Hop til indhold

Introduktion til klikkertræning


Gæst mk101
 Share

Recommended Posts

Gæst mk101

Man kan ikke tale om moderne dyretræning med positiv indlæring og gode resultater uden at tale om klikkertræning. I dette foredrag gives en grundig introduktion til klikkertræning. Teorien bag forklares, klikkertræningnes historie gennemgås og det beskrives hvad klikkertræning er.

 

Deltagerne kommer til at arbejde med en klikker, at belønne korrekt og får en introduktion til, hvordan klikkeren introduceres for hunden. Og sidste men ikke mindst, kommer foredraget grundigt ind på, hvordan klikkertræning foregår i praksis: hvornår skal der klikkes (timing), hvordan skal der belønnes, og hvordan hæver man kriterierne; herunder beskrives også, hvordan man skifter fra traditionel træning til klikkertræning.

 

Foredraget holdes af Paul Lysholdt Rasmussen, som har bestået Hund & Trænings klikkerinstruktøruddannelse og er i gang meda t gennemføre den verdenskendte dyretræner Bob Baileys uddannelsesforløb - kaldet Chicken Camp, fordi man træner med høns! Foredraget vil blandt andet vise klip fra Chicken Camp.

 

Paul træner lydighed med bl.a. sin engelske springer spaniel, Megan, som blev dansk lydighedschampion sidste år. Megan er 6 år og er klikkertrænet to et halvt år.

 

Prisen for deltagelse er 175 kr. inklusive forfriskninger. Tilmelding sker via mail på [email protected] .

 

Vi forventer, at der bliver rift om pladserne, og opfordrer derfor til hurtig tilmelding.

Link til indlæg
Del på andre sites

Gæst Ninjamor
google it :mrgreen:

 

ja jeg kommer aldrig til sådan noget, der holdes aldrig noget her på øen og uden bil er det bare endnu svære...

 

så stop med at pive :mrgreen:

 

Du kan da arrangere noget

Link til indlæg
Del på andre sites

Tusinde tak for google oplysningen - og undskyld den smuttede i skyndingen! Har først opdaget nu at det manglede, da jeg i øjeblikket lever et liv med meget lidt internet aktivitet (det skal der altså også snart gøres noget ved).

 

Men ja, det er den 6. august kl. 19-22 i DKK's lokaler. Skal da gerne forhøre mig, om foredragsholder kender til nogle i Jylland, der kunne afholde et lignende foredrag.

Link til indlæg
Del på andre sites

  • 1 month later...

Så er det i aften der afholdes foredrag med titlen "introduktion til klikkertræning".

 

Da der stadig er nogle ledige pladser, vil jeg sende opfordringen ud på forumet endnu en gang. Hvis der er nogen, der har tid og lyst til at deltage, er det muligt at "melde sig til" ved ankomst.

 

Foredraget der afholdes i aften torsdag den 6. august 2009 kl. 19-22 i DKK’s lokaler på Parkvej 1, 2680 Solrød Strand er en introduktion til klikkertræning.

 

Kort fortalt handler klikkertræning og træning med klikker om at belønne hunden til den rigtige adfærd. Enten ved at man guider hunden til den adfærd man gerne vil have, eller ved at man belønner en naturlig adfærd hos hunden og derigennem former den type adfærd man ønsker. Det kan altså både bruges til den konkurrencemindede hund og fører, der gerne vil nå langt indenfor forskellige dele af hundesporten, men er ligeså brugbar for familiehunden der syntes det er sjovt at lære nye tricks.

 

Man kan eksempelvis lære sin hund at ryste på hovedet, åbne skuffer og nikke. Eller man kan via klikker optimere et indkald, en plads eller apportering. Fordelen ved klikkertræning er at man via den eminente mulighed for timing kan fange præcis den adfærd man ønsker og man får en yderst glad og samarbejdsvillig hund, der viser herlige initiativer og glæde ved at lære.

 

Der er mere information om foredraget på denne adresse: http://www.spk2.dk/aftener.html

 

Prisen for deltagelse er 175 kr. og da der er et par pladser ledige, vil tilmelding ikke være nødvendigt – man kan bare dukke op hvis man har lyst og mulighed for at deltage.

Link til indlæg
Del på andre sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gæst
Svar på dette emne...

×   Du har kopieret indhold med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share×
×
  • Tilføj...