Gittemus Skrevet April 14, 2013 Rapporter Share Skrevet April 14, 2013 Pt. Træner Rosa og jeg med 20 m lang Line når vi går tur. Det betyde at jeg nærmest kaster godbidder efter hende:lol: hun får hver gang hun tilbyder kontakt og til indkald samt når jeg skal aflede hende fra mennesker, cykler og andre hunde osv og øvelser, så det bliver til en del i løbet af en dag. nogen forslag til godbidder, som er ok at få i pæne mængder og hvor det ikke løber op i en formue. Fortiden får hun nogle billige tørguffer fra dyrhandleren. Citér Link til indlæg Del på andre sites More sharing options...
Dorte Besvaret April 14, 2013 Rapporter Share Besvaret April 14, 2013 Både Lidl og Aldi har en Frolic-kopi til fornuftig pris. De kan knækkes over i en 4-5 stykker. Citér Link til indlæg Del på andre sites More sharing options...
Gittemus Besvaret April 14, 2013 Forfatter Rapporter Share Besvaret April 14, 2013 Både Lidl og Aldi har en Frolic-kopi til fornuftig pris. Har prøvet med ægte Frolic, dem blev hun hurtigt trætte af, men måske smager de andre anderledes :hmm: Citér Link til indlæg Del på andre sites More sharing options...
Dorte Besvaret April 14, 2013 Rapporter Share Besvaret April 14, 2013 Jeg har jo retrievere, så alt ryger ned med - både originaler og kopier. Indimellem har jeg været heldig og været i Lidl, hvor de har haft 20% på kalkunstrimler, fordi de har været tæt på sidste-dato. De ryger hjem i fryseren og bruges til træning. Citér Link til indlæg Del på andre sites More sharing options...
Gittemus Besvaret April 14, 2013 Forfatter Rapporter Share Besvaret April 14, 2013 :slem: Så må pensionisterne til at passe på, for nu kommer jeg og nakker tilbudene..... Citér Link til indlæg Del på andre sites More sharing options...
Amocca Besvaret April 14, 2013 Rapporter Share Besvaret April 14, 2013 Jeg køber fiskefars når det er på sidste salgsdato, skærer det i tern, mens det stadig er frossent og bager det i ovnen. Hjerter kan man også være heldige at finde til billig penge. Koges, skæres i småstykker og i fryseren i portionsposer. Derudover er vi storforbrugere af kyllingeminipølser (fåes i alle discountsupermarkederne til omkring en 10'er). De flækkes i 4 og skæres i tern - der bliver rigtigt mange guffer af sådan en pakke. I det hele taget, så alt kød / kødpålæg / ost jeg kan finde på tilbud / sidste salgsdato ryger med hjem, tilberedes enten i ovn eller kogt og så laver jeg portionsposer på ca. 100g så jeg altid har en pose klar til træning Citér Link til indlæg Del på andre sites More sharing options...
Gittemus Besvaret April 14, 2013 Forfatter Rapporter Share Besvaret April 14, 2013 Jeg køber fiskefars når det er på sidste salgsdato, skærer det i tern, mens det stadig er frossent og bager det i ovnen. Hjerter kan man også være heldige at finde til billig penge. Koges, skæres i småstykker og i fryseren i portionsposer. Derudover er vi storforbrugere af kyllingeminipølser (fåes i alle discountsupermarkederne til omkring en 10'er). De flækkes i 4 og skæres i tern - der bliver rigtigt mange guffer af sådan en pakke. I det hele taget, så alt kød / kødpålæg / ost jeg kan finde på tilbud / sidste salgsdato ryger med hjem, tilberedes enten i ovn eller kogt og så laver jeg portionsposer på ca. 100g så jeg altid har en pose klar til træning Bager farsen til den er gennemstegt eller til den er tør ? Citér Link til indlæg Del på andre sites More sharing options...
Gæst kleo Besvaret April 15, 2013 Rapporter Share Besvaret April 15, 2013 Jeg køber fx sadel pølse, kødpølse og lig billige pålægspølser og skærer dem i tern og fryser dem ned i portionsposer, så er det bare at tage dagens pose op om morgenen og stoppe den i lommen OB's man skal huske at tømme det sidste ud inden man hænger jakken væk har jeg hørt Citér Link til indlæg Del på andre sites More sharing options...
