Hop til indhold

Buddha

Members
 • Antal indlæg

  8.369
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

Community omdømme

308 Excellent

Om Buddha

 • Rang
  Monster monster poster

Personal Information

 • Interesser
  www.whatupdog.dk
 • Køn
  Kvinde

Seneste besøgende på profilen

Blokken med seneste besøgende er deaktiveret, og bliver ikke vist til andre

 1. Åh, hver gang jeg drister mig til at børste hans hale..... Shit hvor bliver han fornærmet. Og nægter gerne at tale med mig i en times tid bagefter, men gemmer sig ved manden (som selvfølgelig giver ham ret i hvor ond jeg er)
 2. Tak for karmabeskeden, søde Trei :bighug:

 3. I fair situationer må mine altid brumme og knurre og vi kalder gerne den anden væk eller flytter os. Men det der lillebror-trip er ikke ok og på ingen måde nødvendigt.
 4. Har aldrig hørt mine knurre af andre men har så heller ikke haft nogle som feks gik hen til dem imens de spiste. Og det skal hverken andre eller vi, det er jo så dejligt nemt. Men Voodoo stopper vi ofte i at knurre. 1: han ligger sig i gangen så Motor om aftenen/natten ikke tør gå ud gennem lemmen eller ind i soveværelset - det gider jeg ikke at han gør! Motor knurrer aldrig nogensinde når han sover og Voodoo går forbi. Men jeg siger ah, kom her. Og så flytter Voodoo sig, uden vi skal gå derud. Det andet han gør er, at have et ben og ikke gide spise det, så han ligger bare og vogter det for sporten i det (altså overfor Motor, ikke os). Og hans radius fylder virkelig meget, det havde været fair hvis det var fordi Motor rent faktisk prøvede at tage det, men det gør han aldrig nogensinde. Så siger vi som regel nej, og får byttet benet med noget godt. Det er noget han mest gør hvis han er overtræt og han virker lettet over at slippe for det. Motor kan godt brumme hvis Voodoo feks bliver ved med at snuse til ham, eller være irriterende, og så kalder vi Voodoo væk.
 5. Buddha

  Hotspot

  ej altså, god bedring Aslan!!
 6. Buddha

  Hotspot

  Der har hele tiden været forskellige løsninger og de indsprøjtninger man ofte behandler med, er der nogle hunde som ikke tåler så godt (mener det er border collier). De får nogle sære bevægelser men dør dog ikke af medicinen. Og det går over igen. Jeg kender en anden som behandlede hunden med vask og piller også, for mange år siden, og den har altså ikke skab længere. Vi kunne så heller ikke behandle mod flåter i sommers men jeg fandt ud af, at hvis jeg smurte æblecidereddike direkte på hundenes pels, så fik de utroligt få flåter De er vant til at få det i deres mad så lugten generede dem slet ikke, de slikkede bare lidt på sig selv
 7. Buddha

  Hotspot

  Det var også det jeg mente, din dyrlæge satte behandling hurtigt igang (selvfølgelig) og når hun ikke kunne være sikker på om det var skab, valgte hun selvfølgelig en behandling som ikke blokerede for andre behandlinger. Bjørneklo! Tænk engang. Hvor godt i fandt ud af hvad det var!
 8. Buddha

