Hop til indhold

Gammel hundog pludselig allergi????


Ulla H
 Share

Recommended Posts

Min venindes 12 årige cairnterrietæve mix har pludselig fået allergi med megahøje tal. Det er hudproblemer og kløe der er problemet.

Blodprøver viser allergi for hus+ og lagermider. Dyrlægen er ikke glad for barf til gamle hunde, men påstår , at der er lagermider i alt tørfoder.

Har nogle lidt erfaring, så Skippi kan leve sit liv uden hudkløe til ende.

Jeg synes overgang til barf er uønsket på så gammel en hund fordøjelsessystem og nyrefunktion.

Evt hjemmelavet fuldkost+ evt vitamintilskud + evt olie.

Og evt noget der kan trikke lidt på bedre immun system???

 

Skippi har ellers altid været sund.

I må gerne henvise til , hvis I kender tidligerer tråde vedr dette!!!!

Link til indlæg
Del på andre sites

Oskar har også allergi for lager- og husstøvmider.

Han får Royal Canin hypo - foder, og så får han vaccinationer hos dyrlægen. Det har hjulpet rigtig meget. Han er nu på et vedligeholdelsesprogram.

 

Det hjælper ham også, at jeg er lidt mere obs på at få støvsuget og vasket tæpper m.m. Alle de tæpper som han ligger i, de bliver vasket hver 3-4 dag.

 

Alt i alt hjælper det, og han klør sig ikke ret meget mere.

Link til indlæg
Del på andre sites

Misja fik i en alder af 5 år pludselig allergi, stor stress (ydre omvæltninger) var udløser. Blodprøve viste både lagermider, støvmider og forskellige pollen især birkpollen.

 

Jeg valgte i samråd med dyrelægen, at få hende hyposensibiliseret på lagermider og støvmider fordi de ikke kan undgåes lige meget hvor meget man gør og så blev hun steriliseret fordi løbetiden var en indre stress faktor som udløste allergi-reaktioner. Der udover kom hun på RC's hyperallergenic foder og fik KUN det i 3 måneder til der var helt ro på hende (hun fik også Medrol i en periode fordi hun kløede sig til blods alle vejne) hvor efter jeg gik i gang med at afprøve føde emner et for et, for at se om der var ting hun ikke kunne tåle at spise.

 

Efter ca. ½ år havde jeg styr på hendes foder og godbider for der kan være og kan komme kryds reaktioner, især fra pollen og lagermide allergi (bla. gluten og ko-okse/mælke produkter).

 

Det er nu 5 år siden og alt har været gået perfekt, her i de sidste par uger har hun haft udbrud igen, men det ser ud til at være kommet under kontrol (7-9-13) og eller er der altid mulighed for et boost af vaccinen. Det gode er, at sygeforsikringen betaler til både blodprøve og allergi-vaccine...

 

Ellers er her nogle gode link du kan vise din veninde:

 

Allergi hos hunde: netdyredoktor - Allergi

 

Indhalations allergi: netdyredoktor - Husstvmideallergi >>>>"Inhalationsallergi, som også kaldes atopi, er en allergisk reaktion over for bestemte små partikler (allergener), som indåndes gennem luften. Det kan være udendørsallergener, f.eks. pollen, eller indendørsallergener, f.eks. husstøvmider, skæl og lagermider. Det kan også være sporer fra forskellige slags skimmelsvampe. De indåndede allergener udløser en allergisk reaktion, der hos hunde især viser sig i huden"

 

Foderintolerance: netdyredoktor - Foderintolerance

 

Pøj med det til din veninde, jeg synes bestemt det er værd at overveje at få lavet en hypo-vaccine hurtigst muligt (jeg ville ikke betænke mig med at få det gjort igen) og/eller hurtigst muligt at hun henvender sig til en dyrlæge med speciale i dermatologi. Der findes et par stykker rundt om i DK og de laver vist ikke andet end det, det kunne jo trods alt være at sådan en specialist kan komme med rigtig brugbare råd om sådan en seniorhund. Jeg krydser fingre for at din veninde finder en løsning til sin hund, hurtigst muligt XXXXX

Link til indlæg
Del på andre sites

Tak for hurtige svar. Jeg har aldrig haft en allergi hund.

