Hop til indhold

Hvor sover jeres hunde?


Monty86
 Share

Recommended Posts

Er nysgerrig efter at hære hvor jeres hunde sover henne om natten :)

 

Simba vælger selv hvor han vil sove, og skifter meget mellem at ligge i sengen sammen med os, sin kurv lige udenfor soveværelset i gangen, sofaen så han kan ligge og brede sig eller også ligger han under sengen :)

Link til indlæg
Del på andre sites

Vi har to labber liggende i sengen :oops: så hyggeligt når man er væk på job 8-9 timer om dagen at kunne sove sammen med dem. De skifter dog i løbet af natten mellem vores seng og de to store puder de har i soveværelset ;-)

Link til indlæg
Del på andre sites

Mine sover i soveværelset. De har hver en kurv og her starter de med at ligge sig for natten. I løbet af natten går Oscar ind til den ene søn - så sover han sammen med ham i sengen. Charlie bliver liggende i den kurv har lagde sig i. Darwin kommer op i sengen til os og her sover han under min dyne det meste af natten. Han går for en kort bemærkning hvis han får det for varmt - men vender hurtigt tilbage og banker diskret på dynen så jeg kan "lukke" ham ind under dynen.

Link til indlæg
Del på andre sites

Jackie starter normalt med at sove i sin hule (transportbur) eller på tæppet i sove værelset... ofte er hun i hulen når jeg vågner... men hun bruger også tæppet i gangen eller hendes seng i stuen.

Hun er aldrig i sofa eller seng.... hvis vi sover eller putter sammen er jeg på gulvet... hvilket er de fleste midagslure... og hos min mor.

Link til indlæg
Del på andre sites

Shandie sover i min 1½ mands, hvilket jeg sommetider fortryder. Hun er 2½ år gammel og vi diskuterer stadigvæk, hver aften, om man ligger på tværs eller på langs i sengen og hvem der skal sove inderst. Jeg får ret når vi lægger os til at sove, men på en eller anden måde får hun mig omvendt i løbet af natten,.. og skubbet helt ud på kanten. De kan et eller andet de hunde. :lol:

Link til indlæg
Del på andre sites

For tiden lægger han sig til at sove på min hovedpude, over mit hoved, så det nærmest ligner at jeg har en pelshat på når jeg sover. :-D

 

Efter et par timer, smutter han ned i sin kurv, som står op ad sengen. Han sover aldrig mere end ½ meter fra mig om natten.

Så selvom han er meget sin egen i dagtimerne og meget selvstændig, er jeg slet ikke i tvivl om, at han er mors dreng. Også når han er syg osv., skal han være tæt på mig. Og den bedste middagslur er mens jeg sidder ved computeren i sengen, så kan han ligge med hovedet oppe på min mave og være mega meget i vejen. :-D Når jeg så nusser ham imens, ligger han og brummer lykkeligt. :lun:

Link til indlæg
Del på andre sites

Jeg er også fuldstændig fikseret ofte, mangler noget dyne eller ligger i en mærkelig stilling, men at være i sengen skal de squ! :mrgreen:

 

Jeg kan huske en gang, før jeg fik Magda, der gik jeg i seng og Mikkel, der altid plejede at sove i soveværelset enten i sengen eller kurv, var faldet i søvn i sofaen i stuen og kom ikke med da jeg gik i soveværelset. Aldrig har jeg sovet så dårligt og det føltes som enormt lang tid før han kom ind til mig :oops:

Jeg bliver også bare kostet rundt med i den seng af hundene :lol:

 

Så vil Ayo under dynen og kradser på mig til jeg løfter den for hende, så ligger hun langs siden på mig - så går der 2 sek så skal Zazu under dynen i fodenden - så bliver jeg igen kradset på til jeg løfter den for hende. Så tror man at NU skal jeg sove - så kommer Liva væltende og ligger sig halvvejs ovenpå mit hoved. Ok, men SÅ kan vi da i det mindste sove nu. Nej - så vil Zazu egentlig hellere sove på min hovedpude - så bliver jeg igen kradset på indtil jeg flytter mig fra den, så hun kan ligge på den :sjov:

 

Og om morgenen bliver jeg vækket af Camy der enten står på maven af mig eller kradser mig i hovedet, fordi hun vil have at jeg skal se hendes bamse :lol:

 

Forstå det hvem der kan :lol: men jeg synes det er MEGA hyggeligt at have dem i sengen og ville slet ikke kunne sove uden :lun:

Link til indlæg
Del på andre sites

Mine sover lige hvor de vil i hele huset - Casino sover en del af natten i sengen, helst klistret op af min ryg. Ellers sover hun meget lige ved siden af sengen, på gulvet. Er der en meget sent oppe (sker ofte) så ligger hun også sammen med vedkommende i sofaen. Ind imellem finder man hele alle mulige andre steder. Men hun sover helst tæt på os.

 

Ozzie starter næsten altid med at sove på sin seng i stuen, eller i hundenes sofa lige udenfor soveværelset. Ligger i løbet af natten forskellige steder, rundt i huset. Ender ofte i vores seng, i fodenden, og sover der de sidste timer inden vi står op. (Elsker at vågne og så ligger begge hunde i sengen :lun: Det sker heldigvis de fleste dage.)

Link til indlæg
Del på andre sites

Vores er i soveværelset, der har de ikke rigtig noget valg, for døren er lukket, i hvert fald forår, efterår og vinter, om sommeren kan døren godt være åben for at få gennemtræk, når det er varmt, men jeg har ikke observeret at de forlader soveværelset af den grund.. Joya sover i sit bur (åbent, så hun frit kan gå ud og ind) hele natten, Chivas starter på et tæppe for enden af sengen, men rykker på et tidspunkt om på en babydyne ved siden af min side af sengen, foran Joya's bur. Jeg er helst fri for at have dem i sengen, jeg synes at det er hyggeligt nok, i ca 5 min, men jeg kan slet ikke have det hvis jeg ikke kan være der, hvis de ligger op af mig så jeg får det for varmt, eller hvis de ligger så jeg ikke kan bevæge mig :oops: Det er ikke sådan at de overhovedet ikke må hoppe op i sengen, men når jeg skal sove, bliver de sendt ned og hvis jeg, en sjælden gang i mellem, vågner og opdager en hund i sengen, bliver den også sendt ned, men de må gerne lige komme op og sige godnat eller godmorgen.

Link til indlæg
Del på andre sites

Inca sover hvor der er mest blødt og mest plads xD Hun får jo altid sine 2 tyggepinde før vi skal sove, og dem spiser hun på puden i stuen.. Hun kommer dog ofte ind til os efter og ligger lidt og møsser os i hovedet og på hænderne, og så smutter hun enten ned i fodenden, ind i sofaen eller ud på måtten i det varme badeværelse xD

Link til indlæg
Del på andre sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gæst
Svar på dette emne...

×   Du har kopieret indhold med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share



×
×
  • Tilføj...