Hop til indhold

Lykkeliv

Moderators
 • Antal indlæg

  20.037
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

 • Days Won

  34

Alt der er opslået af Lykkeliv

 1. Så vidt jeg ved er Nexgard og Bravecto same-same - et pesticid der bliver optaget. Det ér da pest eller kolera, og jeg har heller ikke lige den gyldne løsning på det. Eller jo, vi bruger primært naturlige midler til hundene og det går egentlig ok synes jeg. I år synes jeg nu ikke flåtplagen har været så gal. Noget med at de ikke kan lide varmen vist-nok. Men sidste år havde begge hunde nogen hver gang vi havde været i skoven, jeg børstede dem igennem og så var det sjældent der var nogen der satte sig fast. Selvom det selvfølgeligt forekommer.
 2. Bravecto har været under mistanke for meget godt - blandt andet allergi, organsvigt og kramper. Jeg har ikke hørt om det du nævner, men derfor kan det jo sagtens være Jeg kan varmt anbefale Facebook gruppen Does Bravecto kill dogs?, der er i hvert fald rigtigt mange mennesker der har sat sig ind i problematikkerne der kan opstå i forbindelse med brugen af Bravecto. Dog skal man nok være obs på at medlemmerne er stærkt farvede af deres egne og andres negative erfaringer https://www.facebook.com/groups/411371212394679/ Jeg har aldrig turdet at give mine hunde det stads og tror ikke jeg kommer til det. Jeg har givet katten Bravecto til katte én gang, 1,5 dag efter stoppede hun helt med at spise, blev voldsomt syg, apatisk og var ved at dø for os. Det er indrapporteret som en bivirkning af dyrlægen, som selvfølgeligt ikke kan sige om det var dét, men synes forløbet ligger så tæt på behandlingen og uden noget forvarsel, at hun kraftigt mistænker det.
 3. Velkommen tilbage Med baby på 6 måneder tænker jeg det er rimelig begrænset hvor meget ballade der kan opstå. De kan ikke frygteligt meget i den alder. Når det er sagt, så kan der selvfølgeligt opstå situationer hvor de små fedtede babyfingre griber fat i noget, og det skal hundene selvfølgelig kunne håndtere på fornuftig vis og ikke æde ynglet. Jeg synes langt de fleste hund/børne forhold går helt glimrende, bare der er sådan lidt klare regler om hvad man må og ikke må på begge sider. Så min grundholdning er nok at hvis børn og hunde er normalt fungerende og bare nogenlunde omgængelige, at man ikke behøver at gøre en større ting ud af det? Det har i hvert fald altid været min indstilling til det, men mine hunde går så også helt og aldeles problemfrit rundt sammen med 10 unger mandag - fredag, så jeg er nok farvet af det også
 4. Vi takker en million gange for tanken Pivpiv :kys: det andet vil jeg undlade at kommentere på
 5. Undskyld men.... :sjov: :sjov: :sjov: Og ja, viiirkelig irriterende med de billeder. Men Admin har meldt ud at der ikke bliver brugt mere tid på denne platform, men lovet os en ny i løbet af foråret. Det bliver spændende
 6. Lykkeliv

  Hvalpeplaner i 2017?

  Border og tak, det gør jeg godt nok også
 7. Lykkeliv

  Hvalpeplaner i 2017?

  Jeg er kæmpe-hvalpeskruk. Mega meget. Har endda udvalgt den kennel jeg højst sandsynligt skal købe fra und alles Meeen der går forhåbentlig nogen år inden jeg skal gøre brug af det. Næste hund skal være en tæve og sådan en skal jeg ikke have før Asta er væk. Hun bliver 9 i år. Opfører sig som en på 3, så jeg satser da stærkt på at vi får lov til at beholde hende mange år endnu, hvis vi da får lov til at slippe for at det forbandede cancer vender tilbage.
 8. Lykkeliv

  Mål 2017

  Nyt mål: mange flere rally-prøver med 1 og 2. Det var faktisk skide skægt :banan:
 9. Der har jeg også været. Men så var det ligesom at interessen for lækkert tøj kom stille og roligt tilbage som jeg lærte flere og flere lækre voksne økomærker at kende. Så nu shopper jeg bæredygtigt tøj til os begge to. Lige nu især uldtøj. Meget meget uldtøj. Sweatre, kjoler, bukser, nederdele fra Aiayu, Esencia og den slags. Det er en frygteligt dyr hobby. Men også rar. Meget meget rar
 10. Men også rart. Og betydeligt lettere at skifte
 11. Jeg har vist bare erstattet mit behov for nyt hår, med et behov for nyt tøj NÅ. Ikke mere hår. Nu rødvin og SÅ skriver det der blogindlæg faktisk sig selv sgu.
 12. Wauw - du er et langt mere tålmodigt menneske end jeg. HADEDE hårfarvning af et ondt hjerte de sidste par år jeg gjorde det, men kunne bare ikke rigtigt se nogen vej ud af det. Mit hår var farvet sort, så den der overgang tilbage til rødlig leverpostej var ret uoverskuelig. Endte med at blive klippet HELT kort i et nu-er-det-fandeme-nok ninja frisør angreb og har ikke set tilbage siden. Never again.
 13. Tror måske det var Tonks der lærte mig om det der sidste gang nu jeg tænker over det Jøsses, ind imellem bliver jeg alvorligt bekymret for min hukommelse. Heldigvis glemmer jeg det hurtigt igen NÅ, det var det der blog-indlæg jeg kom fra at skulle skrive... Overspringshandling no. 1001
 14. Tror muligvis jeg har haft den her aha-oplevelse før. Og glemt den igen. Men hva, det synker vel ind engang Udgroninger med vilje Jeg synes leverpostej spiller maks. Eller, jeg er i hvert fald helt og aldeles færdig med at farve hår, og så må man ligesom work with what you've got Har farvet hår uden pause fra jeg var 14 til 24 agtigt. Så er det ligesom om at man på et tidspunkt får nok med nok på.
 15. http://images.lmgtfy.com/?q=ombre Nåååååååååå... Men.. Gør man det med vilje? :sjov: :sjov: :sjov: Jeg troede bare det var, du ved... udgroet.
 16. Jeg har haft mine Fjällräven keb trousers i et par måneder nu og KNUS-elsker dem. Har ikke prøvet Arrak, så der må jeg melde pas.
 17. August øver med Modjo - fra i torsdags :hjerte:
 18. Det går ikke så godt med Asta men Modjo er sgu ved at fatte det :banan:
 19. Jeg havde tænkt rundt om et target bare baglæns, men tror faktisk jeg prøve denne i stede. Vi er ved at øve bakke ved siden af nemlig, og det synes hun er mega grænseoverskridende, så alt arbejde rundt om mine fødder er godt tror jeg.
 20. Du har set hund bakker rundt om fører øvelsen, ikke? Forestil dig dén. bare i mindre skala. Som hvis den bakker rundt om en pind. Det ville give et baglæns twist.
×
×
 • Tilføj...