Hop til indhold

God dyrlæge i Aarhus?


Gæst MarieF
 Share

Recommended Posts

Tilst har jeg ikke som sådan dårlige erfaringer med, men ham søren der er der, er SÅ stresset at man nærmeste bliver smidt ud af konslutationen igen. Han er alt alt for fortravlet og stresset til at jeg er tryg ved at han undersøger mine dyr, fordi han før har glemt at vaccinere min hund som han kom for, i ren og skær stress. Det er rigtig ubehageligt, han undersøger i hu og hej og hast, taler hurtig og jager nærmeste en ud af døren igen.

Ja, det var også min oplevelse med ham.

 

Har brugt dem i højbjerg og der har jeg intet at sætte en finger på, udover prisen. De er rigtig dyre, bare en kastration af en hund koster i gennemsnit 1000 kr mere end hos alle andre dyrlægere. Men de er søde og dygtige føler jeg.

De er billigere end Nordre dyrehospital, så ikke alle andre dyrlæger i hvert fald :-)

Link til indlæg
Del på andre sites

Det skal måske siges at der er 2 dyrlæger i Skæring. Den ene, Christian, er SÅ sød!!! Han ringede en dag på sin fridag fordi jeg havde haft ringet og spurgt efter ham, og fået lagt en besked om han ville ringe dagen efter. Christian er utrolig god til både hunde og mennesker.

 

Den anden, Ronald, er lidt svær at greje. Han er sød ved dyrene, men mangler vist nogle sociale færdigheder med mennesker. Dog var der en periode hvor jeg var særdeles hyppig gæst, og der synes jeg at han blødte lidt op. Det var også ham der aflivede min forrige hund, og jeg havde intet at udsætte på hans håndtering af den sag.

 

De har vagtordning (Egå, Rosenholm i Hornslet og en klinik i Allingåbro). Jeg måtte d. 25.12. køre til Allingåbro med en akut (stor) flænge i en trædepude, og det kostede 1.200 kr. inkl. rens, forbinding og medicin. Og en SUPER sød dyrlæge!

 

Deres priser er opgivet på hjemmesiden, og jeg er aldrig blevet chokeret over deres priser - kun positivt!

Link til indlæg
Del på andre sites

Jacki knus æææælsker hendes onkel Søren, aka Tilst Dyrehospital :hjerte:

 

Jeg er kommet hos Søren i næsten 10 år, dvs. alle de år jeg har haft hund, og har fuld og absolut tillid til manden - jeg véd at min hund er i gode hænder hos ham :5up: Jeg har kun en enkelt gang oplevet, at han har virket stresset, hvilket i mine øjne er tilgiveligt :vedikke:

 

Skal der snittes i Jacki og er det ikke noget akut, så jeg selv kan bestemme hvem, der skal føre kniven, er Søren først på listen, han er uovertruffen med kniv, nål og tråd :5up:

 

Jeg har prøvet de fleste af de andre dyrlæger nævnt i denne tråd i forbindelse med akut besøg (vagtdyrlæge), og kan finde både godt og skidt at sige om dem alle, værst om Nordre :hmm: Men jeg kommer der gerne, når Jacki skal rettes lidt ud ......

Link til indlæg
Del på andre sites

det var da en fin tråd lige at følge med i. Jeg har kun været afsted med Thor 2 gange i hans 13 ugers hundeliv. vi har begge gange brugt skejby. kan ikke huske hvad hun hedder, men det ligger lige ved siden af skejbycentret. hun virker utrolig sød og hjælpsom. Sidste gang stod jeg der i næsten en halv time og bare snakkede med hende og sekretæren ude ved skranken, hvor de gav en masse gode og nyttige råd til alting!. har et rigtig godt indtryk af hende ihvertfald.

