Hop til indhold

Hej til alle på hundeforum :)


Gæst Nano
 Share

Recommended Posts

Pænt godaften - jeg er ny herinde og håber derfor i tager godt i mod mig.:)

Jeg hedder Maria, er 24 år og kommer fra Silkeborg. Jeg har den seneste måned læst utallige tråde herinde på hundeforum og er derfor blevet vildt hooked - så nu oprettede jeg altså selv en profil! :)

Min søsters langhårede miniature gravbasse venter hvalpe som gerne skulle komme til verden om en måneds tid... Jeg er så heldig at jeg skal have én af dem - og det glæder jeg mig selvfølgelig helt vildt meget til. Det er næsten ikke til at vente! Jeg håber inderligt der bliver en lille pige til kæresten og mig :) Vi har allerede købt alt ind til hvalpen og har læst utallige bøger fra biblioteket og sider på nettet om hundeopdragelse, så vi følger os nogenlunde godt rustet til opgaven "at blive hundeejere" , selvom vi godt ved at når man så står med det lille kræ, så bliver det meget udfordrende, men også utrolig skønt :D

 

Her er et par billeder af moderen til vores kommende hvalp (Freya som voksen og som hvalp):

kæft jeg er en charmør.jpg

 

jeg er en charmør.JPG

 

Freya er blevet parret med en flot langhåret black and tan gravhund - så det kan kun blive nogle rigtig smukke hvalpe!

Jeg håber meget på at hvalpen får samme sind som Freya, da hun er en glad, godmodig hund og en rigtig kælepot der elsker at blive nusset.

 

 

Det bliver engang i august at "den lille" skal flytte ind hos os. Vi bor i en 3-værelses lejlighed i stuen med udgang til have, hvilket selvfølgelig var et krav fra vores side af da vi flyttede ind i februar. Vi flyttede udelukkende fra den gamle bolig fordi det ikke var muligt at have hund i den forrige vi boede i - så det er virkelig et lille ønskehund vi venter os :)

 

Nå, det var alt fra nu...

Det kunne være fedt at høre fra andre som også skal have hvalp i sommerferien.. :)

 

Mvh. Maria

Link til indlæg
Del på andre sites

Tak for den varme velkomst. :) det er jeg glad for...

 

Ja, det er simpelthen så spændende... Håber alt går godt!:x2:

 

Ej hvor fint NickiA... Er det også din første hvalp?

 

 

Ja, gravhunde kan godt være meget selstændige og til tider lidt stædige... Det er mine forældres i hvert fald... Men jeg elsker at de har så meget personlighed... Meget handler selvfølgelig også om opdragelse...

 

Gravhunde har altid været en del af min familie så jeg kunne slet ikke forestille mig at skulle have en anden race, selvom der er mange lækre uldtotter derude at vælge imellem...;)

Link til indlæg
Del på andre sites

Mange tak... :-) Hannen er ligeså smuk, men jeg har ikke et billede som jeg har lov til at poste... Men han hedder Aragon og kan findes på majbritsgravhunde.dk hvis nogen skulle være interesseret.

Link til indlæg
Del på andre sites

  • 2 weeks later...
Gæst Sitto

Velkommen til :5up:

Jeg kommer selv fra Ikast, så det er ikke langt fra Silkeborg - har lille Ayo (på 2,5 kg) 7 mdr gammel, som helt sikkert gerne vil lege, når den lille ny skal socialiseres :-) Og hvor ser morhunden til jeres hvalp bare skøn ud. Især hvalpebilledet. Kæft de er kære sådan nogle gravhundehvalpe altså! :lun: Ja, også som voksen naturligvis.. :hjerte:

Link til indlæg
Del på andre sites

Tak. Ja det er alt for svært at vente. Men kan heldigvis følge min hvalps første tid tæt, da det er min søsters hund der skal have hvalpene. Bruger meget tid på HF for tiden, da det er en god måde at lære en masse på... Synes der er mange vise mennesker herinde ;)

 

Sitto: Kunne være rigtig hyggeligt med en legekammerat :)

Link til indlæg
Del på andre sites

Gæst Sitto

Sitto: Kunne være rigtig hyggeligt med en legekammerat :)

Ayo elsker at lege - med alle mulige forskellige hunde. Så er sikker på hun gerne vil agere legekammerat for gravhundevaps. Har måske nok også selv liiiidt en hemmelig drøm om en lille langhåret Gravhund en dag :lun: de er så dejlige!

Link til indlæg
Del på andre sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gæst
Svar på dette emne...

×   Du har kopieret indhold med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share



×
×
  • Tilføj...