Skippis dyrlæge har haft en snak med, tror jeg Flemming Kristensen (dermatotog)der også var forundret over allergiudbrud i den alder. Der var ingen tegn på planteallergi fra haven /naturen.

Jeg har glemt at spørge om, hvordan foderet opbevares, mener også at totalt tætte og rene plastspande skal benyttes????.

Pia har også fået af vide at hun skal bade og skylle Skippi en gang om ugen???Allergobørn skal da ikke bades for tit????

Link til indlæg
Del på andre sites

Lad dog den gamle hund få en alderdom med god hjemmelavet mad:lol:.

Det er nok lidt sent at desensibilisere ham, selv om han kun har allergi overfor mider.

 

Med hensyn til kost, skal man være opmærksom på, at der kan opstå reaktioner hvis støvmideallergi-hunden spiser eller udsættes for snegle, muslinger, østers, rejer eller kakelakker.....

Rejemaden kan han sikkert godt undvære, ----men mange gode færdigfodere er tilsat grønlæbet musling, der er en god kilde til glucosamin.....

 

--Så hvis I vælger et "allergivenligt" tørfoderprodukt, så nærlæs lige indholdslisten.

 

Silke (10 år) er både allergisk overfor mider og overfor et hav af forskellige pollen.

 

Så hun får en hjemmelavet kost bestående af rå gris og mosede kartofler. Jeg er lige begyndt at tilsætte fiskeolie igen, for at se om hun kan tåle DET.

---Men Silke ELSKER sin kost. Jeg ville aldrig nænne at sætte hende på kedeligt allergi-tørfoder. ISÆR, da vores dyrlæge heller ikke anbefaler det.

 

GRIS: mager kamsteg som slankekost. Koteletter stegt og skåret i små stykker som godbidder. Tørrede stykker af lever, hjerte og nyrer som tyggehyggepinde. Og en rå grisehale ved særlige lejligheder.

KARTOFFEL: Kan moses, blandes med svinefedt og kartoffelmel til en dej. Rulles tyndt ud, skæres i stykker og bages. Kiksene kan bruges som "brøderstatning", evt. smurt med hakket gris og koteletstykker:madtid:.

Link til indlæg
Del på andre sites

Åja... Når jeg vasker tøj, især Silkes, så bruger jeg kun en ganske lille smule flydende sæbe. Og så hælder jeg nogle skefulde soda oveni. I stedet for skyllemiddel bruger jeg eddike. Det fjerner også aflejringer af soda fra maskinen.

 

Selv vaskemidlet "Neutral" indeholder enzymer, som jeg forsøger at undgå nu.

Silke er ikke blevet testet for, om hun er allergisk overfor enzymer. Så det KAN hun være. Der er jo stort set enzymer i alle tøjvaskemidler i dag. Måske med undtagelse af uldvaskemidler. Men der er til gengæld parfume og farve i....:damn:

 

Når jeg næsten ikke bruger sæbe, så vasker jeg i stedet tøjet tit. Og jeg bruger ekstra vand. Og fylder ikke maskinen helt. Alt Silkes tøj vaskes ved 60 grader. Og centrifugeres ved højeste hastighed og tørres i haven.

Link til indlæg
Del på andre sites

I nogle af allergi-foderne er proteinmolekylerne blevet behandlet så de ikke bliver genkendt af hundens immunsystem.

 

Måske anser producenten kun de animalske proteiner for at være et problem.

 

Allergifoder virker ikke for alle.

 

Der kan være lagermider i korn og lagermideproteiner kan findes i brød og i alle kornprodukter.

 

---Men hvis man ikke har noget alternativ, så kan man tage ukogte ris og skylle dem mange gange inden man koger dem. Det gjorde jeg med min allergihund, Ramses. Han levede af kylling og ris mens han blev desensibiliseret. Lagermiderne sidder jo på overfladen af risene og i risstøvet.