Ninjamor Besvaret April 15, 2013 Rapporter Share Besvaret April 15, 2013 Jeg bruger en del af Pelles kød fra det hjemmelavede mad og ellers suppekødboller, kalkunbryst, hjerter og lever (også fra kylling, billigt) alt kød der er nedsat pga. holdbarhedsdatoen, minifrikadeller, pølser, stort set alt der lige er billigst på dagen. Citér Link til indlæg Del på andre sites More sharing options...
Amocca Besvaret April 15, 2013 Rapporter Share Besvaret April 15, 2013 Bager farsen til den er gennemstegt eller til den er tør ? Hvis du vil fryse dem, kan du nøjes med bare at bage dem til de er sprøde på ydersiden... Hvis du vil have små knasere der kan holde sig i et stykke tid udenfor fryseren, så skal bage dem indtil de er helt tørre hele vejen igennem Citér Link til indlæg Del på andre sites More sharing options...
NickiA Besvaret April 15, 2013 Rapporter Share Besvaret April 15, 2013 Altså jeg plejer at købe kyllingepølser fra rema1000 til 9-10 kr. Aya vil gøre alt for dem Citér Link til indlæg Del på andre sites More sharing options...
Gittemus Besvaret April 15, 2013 Forfatter Rapporter Share Besvaret April 15, 2013 Jeg køber fx sadel pølse, kødpølse og lig billige pålægspølser og skærer dem i tern og fryser dem ned i portionsposer, så er det bare at tage dagens pose op om morgenen og stoppe den i lommen OB's man skal huske at tømme det sidste ud inden man hænger jakken væk har jeg hørt Er denne observation baseret på erfaringer :slem: Citér Link til indlæg Del på andre sites More sharing options...
Gittemus Besvaret April 15, 2013 Forfatter Rapporter Share Besvaret April 15, 2013 Godbidderne i morgen kommer til at stå på kogt medister ( 15 kr for 500g ) i Fakta. Citér Link til indlæg Del på andre sites More sharing options...
Gittemus Besvaret April 15, 2013 Forfatter Rapporter Share Besvaret April 15, 2013 Ps......Rosa syntes medister er :5up: Citér Link til indlæg Del på andre sites More sharing options...
soegaard Besvaret April 17, 2013 Rapporter Share Besvaret April 17, 2013 Jeg køber fiskefars når det er på sidste salgsdato, skærer det i tern, mens det stadig er frossent og bager det i ovnen. Hjerter kan man også være heldige at finde til billig penge. Koges, skæres i småstykker og i fryseren i portionsposer. Derudover er vi storforbrugere af kyllingeminipølser (fåes i alle discountsupermarkederne til omkring en 10'er). De flækkes i 4 og skæres i tern - der bliver rigtigt mange guffer af sådan en pakke. I det hele taget, så alt kød / kødpålæg / ost jeg kan finde på tilbud / sidste salgsdato ryger med hjem, tilberedes enten i ovn eller kogt og så laver jeg portionsposer på ca. 100g så jeg altid har en pose klar til træning Den fungerer også herhjemme....kan informere om at jeg kan lave 80 godbidder af en enkelt pølse.... Citér Link til indlæg Del på andre sites More sharing options...
Gittemus Besvaret April 17, 2013 Forfatter Rapporter Share Besvaret April 17, 2013 Den fungerer også herhjemme....kan informere om at jeg kan lave 80 godbidder af en enkelt pølse.... Så langt rækker en pøle til grander ikke:mrgreen: Citér Link til indlæg Del på andre sites More sharing options...
Hopsa Besvaret April 18, 2013 Rapporter Share Besvaret April 18, 2013 Så langt rækker en pøle til grander ikke:mrgreen: Godbidderne behøver nu ikke være store fordi det er en GD. En Frolic deles i 4 og en pølse blir til mange Citér Link til indlæg Del på andre sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.