Hop til indhold

Grisehaler


Umulia
 Share

Recommended Posts

Jeg er tidligere blevet frarådet at give mine hunde grisehaler, fordi de angiveligt skulle være fulde af gylle-bakterier el. lign...

 

Jeg gjorde det nu alligevel :oops: Der skete intet.

 

Nu har jeg så ladet mig friste igen, og har købt en større portion frosne haler. Og jeg tænkte om man for en sikkerheds skyld lige kunne skolde dem med lidt kogende vand før man serverer dem? Eller gør det ingen forskel?

Link til indlæg
Del på andre sites

:lol::lol::lol:

 

Ja dén havde jeg nu godt nok ikke hørt før...

 

Panik panik....hvad nu? :roll:

 

Ej. Tvivler oprigtigt på der er noget at være bange for overhovedet.

Hvis du er en nervøse type, så skol du dem bare, men jeg vil da lige gøre opmærksom på at hele grisen (hale inkluderet) allerede har været skoldet én gang i forbindelse med slagtningen :blink:

Link til indlæg
Del på andre sites

Gæst Aussies for ever
Hmmmm.. Og så smager grisehaler nu godt til de gule ærter :mums::mums:

Først vil jeg lige undskylde på forhånd. Håber den er accepteret ... også vil jeg gerne lige have lov at sige ... Fy for den lede hvor klamt :badr::badr::badr::mrgreen:

 

Grisehaler er mine hundes livsret, det er lige før de går på bordet når det står på de ulækre tingester.

 

Jeg plejer bare at tø dem og og servere dem rå.

De har aldrig haft nogle problemer af nogen som helts art, omend afføringen bliver noget hårdere dagen efter - af en eller anden grund optages kalk fra gris ikke ligeså godt som andre typer ben.

Jeg ved godt at mange fraråder gris pga. pencillinrester og falsk hundegalskab, men risikoen er så lille er den er jeg villig til at tage - den er ikke større end at de får maden galt i halsen og bliver kvalt.

 

Den med gyllerester har jeg dog aldrig hørt før

Link til indlæg
Del på andre sites

Hmmmm.. Og så smager grisehaler nu godt til de gule ærter :mums::mums:

 

Hvordan tilbereder man dem egentlig? Jeg tænkte faktisk på at smide et par stykker på grillen :lol: Hvorfor det skulle være mere ulækkert end andet kød, ved jeg ikke :hmm:

 

Nå men, tak for alle svarene - så får hundene én hver i morgen :5up:

Link til indlæg
Del på andre sites

Gæst Jørgen Larsen
Hvordan tilbereder man dem egentlig? Jeg tænkte faktisk på at smide et par stykker på grillen :lol: Hvorfor det skulle være mere ulækkert end andet kød, ved jeg ikke :hmm:

 

Nå men, tak for alle svarene - så får hundene én hver i morgen :5up:

er ikke den store kunst at lave grisehaler

 

du tager en pande og lidt fedtstof steger grisehalerne

tager en gryde med vand og koger halerne møre ca. 30 - 45 min til halerne er mørre

 

skummer vandet for evt fedtgrums

 

laver sovsen af det øverste lag fra vandet du har kogt halerne i

 

serverse til kogte kartofler og sennep

 

er rigtigt lækkert

 

en af mine bedste retter her hjemme

 

 

Hvis du vil grille halerne:

 

tag noget staniol lagt dobbelt

 

lav en krydrebolle af smør, salt, peber, aroatisk knorr, dild, kørvel, eller brønkarse

 

læg 2 - 3 haler på foliet og vedlæg en kryderbolle

pak det godt sammen så fedtstoffet ikke trækker ud

 

lægges på grillen i ca 45 min

 

serveres med grøndsager som også kan grilles, evt auberginer eller squas frugter

Link til indlæg
Del på andre sites

Gæst Jørgen Larsen
For en sikkerhedsskyld? de bliver jo ikke ødelagt vel?:blink:

joooooo øllerne er ikke til at drikke bag efter

så min mening er drik øllerne medens halerne koger :rolleyes:

eller griller :5up:

Link til indlæg
Del på andre sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gæst
Svar på dette emne...

×   Du har kopieret indhold med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share



×
×
  • Tilføj...