 

---Et problem ved allergifoderet er, at det består af mange forskellige ting: RC: "Ris, hydrolyseret sojaproteinisolat, animalsk fedt, mineraler, hydrolyseret fjerkrælever, roetrævler, sojaolie, frugtooligosakkarider (FOS), fiskeolie, taurin, boragoolie, L-tyrosin, morgenfrueekstrakt (luteinkilde)."

 

De hydrolyserede produkter kan være ok, men nogle hunde kan reagere på f.eks. ris, animalsk fedt, roetrævler, sojaolie osv.

 

Problemet er, at hvis hunden har en uopdaget græspollenallergi så kan den få symptomer hvis den får soyaprodukter...

 

Hvis hunden har en uopdaget bynkepollenallergi, så er det andre grøntsager, den ikke kan tåle. Og hunde med birkepollenallergi kan nogle gange ikke tåle forskellige slags frugt og nødder...

 

Så man har tit brug for at vide mere om hvad hunden er allergisk overfor.

Link til indlæg
Del på andre sites

Duffy er allergisk overfor loppespyt, lager- og husstøvmider. Skiftede til Wolfsblut, og der har 7-9-13 ikke været nogle problemer siden!

 

Derudover køber jeg kun små poser hjem og opbevarer posen med klemme i en lukket RC spand.

 

Bruger neutral til alt vask, gør rent ofte og lufter ud så ofte som det kan lade sig gøre.

 

Jeg troede også at der var kornprodukter - og dermed lagermider - i alm. allergifoder??

Link til indlæg
Del på andre sites

Sille er allergiker, vi ved ikke præcis over for hvad, men det tyder på pollen allergi... Hun får hypo fra RC og hjemmelavet foder med ris/broccoli/gulerødder og fisk. Det klarer hendes mave fint. Til gengæld, hvis vi prøver at give hende noget kød (har prøvet forskelligt tørret nogle gange), så begynder hun at blive rød i ørerne og klø sig, så tror ikke hun kan tåle kød...

Link til indlæg
Del på andre sites

Misja tåler tørfoder, sikkert fordi hun er hypocencibiliseret for lagermider og hun ELSKER hendes foder helt vildt og det gør alle andre hunde vi møder også, selv kræsne hunde gufler hendes foder (jeg har det med i lommen som godbider/belønning) :lol:

 

At din venindes hund skal vaskes så ofte kan være for at væske pollen og støvmider ud af pelsen, ellers kan jeg ikke se formålet med det. Jeg ville stadig hyposencibilisere en ellers rask og rørig 12 år gammel hund, hvem ved om ikke den har 2-3 gode år i sig endnu og så er det penge givet godt ud imø. Selve vaccinerne lære i selv at give derhjemme, det er et lille prik som hurtigt er overstået uden stress eller problemer, de første 3 gange fik jeg det gjort hos dyrelægen. 1 gang viste hun mig det, 2. gang fik jeg en kanyle med noget sukkervand og så fik jeg lov at prøve og så igen 3. gang og det var slet ikke noget problem - utrolig let faktisk at lære og meget svært at stikke forkert på den måde jeg lærte det.

 

Men valget er selvfølgelig din venindes, synes hun de par sprøjter er for bøvlede og tror hun på at det er nok at give hjemmelavet mad, så er det jo helt perfekt for hende på den måde - hun kan jo også gøre begge dele, så gør hun da alt hvad hun kan, for at hendes hund får nogle skønne år :-D

Link til indlæg
Del på andre sites

Misja tåler tørfoder, sikkert fordi hun er hypocencibiliseret for lagermider og hun ELSKER hendes foder helt vildt og det gør alle andre hunde vi møder også, selv kræsne hunde gufler hendes foder (jeg har det med i lommen som godbider/belønning) :lol:

 

