Umulia Skrevet Februar 28, 2009 Rapporter Share Skrevet Februar 28, 2009 Jeg er tidligere blevet frarådet at give mine hunde grisehaler, fordi de angiveligt skulle være fulde af gylle-bakterier el. lign... Jeg gjorde det nu alligevel Der skete intet. Nu har jeg så ladet mig friste igen, og har købt en større portion frosne haler. Og jeg tænkte om man for en sikkerheds skyld lige kunne skolde dem med lidt kogende vand før man serverer dem? Eller gør det ingen forskel? Citér Link til indlæg Del på andre sites More sharing options...
Amocca Besvaret Februar 28, 2009 Rapporter Share Besvaret Februar 28, 2009 for Karla gør det ingen forskel - hun vil ikke spise dem ligemeget hvad nej, undskyld... jeg ved det ikke, jeg havde så heller aldrig hørt det med gyllebakterierne før men altså hvorfor skulle der være flere i halen end på fx fødderne? De står jo også i deres eget møg dagen lang de små svin... Citér Link til indlæg Del på andre sites More sharing options...
JeanetteH Besvaret Februar 28, 2009 Rapporter Share Besvaret Februar 28, 2009 Jeg gør intet ved dem... Tøer dem op (da jeg også køber store portioner) og giver Luna dem og så går hun på tæppet og spiser dem med nydelse:-D Citér Link til indlæg Del på andre sites More sharing options...
DKWiechert Besvaret Februar 28, 2009 Rapporter Share Besvaret Februar 28, 2009 :lol: Ja dén havde jeg nu godt nok ikke hørt før... Panik panik....hvad nu? Ej. Tvivler oprigtigt på der er noget at være bange for overhovedet. Hvis du er en nervøse type, så skol du dem bare, men jeg vil da lige gøre opmærksom på at hele grisen (hale inkluderet) allerede har været skoldet én gang i forbindelse med slagtningen :blink: Citér Link til indlæg Del på andre sites More sharing options...
DKWiechert Besvaret Februar 28, 2009 Rapporter Share Besvaret Februar 28, 2009 Hmmmm.. Og så smager grisehaler nu godt til de gule ærter :mums::mums: Citér Link til indlæg Del på andre sites More sharing options...
Aslan Besvaret Februar 28, 2009 Rapporter Share Besvaret Februar 28, 2009 Hmmmm.. Og så smager grisehaler nu godt til de gule ærter :mums::mums: det der, det er sq for klamt! Citér Link til indlæg Del på andre sites More sharing options...
JeanetteH Besvaret Februar 28, 2009 Rapporter Share Besvaret Februar 28, 2009 det der, det er sq for klamt! Helt enig!!! adrk *GG* Citér Link til indlæg Del på andre sites More sharing options...
Gæst bibi Besvaret Februar 28, 2009 Rapporter Share Besvaret Februar 28, 2009 Der er ingen fare , grisene er både skollet og skrabet Og mennesker spiser dem jo også Citér Link til indlæg Del på andre sites More sharing options...
JeanetteH Besvaret Februar 28, 2009 Rapporter Share Besvaret Februar 28, 2009 Der er ingen fare , grisene er både skollet og skrabet Og mennesker spiser dem jo også Forhåbentlig da ikke rå Citér Link til indlæg Del på andre sites More sharing options...
Gæst bibi Besvaret Februar 28, 2009 Rapporter Share Besvaret Februar 28, 2009 Forhåbentlig da ikke rå ,nej , jeg må gå ud fra mmennesker spiser dem kogt , hvis der da ikke er en slags kanibal i dem Citér Link til indlæg Del på andre sites More sharing options...
JeanetteH Besvaret Februar 28, 2009 Rapporter Share Besvaret Februar 28, 2009 ,nej , jeg må gå ud fra mmennesker spiser dem kogt , hvis der da ikke er en slags kanibal i dem Pyha der blev jeg da lige urolig et kort øjeblik:lol: Citér Link til indlæg Del på andre sites More sharing options...
Gæst bibi Besvaret Februar 28, 2009 Rapporter Share Besvaret Februar 28, 2009 Pyha der blev jeg da lige urolig et kort øjeblik:lol: :mums: , ha ha Citér Link til indlæg Del på andre sites More sharing options...
