Hop til indhold

øv... dumpet til prøve


Gæst Jeanet
 Share

Recommended Posts

Så har tøsen være til Kvalifikationsprøve, men bestod desværre (heller) ikke denne gang.

 

Øv hvor er det bare surt. Begge gange er hun dumpet ved apportering på vand. Første gang skulle hun lige have en tår vand og denne gang skulle hun lige ryste vandet af sig...ih altså :damn:.

Hun har ellers bestået den udvidede apporteringstprøve, så hun burde kunne.

 

Nå men vi må arbejde videre med hende, og så om det gør bedre med markprøverne...

 

_____________________________

Jeanet

 

Betti 08.09.09 :hjerte:

Link til indlæg
Del på andre sites

Gæst Afganskmynde

ha ha... saadan er det med hunde. Man ved aldrig helt.

 

Ved udstillinger ved jeg aldrig helt hvordan tio vil reagere:vedikke: - til hverdag, naar vi over, klarer han det PERFEKT med at vise munden for alle fremmede, men indimellem til udstilling, kan han finde paa at naegte - Og saa er der bare ingen kaere mor der kan faa ham til det. Niks!:fornaermet:

 

 

Sidste aar gjorde han det ved det store aarlige, vigtigeste!, afgansk myndeshow i CA (hvor udstillere fra hele verdenen kommer og udstiller deres bedste repraesentanter for racen). Og det er televiseret!!:oops:.

 

Dommeren gav os hele 6 chancer dvs. lod ham i forste omgang vaere for at lade ham faa et pusterum og saa prove igen senere. Som den eneste naegtede tio at vise dommeren bisserne. PINLIGT!!!!:genert::klap:

CalGold%20Logo%20Pumpkin%20200.jpg

Link til indlæg
Del på andre sites

kunne man forestlille nsig, at en hund der ryster sig enten smider byttet, eller kan komme til at klemme for haardt sammen om det?:vedikke:

 

De må gerne ryste sig, vi prøver dog altid at træne dem til at lade være. Der er nemlig temmelig øget risiko for at de taber vildtet ( ikke så godt hvis det er en anskydning) eller at de prikker/river hul i vildtet.

 

Op på hesten igen. Min Golden Kanvas og jeg har endnu ikke været afsted, han ville nok rende lidt i vanskeligheder på ekstriør delen, han mangler volume, så vi venter til han er 2 år

Link til indlæg
Del på andre sites

ja, det må gerne ryste sig, men det skal helst undgåes. Men jeg glemte vist at skrive, at hun jo lagde duen på bredden mens hun rystede sig, og det var at hun lagde duen fra sig der gjorde at hun dumpede.

Link til indlæg
Del på andre sites

Må de ikke engang ryste sig? :shock: Det er godt nok hårde betingelser :hmm:

En apportering hedder lige ud - lige hjem.

 

Ryste sig, drikke vand og hvad sådan en hund ellers liiige kan finde på hører ingen steder hjemme når den er midt i en opgave (er på vej ud til vildt eller er på vej hjem med vildt i munden)

 

Så nej. Det er ikke hårde betingelser, det er et hensyn til at dét der er skudt til bliver leveret til hånd hurtigst muligt, uden at være blevet hårdt behandlet af hunden eller tabt af hunden undervejs.

Link til indlæg
Del på andre sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gæst
Svar på dette emne...

×   Du har kopieret indhold med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share



×
×
  • Tilføj...