At din venindes hund skal vaskes så ofte kan være for at væske pollen og støvmider ud af pelsen, ellers kan jeg ikke se formålet med det. Jeg ville stadig hyposencibilisere en ellers rask og rørig 12 år gammel hund, hvem ved om ikke den har 2-3 gode år i sig endnu og så er det penge givet godt ud imø. Selve vaccinerne lære i selv at give derhjemme, det er et lille prik som hurtigt er overstået uden stress eller problemer, de første 3 gange fik jeg det gjort hos dyrelægen. 1 gang viste hun mig det, 2. gang fik jeg en kanyle med noget sukkervand og så fik jeg lov at prøve og så igen 3. gang og det var slet ikke noget problem - utrolig let faktisk at lære og meget svært at stikke forkert på den måde jeg lærte det.

 

Men valget er selvfølgelig din venindes, synes hun de par sprøjter er for bøvlede og tror hun på at det er nok at give hjemmelavet mad, så er det jo helt perfekt for hende på den måde - hun kan jo også gøre begge dele, så gør hun da alt hvad hun kan, for at hendes hund får nogle skønne år :-D

 

Problemet er, at selv med den ideelle patients virker hyposensibilisering kun i 80% af tilfældene. Og med alderen bliver det gode resultat mindre og mindre.

--Samtidig er det en langvarig og bøvlet proces. Vaccinen skal laves specielt til den enkelte hund, og vaccinen skal være frisklavet. Det gør det hele dyrt. Uden nogen garanti for et godt resultat.

Laboratoriet går ikke ind for at vaccinere hunde over 10 år. De var betænkelige ved at råde Silke til vaccination. Og da jeg kender til problematikken, havde jeg ikke problemer med at sige nejtak til den behandling. Selv om Silke er sygeforsikret. Også ud over hendes 10. år.

 

Hun får i stedet antihistamin, som hun tåler godt. Så får vi se hvordan det går, når græspollen-sæsonen starter.

Indtil videre har hun fine ører.

Jeg vil ikke ret gerne give hende hverken Atopica eller prednisolon... Kun, hvis der ikke er andet, der virker. Og der er mange forskellige slags antihistamin, vi kan prøve først.

Link til indlæg
Del på andre sites

Tak for hurtige svar. Jeg har aldrig haft en allergi hund.

Skippis dyrlæge har haft en snak med, tror jeg Flemming Kristensen (dermatotog)der også var forundret over allergiudbrud i den alder. Der var ingen tegn på planteallergi fra haven /naturen.

Jeg har glemt at spørge om, hvordan foderet opbevares, mener også at totalt tætte og rene plastspande skal benyttes????.

Pia har også fået af vide at hun skal bade og skylle Skippi en gang om ugen???Allergobørn skal da ikke bades for tit????

 

Jo hvis de har eksem, det er grobund for bakterier, så for ikke at få infektion i eksemet skal de bades og smøres,,, :engel:det sidste kan vel ikke anbefales til hund, medmindre den er hårløs.

Link til indlæg
Del på andre sites

Åja... Når jeg vasker tøj, især Silkes, så bruger jeg kun en ganske lille smule flydende sæbe. Og så hælder jeg nogle skefulde soda oveni. I stedet for skyllemiddel bruger jeg eddike. Det fjerner også aflejringer af soda fra maskinen.

 

Selv vaskemidlet "Neutral" indeholder enzymer, som jeg forsøger at undgå nu.

Silke er ikke blevet testet for, om hun er allergisk overfor enzymer. Så det KAN hun være. Der er jo stort set enzymer i alle tøjvaskemidler i dag. Måske med undtagelse af uldvaskemidler. Men der er til gengæld parfume og farve i....:damn:

 

Når jeg næsten ikke bruger sæbe, så vasker jeg i stedet tøjet tit. Og jeg bruger ekstra vand. Og fylder ikke maskinen helt. Alt Silkes tøj vaskes ved 60 grader. Og centrifugeres ved højeste hastighed og tørres i haven.

