Hop til indhold

soegaard

Members
 • Antal indlæg

  5.371
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

Community omdømme

72 Excellent

Om soegaard

 • Rang
  Guddommelig
 • Fødselsdag April 22

Personal Information

 • Lokation
  Islands Brygge / København
 • Job
  Finansiel Rådgiver (aka. bankrådgiver)
 • Hundenavn
  Ludwig aka. Dreamcatcher's Black Night Stars
  Arthur aka. Dreamcatcher's Star Of Sirius
 • Køn
  Kvinde

Seneste besøgende på profilen

Blokken med seneste besøgende er deaktiveret, og bliver ikke vist til andre

 1. Tillykke med dagen! :tillykke:

 2. Tak for de pæne ord, søde Anne :hjerte: He he, Frk BC :blink: Aussien ER mere tough - den er lavet til kvæg!! og ja, de er på nogle måder måske knap så "pleasende" som BC'en, så det er ikke sikkert at du har overbevist den selvom du laver fejl..... Så nej, aussien tager ikke 1. nej som korrekt svar, og selvom de har forstået opgaven så er det ikke sikkert at de synes det er det de skal lave........ So aussie-ejer er det bare lidt sjovt,.....vi synes de har humor:mrgreen: Camilla hos Tip Top kan KLART anbefales - hyrder hos hende når der altså er tid. Montana er ikke mere - desværre! Tip heller ikke! Camilla har en (tysk!?) tæve pt., men vil helt sikkert kunne hjælpe dig. Marley er ikke så gammel, så der går lidt endnu før hun avler. Om end jeg synes hun nævnte noget om at hun var blandet ind i et kuld nu her.... Der avles en del skidt pt, og de fleste DKK-opdrættere er på Sjælland. Så gør dit forarbejde! Aussien er smuk, skøn, alsidig og absolut fantastisk, men det er en selvstændig hund med hyrde - og vagtgener!! Så forældrenes temperament skal være i orden, ellers kan du stå med en nervøs hund der reagerer ud af....... Jeg ville i DK kigge/tale med Dreamcatcher's, Leading Angels og Khestasio. Og så selvfølgelig Camilla/Tip Top. Eller evt. kig mod Sverige - der bruger de dem en del mere. Der kender jeg i hvert fald Östra Greda som havde fædrene til begge mine Mine er overvejende hyrdelinier (DreamCatcher's), men der er ingen problemer med energi og arbejdsiver......De bliver nok aldrig verdensmestre i hyrdning, men instiktet er der! Bygningsmæssigt ligger mine nok også i den lettere ende - trods alt. Jeg synes en del af udstillingsaussierne er blevet FOR Store - så det går ud over bevægelserne.
 3. Det så jeg, men derfor håber jeg det stadig
 4. Og ellers har du forhåbentlig en god opdrætter der kan hjælpe med det........
 5. Men, helt forståeligt, danner man jo sin mening pba. de individer man møder....... Der er jo desværre en "kennel" i Jylland der spytter dem ukritisk ud, så kan jo "håbe" at det derfra du møder....og nej, aussien er ikke for alle og er ikke en ren klappe-kage-hund. Det er ikke for sjovt at de går under til navnet "rottweiler med pels".... Krydser for et godt besøg, og at du ikke er i tvivl om hvilken beslutning du skal tage når du tager hjem. Om det så er den ene eller den anden
 6. Gracie er søøøøød Men ÆV at der er kommet så mange dårlige......de er desværre blevet mere populære Men aussien skal IKKE være nervøse, udadreagerende, sky eller lignende.....Det er der ingen udskyldning for, og så er det nok det bedste at de er blevet aflivet. Desværre.
 7. En "korrekt" aussie er reserveret, men ikke sky. Men mange, blandt andet min den store, har ikke læst den del Begge mine eeeelsker også at blive nusset på bagenden og lige over haleroden...plejer at give sjove pivende, hyggelyde Bor Bryggen, Kbh :blink: Btw, hvis du gør det, så det første trick vi fik af opdrætter ift. alene hjemme-træning var, at hunden skulle have et begrænset område som den kan overskue, og derved ikke har brug for at stresse for at overskue det hele.
 8. Sig til hvis du er på Sjælland, så har jeg to stk selskabspapegøjer der gerne vil prøve at modbevise din fordomme......
 9. Aussien kan jo både være fugl og fisk, men qua hyrdehunden så vil de fleste gerne arbejde. Enig med det fysiske, de kropstackler en del. Det er ikke i ond mening, emen skyldes jo at de er lavet til at hyrde kvæg. Hos os er labberne gode at lege med......ellers så sig til Vær OBS på om generthed er racens normale reserverthed (ingen problemer) eller han er sky/bange så er det skidt. Aussien er jo vagthund, så bange hun med kombi af uadreagerende kan være skidt. Herhjemme KAN stresses en del, det fede er, at det ikke gør at Ludwig reagerer mod andre hunde der kommer tæt på, det er "kun" manglende hjerne....(hviket hundeføreren dog er ret irriteret over.... Og så krydser jeg får at han ikke har bulldog'ens flade næse......... Langt de fleste af de aussier jeg har mødt er super søde, trænbare og let reserverede. Til gengæld har jeg stadig tilgode at finde en aussie-blanding der er normal.....(krydser for at du måske får den første.....)
 10. Jeg er ofte ret træt af folk med små hunde..... Ret mange af dem må nemmelig hjertens gerne fise op i hovedet på mine og gå gø-amok......Ludwig er heldigvis super flink, så som regel sætter han sig med hovedet på skrå og kigger på dem. (har overvejet at lære ham at gø på komando......) Jeg er dog ikke sikker på at Arthur kommer til at være helt lige så overbærende.... Den ene halvdel vi møder ser ikke det store problem i det overhovedet, den anden del undskylder det med at "jamen min hund er bange for store, sorte hunde"....... Jeg har stor respekt for, hvis hundene (af forskellige årsager) er bange for ex store, sorte hunde, og hvis ellers folk virker rimelig "normale"/kede af at hunden har det skidt, så hjælper jeg hellere end gerne med min store, overvejende sorte og tilmed hanhund, så hundene kan få nogle gode oplevelser at arbejde videre på. Han er super sød og egentlig ret rolig hvis han fornemmer at de er bange.... Vi har alle ansvaret for at vores hunde opfører sig ordentlig, lige meget om de er store eller små. Og nej, humpning er selvfølgelig heller ikke ok:damn:
 11. soegaard

  Frisbee-træning

  Blev lige nysgerrig - ved der har været noget kursus i det i Danmark, så fandt denne hjemmeside; http://hundefrisbeeidanmark.dk/ (HOV, kan se at den ikke er så opdateret ) Har selv prøvet en kort intro til det, det var nu ret sjovt! Og ja, det er specielle frisbees
 12. soegaard

  Frisbee-træning

  Kender et par sjællændere og et par svenskere hvis det hjælper noget,......
 13. Så vidt jeg husker, er det vidst tekst fra Politikens Hundebog de har købt og brugt til det
 14. Overvejede streaming - kan se i dag. Men pga. alle klagerne gider jeg ikke. Heldigvis er Dorthe/Poul super gode til at opdatere i FB-gruppen :klap:
×
×
 • Tilføj...