  Hotspot

  Ej stakkels Aslan da! Det ser slemt ud Håber behandlingen snart får det til at forsvinde. Skab hedder canine scapies/sarcoptic på engelsk. Men vores fik kun bittesmå sår rundt om på huden. Efter lang tid kan de også tabe pelsen. Skrab er usikker fordi man skal have skabmiden med på skrabet for at kunne se den (selvfølgelig). Vi fik taget blodprøve som er en sikker metode, og behandlingen vi fik var indsprøjtninger - men de må ikke gives samtidigt med flåtbehandling, så nok derfor din dyrlæge giver en anden behandling.
 9. PS, det har været en lang uge og jeg har været tidligt oppe, så beklager manglende sammenhæng i nogle ting Men det var 2 forskellige ting jeg ville sige, 1: godbidder. 2: din hund ligner altså en som naturligt bevæger sig hurtigt og gerne vil vise rigtigt meget sprog, på en eller anden facon skal han jo også have lov til det, men selvfølgelig uden at skade sig selv.
 10. Så lige videoerne, det jeg egentlig ser mest er at han dæmper meget, det virker som om han er i tvivl om hvad han skal/der er for høje krav ift hvor glad han er. Skal han partout gå helt roligt ud? Det gør mine altså ikke. Slet ikke omkring madtid! (de spiser i haven) Kan du lukke kattene væk fra stuen og have døren konstant åbent til haven? Forstår udemærket at du ikke gider at han hopper 2 meter op i luften, vi gad ikke at Voodoo selv åbnede døren og kradsede malingen af undervejs, så da vi byggede om og satte ny dør i, var det NEJ et par gange og han har stort set ikke gjort det siden. Ift at Voodoo godt kunne være bange for andre hunde en periode (vi har et par kønsaggressive hunde herude) tvangsfodrede jeg ham med godbidder. Mange. Ingen krav men han havde snor på og kunne derfor ikke komme så langt væk fra mig, så jeg kunne hele tiden få fat i ham igen (ikke fysisk selvfølgelig) og fodre videre. Det virkede mega godt. Efter en del gange med rolig snak og masser af godbidder, begyndte han selv at søge hen til mig når han så de hunde og så kunne jeg give færre og færre godbidder. Ved godt at Aslan ikke er bange for døren men Voodoo vidste heller ikke hvad han skulle gøre af sig selv i de situationer og det hjalp ham meget, at blive tvunget til bare at spise pølsestykker og så kom den rigtige adfærd stille og roligt af sig selv.
 11. Vi overvejer at finde en som kan passe på vores hunde i ny og næ, da vi kommer til at have nogle lange dage på arbejde. Det kunne være noget med at hente dem om eftermiddagen og gå en god tur, eventuelt tage dem med sig hjem (så skal man enten bo i gåafstand fra os (København S) eller have bil, da man ikke må have 2 hunde i offentlig transport) og så henter vi dem, på aftalt tidspunkt. Det er 2 intakte hanhunde, samojeder, den ene trækker en del. De er en blanding af virkelig artige og virkelig uartige De er glade for børn og for katte som ikke løber væk. Som regel kan de fint med andre søde hunde men så skal de naturligvis lige mødes først. Vi vil selvfølgelig gerne betale for det, jeg ved ikke hvad der er en fair pris, men så kræver vi tilgengæld også en god del sms'er, hvor i beroligende skriver at de har det rigtig godt Vi er MEGET glade for dem, så det føles altid lidt forfærdeligt ikke at have dem i nærheden... Pt ved vi ikke helt hvor ofte det bliver nødvendigt, så vi kan ikke garantere et fast månedligt beløb, til gengæld kan vi garantere liv og glade dage når det så er Den ene er sød og sjov at træne med (hvis man interesserer sig for det), den anden elsker at sidde tæt og blive kløet, og lege med bolde osv. Du skal være en vis alder og kunne holde de der cirka 50 kilo i alt, HVIS nu der skulle ske noget uforudset. Men som regel er de ret søde at gå med, især hvis man har godbidder, og vi skal selvfølgelig nok forklare hvordan vi normalt gør med dem. Skriv endelig her eller i en privatbesked, hvis du er interesseret eller har flere spørgsmål.
 12. Ville ønske jeg kunne hjælpe Jeg troede egentlig man ringede til noget ala dyrefalck men det er måske en sidste udvej. Tænker rigtig meget på jer. Håber i alle 3 er bare nogenlunde ok. Det må være svært ikke rigtigt at være forberedt.
 13. De vil rigtig gerne ud og løbe om vinteren (foran cykel eller vogn, eller løbetur med ejer) og så vil de generelt gerne gå nogle dejligt lange ture eller lege frit osv. Man skal dog også huske at lære dem at slappe af Når de er små, skal de selvfølgelig ikke gå langt men bare opleve verdenen stille og roligt. Vi går vel imellem 2 og 4 timer dagligt. Skal de alt muligt andet, træning feks, så får de kortere ture. Når vi kører med dem, er det mellem 6 og 8km som regel (man starter med færre kilometer så de lige kommer i form igen efter sommeren). Husk også, at nogle af dem gør rimelig meget Vi har en af hver slags.
 14. Haha, det er både en frygtelig og virkelig sjov fortælling på een gang - men i sidste ende, SÅ godt at hun kom hjem til jer
×
×
 • Tilføj...