 

Uldvask (finvask) fra a mærket (coop) er uden farve og parfume, og jeg tøre aldrig tøj i haven i pollen sesonen , så er det i tøjet, og hvis du så skal bruge tøj som er tøret mens der var birkepollen i luften, kan du reagere på det midt om vindteren.

Link til indlæg
Del på andre sites

Problemet er, at selv med den ideelle patients virker hyposensibilisering kun i 80% af tilfældene. Og med alderen bliver det gode resultat mindre og mindre.

--Samtidig er det en langvarig og bøvlet proces. Vaccinen skal laves specielt til den enkelte hund, og vaccinen skal være frisklavet. Det gør det hele dyrt. Uden nogen garanti for et godt resultat.

Laboratoriet går ikke ind for at vaccinere hunde over 10 år. De var betænkelige ved at råde Silke til vaccination. Og da jeg kender til problematikken, havde jeg ikke problemer med at sige nejtak til den behandling. Selv om Silke er sygeforsikret. Også ud over hendes 10. år.

 

Hun får i stedet antihistamin, som hun tåler godt. Så får vi se hvordan det går, når græspollen-sæsonen starter.

Indtil videre har hun fine ører.

Jeg vil ikke ret gerne give hende hverken Atopica eller prednisolon... Kun, hvis der ikke er andet, der virker. Og der er mange forskellige slags antihistamin, vi kan prøve først.

KUN 80%!!! 80% er dælme også meget og selv 75-60% er meget og som sagt før, ville jeg ikke betænke mig på at gennemføre ud fra det. Du får det til at lyde som om hee processen er lang og svær, det er den ikke. Det tager max 1-2 uger så er vaccinen klar og så et par måneder hvor man først giver 1 vaccine hver dag og så efterhånden med længere og længere intervaller og lære man at gøre det selv, tager det under 5 min. og er uden gener for ens hund overhovedet! Altså nogle få måneder ud af mulige år, det er ikke lang tid.

 

Det har fuldkommen reddet Misja (og så mange andre hunde) og mig fra medicin/piller, vask af alting, konstant støvsugning, fjernelse af samtlige tæpper, puder og plaider som jeg ved mange er nødtil pga. støvmideallergi. Har man en sygeforsikring som refundere, så er prisen sammenlagt også til at overkomme for de fleste (jeg selv er på førtidspension og kunne godt afse de par tusind den ene måned), og virker det ikke, er det meget lidt som er spildt med tanke på hvor mange procenter, det virker på!

 

Jeg har prøvet at være turen igennem og det er så let og smertefrit, at det ikke kan kaldes bøvlet imø :-D

 

Men vi bliver nok ikke enige her Birgitta og fint nok med det.

 

Jeg synes at denne "side" også skal med og så kan veninden selv beslutte sig i samråd med dyrlæge og dermatolog :-)

 

Antihistamin virker for nogle hunde men ikke for alle, ligesom alt det andet og det er fint nok at afprøve, men det er jo så kun for pollen og ikke for støvmider som er 24/7 og helt umuligt at undgå hvilket igen er hvorfor jeg taler for hypocencibilisering selvom hunden er oppe i årene. Tænk om den kunne blive symptom fri, ingen ved det, før det er afprøvet og på så kort tid som hele processen tager, synes jeg det er værd at overveje sammen med alle de andre ting...

Link til indlæg
Del på andre sites

Tak for hurtige svar. Jeg har aldrig haft en allergi hund.

Skippis dyrlæge har haft en snak med, tror jeg Flemming Kristensen (dermatotog)der også var forundret over allergiudbrud i den alder. Der var ingen tegn på planteallergi fra haven /naturen.

Jeg har glemt at spørge om, hvordan foderet opbevares, mener også at totalt tætte og rene plastspande skal benyttes????.

Pia har også fået af vide at hun skal bade og skylle Skippi en gang om ugen???Allergobørn skal da ikke bades for tit????

