Hop til indhold

Ikke renlig/Æder sin egen afføring


Gæst MetteForstad
 Share

Recommended Posts

Gæst MetteForstad

Vi har haft vores cocker spaniel hvalp i 2½ md nu - 5½ md gammel. Hun har aldrig været renlig, og vi er ude med hende mange gange om dagen, 10-15 gange. Når hun går for sig selv, følger jeg gerne efter hende og lukker hende ud i haven, men hun vil hverken tisse eller lave med mindre vi er med (Vi skamroser/belønner hende når hun laver ude). Lige så snart hun kommer ind og ser sit snit til det, går hun bag ved et møbel eller ind i et andet rum og tisser/laver.

Jeg har læst, at hvalpe ikke vil lave 'ude' men kun hjemme på eget territorium, men der kommer INGEN andre hunde ind i haven, så det kan ikke være fordi hun føler sig truede af andre/voksne hunde.

 

Og for at det ikke skal være løgn, nu er hun også begyndt at æde sin egen afføring!!:badr: som gør at hun stinker ud af munden.

Hvorfor GØR hun sådan???! Mangler hun vitaminer? (Vi giver hende speciel hvalpefoder fra en hundetræner.) Er hun bange for at vi opdager det og så vil hun udrydde det inden vi opdager det, eller hvad??!

Link til indlæg
Del på andre sites

Det med afførringen er ikke unormalt MEN man kan enten drysse det 3. krydderi på hundens mad eller få nogle piller ved dyrlægen som ofte hjælper imod det, for det er altså klamt når vaps lige sluger sådan en nylavet bæ:drille:

Det med urenligheden hjemme. Hvad med at prøve at sætte snor på hende så hun er ved jer, altså når i sidder i sofaen så putter hun bare ved jer men uden mulighed for at snige sig hen og lave ulykker.

Link til indlæg
Del på andre sites

Jeg synes der er mange ting i det her.

 

Hvor mange gange om dagen skider hvalpen? Det lyder jo til at den har temmelig mange uheld.

 

Hvad fodrer i med (hvilket forder) og hvor tit? Og hvornår på dagen? En hvalp bør skide 3-4 gange om dagen, og imo fodres 3 gange om dagen. Nu er den jo ved at være stor, så 2 gange om dagen er ok.

 

Hvor tit er i ude med den? Og hvornår roser i? Roser i når den sætter sig, eller når den er færdig og rejser sig?

Link til indlæg
Del på andre sites

Din hvalp er i den alder hvor renlighedstræning burde begynde at vise positiv resultat. Måske har i snydt med altid at gå med ud , hver eneste gang og først gået ind, når der var tisset af. Hvilket ikke er ensbetydende med, at der hurtigt efter igen kan laves en tissetår. For en del hvalpe er det ikke Ok at sætte sig i vådt fugtigt græs. De ønsker et tørt sted. Hvis din hvalp er meget sulten ved fodertid, ville jeg opdele dens foder i 3 gange dagligt. Der skal én med ud til hunden 100 % forstår kommandoen Tisse. og legemlig kan styre det.,

Du kan tilsætte lidt ananas til tørfoder og se om det skulle ændre dens afførings duft til noget uspiseligt. Det virker ofte på hunde, der æder egen afføring.

Link til indlæg
Del på andre sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gæst
Svar på dette emne...

×   Du har kopieret indhold med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share



×
×
  • Tilføj...