Link til indlæg
Del på andre sites

Jeg kender Finn fra Østergård dyrehospital i tranbjerg, rimeligt godt, bla fordi han er dyrlæge på internatet i tingskoven, som jeg har haft en del med at gøre. Han er ikke lige min kop te, dog ganske flink, der er ikke noget galt med ham, men vores kemi er bare ikke så god. Men har ikke noget at udsætte på klinikken, var dernede for nogle dage siden og bede om råd ang et produkt jeg skulle bruge, og synes jeg fik fin vejledning og de tog sig god tid og der var kun smil og flinke mennesker.

Link til indlæg
Del på andre sites

Nogle der har erfaring med dyrehospitalet i Tranbjerg?

 

flytter ind på den anden side af vejen i februar' date=' så hvis de kan bruges ville det da være skønt![/quote']

 

Der var en herinde der akut fik opereret en tæve med livmoderbetændelse og det var en rigtig grim omgang - kan altså ikke huske hvem, men det havde været en god oplevelse trods alt. Jeg har også hørt fra pålidelige kilder, at policen bruger dem nu. De brugte Viby tidligere, men der var en træks episode. Og så er det et fuldt udstyret hospital.

Link til indlæg
Del på andre sites

Tak for alle tilbagemeldingerne i denne tråd :)

 

Vi har fået en tid på Tilst dyrehospital på mandag til et sundhedstjek og evt. vacciner. Min kæreste som er læge - dog menneskelæge - er lidt loren ved det, at klinikassistenten mener, at vi skal starte vaccinationsprogrammet forfra, hvis hun ikke har fået booster-vaccinen, da det koster en del mere, end hvis vi bare skal have boosteren og min kæreste mener det er unødvendigt... Den må vi tage med dyrlægen selv på mandag - jeg ved ikke hvem der har ret :genert:

Link til indlæg
Del på andre sites

Nogle der har erfaring med dyrehospitalet i Tranbjerg?

 

flytter ind på den anden side af vejen i februar' date=' så hvis de kan bruges ville det da være skønt![/quote']

 

Jeg har kun en oplevelse med dem.. Det var da jeg forgiftede(:oops:) min lillebrors kanin... De var bare super søde, og rigtig hjælpsomme og betænksomme.. Men det er ved at være mange år siden.

 

(Nå ja, kaninen døde forresten, en meget smertefuld død(Ihvertfald indtil dyrlægerne pumpede den fuld af bedøvelse og sovemedicin), så ond en storesøster er jeg)

Link til indlæg
Del på andre sites

Nogle der har erfaring med dyrehospitalet i Tranbjerg?

 

flytter ind på den anden side af vejen i februar' date=' så hvis de kan bruges ville det da være skønt![/quote']

Der er rigtig mange af mine hundebekendte der bruger dem og jeg bruger dem selv i perioder. Jeg synes det er svært at anbefale en dyrlæge, fordi vi oplever tingene så forskelligt, men der er da nogle nogenlunde objektive kriterier man kan måle på:

Akutsager: er jeg altid kommet til med det samme

Åbningstider: rimeligt nemt at få en tid

holde aftaler: fint

specialviden: der er en del dyrlæger nu, så de er ok dækket ind

pris: meget rimelige; kontrolbesøg gratis, hvis der ikke er stødt noget til. Almindelig betaling til lørdag kl. 12.

Generelt venlige og tager sig tid.

Der er et par af dyrlægerne jeg ikke er så vild med, men jeg kender andre der er. Personligt er jeg glad for Darly (hans viden om bevægeapparatet, ikke hans syn på adfærd), men nogle opfatter ham som arrogant. Det kan være fordi han ikke smalltalker når han arbejder, han koncentrerer sig om opgaven og er vanvittig grundig og det passer mig fint:-)

 

 

Når jeg ikke bruger dem udelukkende, er det fordi jeg har haft nogle uheldige oplevelser der. Ingen af fejlene var livstruende og jeg blev tilbudt kompensation, så jeg er helt tryg når jeg kommer. Kemien må man selv tjekke ud;-)

Redigeret af luciente
turkfejl
Link til indlæg
Del på andre sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gæst
Svar på dette emne...

×   Du har kopieret indhold med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share



×
×
  • Tilføj...