 

Til at starte med skulle Molly vaskes 3 gange om ugen i noget specielt shampoo, for at få ro på huden, og efterfølgende ca hver 2.-3.uge, mon ikke det er noget med støvmiderne :vedikke:

Link til indlæg
Del på andre sites

Jeg håber Pia med Skippi kommer på banen herinde, når hun har tygget sig igennem alle jeres erfaringer. Men ved, hun er endnu mere forvirret nu, da mange kan bruge Hypotørkost og dyrlægen havde sagt nej til det.Og jeg sagde, vær varsom med at begynde på barf, gamle hunde fordøjer ikke altid godt store kødmængder. Og ofte går nyrerfunktionene ned med alderen.

Ved at prednisolonene ikke havde den ønskede virkning mht kløen.

Hun er ikke en urutineret hundeejer, men har faktisk mistet 2 gamle hunde inden for kort tid, så nu er der panik på.Begge rothweilere, og begge gamle. Den ene var Rottek fra det polske gadehundeprojekt.Som nogle måske husker fra deres hjemmeside.

Link til indlæg
Del på andre sites

Jeg håber Pia med Skippi kommer på banen herinde, når hun har tygget sig igennem alle jeres erfaringer. Men ved, hun er endnu mere forvirret nu, da mange kan bruge Hypotørkost og dyrlægen havde sagt nej til det.Og jeg sagde, vær varsom med at begynde på barf, gamle hunde fordøjer ikke altid godt store kødmængder. Og ofte går nyrerfunktionene ned med alderen.

Ved at prednisolonene ikke havde den ønskede virkning mht kløen.

Hun er ikke en urutineret hundeejer, men har faktisk mistet 2 gamle hunde inden for kort tid, så nu er der panik på.Begge rothweilere, og begge gamle. Den ene var Rottek fra det polske gadehundeprojekt.Som nogle måske husker fra deres hjemmeside.

 

---Og det er jo sådan, det ER, Ulla. Det er vidt forskelligt, hvad der virker for de forskellige hunde. Man kan kun tage alle råd, erfaringer og ideer til sig, og så forsøge at finde ud af, hvor man vil starte at afprøve...

For man ved reelt ikke, hvad der hjælper, før man prøver det på sin hund.

 

Hvis noget ikke virker, så er det jo rart, at der er andre erfaringer, der måske virker.

Link til indlæg
Del på andre sites

Uldvask (finvask) fra a mærket (coop) er uden farve og parfume, og jeg tøre aldrig tøj i haven i pollen sesonen , så er det i tøjet, og hvis du så skal bruge tøj som er tøret mens der var birkepollen i luften, kan du reagere på det midt om vindteren.

 

Tak for det input. Jeg vil kikke efter den uldvask.

 

Jeg er ny med hensyn til at have en pollenallergiker-hund, så jeg ved ikke rigtig, hvor meget allergien vil komme til at påvirke Silke til sommer. Hun har ikke allergi overfor nogen træ-pollen. Kun 7 græsser, 2 lagermider og en enkelt husstøvmide.

Vi bor i gårdhavehus, med en flisebelagt gårdhave. Og plankeværk omkring haverne. Så her er ikke meget græs.

Græsset møder vi i naturen, hvor det vokser vildt og kun bliver slået en enkelt gang om året -eller aldrig.

Og det går vi i, -3 gange om dagen............. :roll:

Link til indlæg
Del på andre sites

KUN 80%!!! 80% er dælme også meget og selv 75-60% er meget og som sagt før, ville jeg ikke betænke mig på at gennemføre ud fra det. Du får det til at lyde som om hee processen er lang og svær, det er den ikke. Det tager max 1-2 uger så er vaccinen klar og så et par måneder hvor man først giver 1 vaccine hver dag og så efterhånden med længere og længere intervaller og lære man at gøre det selv, tager det under 5 min. og er uden gener for ens hund overhovedet! Altså nogle få måneder ud af mulige år, det er ikke lang tid.

