blevet tilmeldt dette yderst seriøse Canis hold. Luna belønnes bedst med leg, og derfor er det blevet brugt når når vi har trænet, fordi vi har jo mange ting vi skal nå. Men i forbindelse med at der har været dette krav, og jeg dermed har haft konstant dårlig samvittighed over om det nu var for meget, så har jeg mistet lysten til at træne, fordi nu var det jo ikke længere kun for sjov, og jeg tvivlede hele tiden på om Luna nu led overlast.

 

Men i vinters da vi bare gik og hyggede os, der brugte jeg jo kun godbidder, og det virker på også fint på vores normale træningspladser, bare ikke optimalt (som det skal hvis man træner seriøst), men det kan sagtens bruges.

 

Og ja, det var ikke hvad jeg havde i tankerne da vi fik Luna, men det er der så mange ting der ikke er...

 

Så får at få denne ligning til at gå op, så skal jeg nok indstille mig på, at al seriøs træning er udelukket og at vi kun kan hyggetræne. Og hvis jeg rent mentalt kan lave denne omstilling, så tror jeg rent faktisk min frustration og evigt dårlige samvittighed vil forsvinde, for Luna ser jo åbenbart ikke ud til at have problemer med at leve som hun gør :hmm:

Link til indlæg
Del på andre sites

Byttes: Unghund på 1,5 år, der på 15. Måned stadig ikke kan være alene hjemme. Du er bundet til hjemmet og kan heller ikke rigtig få ham passet, hvis du mod forventning skulle have planer, da det ser ud til at ødelægge alt den foregående træning lidt.

 

Nå ja, så har han også voldsom allergi. Dvs. Binyrebarkhormon i store mængder, der højst sandsynligt forkorter hundens liv betydeligt.

 

Deal?

 

Jeg tror jeg skulle have valgt en anden overskrift :blink:

 

Men nej, jeg misunder ikke andre deres problemer, og syntes det er rigtig synd for jer :ae:

Link til indlæg
Del på andre sites

 

Mine forventninger var ikke så høje, jeg vidste jo at hun var syg. Problemet er jo nok, at jeg hele tiden har forventet at det ville være en overgang, og at vi på et tidspunkt skulle i gang igen. Dette har så vist sig ikke at være sandheden, og jeg har nok "glemt" at få denne nye "sandhed" helt ind i hjertekulen. Fordi hvis jeg havde gjort det, så havde jeg husket, at vi jo egentlig havde det rigtig hyggeligt imens vi hovedsageligt fokuserede på det mentale, og bare gjorde tingene for sjov :hmm:

 

 

Så får at få denne ligning til at gå op, så skal jeg nok indstille mig på, at al seriøs træning er udelukket og at vi kun kan hyggetræne. Og hvis jeg rent mentalt kan lave denne omstilling, så tror jeg rent faktisk min frustration og evigt dårlige samvittighed vil forsvinde, for Luna ser jo åbenbart ikke ud til at have problemer med at leve som hun gør :hmm:

 

Jeg tror du her rammer hovedet på sømmet :5up:

 

Dine forventninger skal sikkert ændres ift. Luna...

 

Og her åbner så en ny dør... Luna som hyggetræne hund med sit dejlige sind... :lun::hjerte:

 

og en ny hund du kan være totalt seriøs med.. :lun: (undskyld..)

Link til indlæg
Del på andre sites

Jeg tror du her rammer hovedet på sømmet :5up:

 

Dine forventninger skal sikkert ændres ift. Luna...

 

Og her åbner så en ny dør... Luna som hyggetræne hund med sit dejlige sind... :lun::hjerte:

 

og en ny hund du kan være totalt seriøs med.. :lun: (undskyld..)

 

Det har dyrlægen jo så nedlagt veto imod, hun mener at dette vil være at gamble med Luna's helbred...

 

Men spørgsmålet er jo så også, er det egentlig så vigtigt for mig at komme langt inden for træning? Dybest set ville jeg jo bare langt fordi jeg ville bevise, at det kunne man også med en Amstaff... Så det har aldrig rigtig været et personligt mål for mig, sådan at gå til konkurrencer, og for at være ærlig, så tror jeg ikke jeg egner mig til det, jeg er ikke særlig perfektionistisk :oops:

 

Så måske skal jeg bare nøjes med at hyggetræne, og så komme ud på træningsbanen og "vinde" over jer andre :blink:

Link til indlæg
Del på andre sites

Det har dyrlægen jo så nedlagt veto imod, hun mener at dette vil være at gamble med Luna's helbred...

 

Men spørgsmålet er jo så også, er det egentlig så vigtigt for mig at komme langt inden for træning? Dybest set ville jeg jo bare langt fordi jeg ville bevise, at det kunne man også med en Amstaff... Så det har aldrig rigtig været et personligt mål for mig, sådan at gå til konkurrencer, og for at være ærlig, så tror jeg ikke jeg egner mig til det, jeg er ikke særlig perfektionistisk :oops:

 

Så måske skal jeg bare nøjes med at hyggetræne, og så komme ud på træningsbanen og "vinde" over jer andre :blink:

HA! Så skal i stå tidligt op :vuf:eller noet :fornaermet:

Link til indlæg
Del på andre sites

Jeg tror jeg skulle have valgt en anden overskrift :blink:

 

Men nej, jeg misunder ikke andre deres problemer, og syntes det er rigtig synd for jer :ae:

 

Det er altid ærgerligt når drømmen ikke går i opfyldelse eller det bliver værre end man havde kunne forestille sig :ae:

Link til indlæg
Del på andre sites

Vi gik tur hver dag i en uge, og så blev vi pludselig vækket midt om natten af at hun var ved at hoste sin lunger op og ikke kunne stoppe igen...

 

Jeg har ikke nogle gode råd og ved ikke om det er bedst at lade det briste eller bære. Det lyder som en fristende løsning at "lade det briste" for dermed at få en mere aktiv hverdag, men hvis ovenstående lynhurtigt bliver konsekvensen, så er det vel heller ikke optimalt - hvis det så gør, at hun hoster og hoster nærmest konstant :cry:

Link til indlæg
Del på andre sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gæst
Svar på dette emne...

×   Du har kopieret indhold med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share×
×
  • Tilføj...