Gæst Aussies for ever Besvaret Februar 28, 2009 Rapporter Share Besvaret Februar 28, 2009 Hmmmm.. Og så smager grisehaler nu godt til de gule ærter :mums::mums: Først vil jeg lige undskylde på forhånd. Håber den er accepteret ... også vil jeg gerne lige have lov at sige ... Fy for den lede hvor klamt :badr: Grisehaler er mine hundes livsret, det er lige før de går på bordet når det står på de ulækre tingester. Jeg plejer bare at tø dem og og servere dem rå. De har aldrig haft nogle problemer af nogen som helts art, omend afføringen bliver noget hårdere dagen efter - af en eller anden grund optages kalk fra gris ikke ligeså godt som andre typer ben. Jeg ved godt at mange fraråder gris pga. pencillinrester og falsk hundegalskab, men risikoen er så lille er den er jeg villig til at tage - den er ikke større end at de får maden galt i halsen og bliver kvalt. Den med gyllerester har jeg dog aldrig hørt før Citér Link til indlæg Del på andre sites More sharing options...
Umulia Besvaret Februar 28, 2009 Forfatter Rapporter Share Besvaret Februar 28, 2009 Hmmmm.. Og så smager grisehaler nu godt til de gule ærter :mums::mums: Hvordan tilbereder man dem egentlig? Jeg tænkte faktisk på at smide et par stykker på grillen Hvorfor det skulle være mere ulækkert end andet kød, ved jeg ikke :hmm: Nå men, tak for alle svarene - så får hundene én hver i morgen :5up: Citér Link til indlæg Del på andre sites More sharing options...
Gæst Jørgen Larsen Besvaret Februar 28, 2009 Rapporter Share Besvaret Februar 28, 2009 Hvordan tilbereder man dem egentlig? Jeg tænkte faktisk på at smide et par stykker på grillen Hvorfor det skulle være mere ulækkert end andet kød, ved jeg ikke :hmm: Nå men, tak for alle svarene - så får hundene én hver i morgen :5up: er ikke den store kunst at lave grisehaler du tager en pande og lidt fedtstof steger grisehalerne tager en gryde med vand og koger halerne møre ca. 30 - 45 min til halerne er mørre skummer vandet for evt fedtgrums laver sovsen af det øverste lag fra vandet du har kogt halerne i serverse til kogte kartofler og sennep er rigtigt lækkert en af mine bedste retter her hjemme Hvis du vil grille halerne: tag noget staniol lagt dobbelt lav en krydrebolle af smør, salt, peber, aroatisk knorr, dild, kørvel, eller brønkarse læg 2 - 3 haler på foliet og vedlæg en kryderbolle pak det godt sammen så fedtstoffet ikke trækker ud lægges på grillen i ca 45 min serveres med grøndsager som også kan grilles, evt auberginer eller squas frugter Citér Link til indlæg Del på andre sites More sharing options...
DKWiechert Besvaret Marts 1, 2009 Rapporter Share Besvaret Marts 1, 2009 Hvad Jørgen skrev :5up: Du kan også hælde en øl eller 2 i kogevandet, det gi'r liige lidt eksta :blink: Citér Link til indlæg Del på andre sites More sharing options...
AnneMette09 Besvaret Marts 1, 2009 Rapporter Share Besvaret Marts 1, 2009 For en sikkerhedsskyld? de bliver jo ikke ødelagt vel?:blink: Citér Link til indlæg Del på andre sites More sharing options...
DKWiechert Besvaret Marts 1, 2009 Rapporter Share Besvaret Marts 1, 2009 For en sikkerhedsskyld? de bliver jo ikke ødelagt vel?:blink: Nej ikke for en sikkerheds skyld. Men fordi det smager godt :mums: :blink: Citér Link til indlæg Del på andre sites More sharing options...
Gæst Jørgen Larsen Besvaret Marts 1, 2009 Rapporter Share Besvaret Marts 1, 2009 For en sikkerhedsskyld? de bliver jo ikke ødelagt vel?:blink: joooooo øllerne er ikke til at drikke bag efter så min mening er drik øllerne medens halerne koger eller griller :5up: Citér Link til indlæg Del på andre sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.