 

Det har fuldkommen reddet Misja (og så mange andre hunde) og mig fra medicin/piller, vask af alting, konstant støvsugning, fjernelse af samtlige tæpper, puder og plaider som jeg ved mange er nødtil pga. støvmideallergi. Har man en sygeforsikring som refundere, så er prisen sammenlagt også til at overkomme for de fleste (jeg selv er på førtidspension og kunne godt afse de par tusind den ene måned), og virker det ikke, er det meget lidt som er spildt med tanke på hvor mange procenter, det virker på!

 

Jeg har prøvet at være turen igennem og det er så let og smertefrit, at det ikke kan kaldes bøvlet imø :-D

 

Men vi bliver nok ikke enige her Birgitta og fint nok med det.

 

Jeg synes at denne "side" også skal med og så kan veninden selv beslutte sig i samråd med dyrlæge og dermatolog :-)

 

Antihistamin virker for nogle hunde men ikke for alle, ligesom alt det andet og det er fint nok at afprøve, men det er jo så kun for pollen og ikke for støvmider som er 24/7 og helt umuligt at undgå hvilket igen er hvorfor jeg taler for hypocencibilisering selvom hunden er oppe i årene. Tænk om den kunne blive symptom fri, ingen ved det, før det er afprøvet og på så kort tid som hele processen tager, synes jeg det er værd at overveje sammen med alle de andre ting...

 

Karina, de 80% er for den ideelle patient... En 12 år gammel hund er langt fra ideel....

Den ideelle patient er 2-3 år, max 5. Og med allergi overfor få ting.

Hunden, denne tråd drejer sig om, er 12 år. Der er godtnok kun konstateret allergi overfor støvmider og lagermider, men man kan jo ikke teste for alt. Og der kommer ofte nye allergier til år for år.

 

Jeg har SELV haft en ung hund, der blev helbredt ved desensibilisering. Og dengang satte jeg mig ind i en masse ting om allergi.

Det har jeg så gavn af nu, hvor det er Silkes tur. Dels forstår jeg hvorfor dyrlægen (der er dermatolog) ikke vil anbefale at Silke bliver desensibiliseret, og dels er jeg opmærksom på de andre muligheder, der findes for at give en allergi-hund et godt liv.

 

OG jeg er åben overfor nye input. For det er et område, der hele tiden ændrer sig.

Og vi er mange på HF, der har mange forskellige erfaringer, som vi alle kan have gavn af.

Alle hunde er forskellige. Og det, der er godt for den ene, kan være skidt for den anden.. :vedikke:

 

Jeg glæder mig til den dag, hvor man selv kan give sin hund en pille daglig som desensibilisering, --som man i dag allerede kan med mennesker, der har græsallergi..

Og jeg glæder mig til at også støv- og lagermideallergi -og alle andre allergier-- kan kureres på samme måde.

Link til indlæg
Del på andre sites

Jamen jeg tror ikke vi er sååå langt fra hinanden i virkeligheden, Birgitta og jeg er godt klar over at de 80% er for den idelle hund, jeg nedskriver også procenterne lige bagefter... Ja det ville være dejligt om der en dag kom en langt bedre behandling til hunde end det er i dag. Jeg tror på at det kommer i takt med at dyrlægerne bliver bedre og bedre til at diagnostisere og vi kæledyrs ejere, villige til at betale, kommer der nok også mere (endnu mere) fokus og økonomi i forskningen...

Link til indlæg
Del på andre sites

Pia har besluttet at give Skippy hjemmelavet mad, og ja kogt laks var et Hit.Så nu forsøger de sig frem og dyrlægen vil anbefale lidt vitamin + olietilskud. Jeg har sendt den hjemmeside med kvinden der har hundekøkken til Pia.

Skippi´s dyrlæge har talt med en dermatolog, der ikke synes at hun skulle starte op , med alle nye undersøgelse pga af alder.

Så¨de starter med vask , støvsugning og vask /skyl af Skippi og så det hjemmelavede, som Pia må lave.

Link til indlæg
Del på andre sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gæst
Svar på dette emne...

×   Du har kopieret indhold med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share



×
×
  • Tilføj...